dieta rina
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
zoridezi11 spune:
Cu tot respectul dar nu vorbiti daca nu stiti. Asa numai de dat cu parerea..... Eu tin de 2 luni si am 15 kg in minus si credeti-ma ca nu e greu de tinut, trebuie doar putina disciplina. Am mai calcat pe alaturi, am mancat ce mi-am dorit si nu s-a pus la loc. Trebuie doar sa te gandesti ca ce vrei acum sa mananci poti manca si maine. Nu mancarea e cea mai mare placere. iar dupa o zi de apa hai sa fim seriosi, nu se moare. Rolul ei e pentru evitarea corpului de a intra in platou cand se obisnuieste corpul cu noul regim si tu vrei sa continui sa slabesti. Nu e cine stie ce inginerie. Dar nu criticati va rog daca nu stiti macar.
Cat despre "diete mai scurte" cate dintre noi nu a incercat si ... rezultatul e cunoscut. Iar dieta daneza este nerecomandata de doctori datorita faptului ca nu este considerata sanatoasa. A fost conceputa pentru nu stiu ce actite care aveau nevoie de kg in minus pentru nu stiu ce rol dar nu pentru oameni normali.
Mult success in tot ce intreprindeti
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Azi am comandat si eu cartile .sa vedem daca si cand vin.Eu ambitie am ca am dat in viata mea de 2 ori jos 28 kg ..dar prin Scarsdale..insa o incerc si pe asta.
Va tin la curent.
dennysse spune:
salut. am tinut dieta rina's 1 sapt si am slabit 4 kg. dupa acea sapt am plecat in vacantza la mare unde am mancat ce am vrut inclusiv cartofi prajiti:D eu sunt foarte multumita de dieta si am de gand sa o tin pana la capat. merita sa incercati si voi. succes.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Eu am tinut in iarna dieta aceasta, e de fapt un program alimentar nu o dieta am slabit 10 kg in aproximativ 2 luni, ultima luna am cam sfeclit-o cu abateri si nu am mai slabit. Este cel mai bun program de slabit parerea mea si am incercat multe diete nu m-am ingrasat dupa decat 2 kg intr-o luna de vacanta in Romania
si deja le-am dat jos cu putina ordine alimentara. Am preparat enorm de multe combinatii, am mancat la ziua de proteine carne cu legume la capac, la carbohidrati pizza la pranz cu legume si mozzarela sau paste cu legume sau taietei chinezesti cu legume , ziua de fructe e mai grea si ziua de apa dar merita clar tinuta. Eu intentionez sa o reiau cat de curand si sa o tin ca la carte de data asta. Prietena care mi-a recomandat-o a slabit 16 kg si se mentine.
Deci eu sunt pentru
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
claudia_a spune:
Va tenteaza???
Eu sunt azi la prima zi...
Micul dejun e la fel in fiecare zi si consta in cateva fructe (2 mere sau pere, piersici sau un pumn de fructe marunte).
In cursul acestei diete alterneaza zile de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu se poate schimba ordinea!
Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz
Ziua 2: Legume (amidonuri)
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici
Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj
Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz
Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea probleme.
Azi am papat pana acum doar fructe!
Pentru ca m-am hotarat repede si pe fuga... nu pap nimic la pranz (sunt la servici); voi papa acasa la 5 masa de pranz si ajunge pana maine! Se alatura careva?
Am si cartile Rinei... le vreti pe mail?
Vreau pe cineva sa dezbatem si sa mergem cu cura inainte!
Alinierea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Eu tin dieta de 2 saptamani aproape si am scapat de 3 kg ,merge bine si nu este greu de tinut.Vreau si eu cartile pe mail si succes.
scarlat_anca@yahoo.com este mail-ul meu
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellinia/ellinia.jpg)
ellinia spune:
Breau si eu cartile, te rog frumos, adresa mea este criss.ignat@gmail.com. Intre timp, mai studiez.
claudia_a spune:
Anca, ce bine ca este cineva care tine cura... am si eu cu cine sa ma consult! E ceva anume ce ai de zis dupa 2 saptamani? Eu stiu: care zi e preferata ta? cum e ziua de fructe?ce anume ai gatit pe zile!
Daca nu ati primit cartile sa imi spuneti... le-am trimis!
Azi am papat fructe... singura abatere e ca am papat un fruct si la ora 14 (ca sunt la servici si nu am altceva).
Acasa voi papa gratar de pui cu salata mare de varza si morcov cu lamaie si marar.
Ai idee merge lamaia sau otetul?
Spor...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Am primit cartile,mersi mult.
Mai eu pana acum am tinut cat de cat aproape de "reteat" cu mici abateri dar vad ca functioneaza si as.De exemplu in ziua cu fructe pe la pranz ma cam ia cu rozatura la stomac din cauza gastritei si at rontai 2-3 covrigei.
Ziua mea preaferata este eca cu legume ca bag morcovi la greus si tot ce mananc este crud ,nu am fiert niciodata ca nu le-am putut manca.Pana acum nu am gatit deloc la cura asta,cel mult am fiert un piept de pui in zilele cu carne...asta si de lene recunosc.La salata am folosit si lamaie si otet dar cred ca mai buna este lamaia.La tine cum merge?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!