Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

am terminat cu ..o mare parte din curatenie...ne-a ramas sufrageria..am tras o fuga si la Cora sa-i iau cadoughici cui? suntem morti...e 3 si 15 si in sfarsit ne culcam...nu degeaba am dormit azi la pranz pacat ca nu se face si stocare de somn, doar recuperare.
N buna

bb mic

POZE
35+

tu chiar meriti bataie. uita-te d-le cat e ceasul si ea trebaluieste prin casa.acus scot biciul!

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza, burtici, mamici & bebici!

A fost infernal ieri la TMB, am avut ghinion cu nr. destul de marishor al cauzei (31), asa k am stat in sala de judecata intzepenita in banca cca 3 ore si juma'. N-a mers cu "cauza 31 la prioritatzi, cu respect, dna prezident", altfel scapam de pe la 9.30 (evident, nu s-a opus nimeni, k m-au vazut cu burta cat China) k nu era parata in sala si-i lezam dreptul constitutional la aparare, ma-ntzelegi, moncher...ma pufneste rasul gandindu-ma. In apararea paratei: 1/2 de hartiutza A4 in care parata se declara de acord cu stingerea amiabila a litigiului in conditiile in care ma prezint personal la sediul firmei si le predau certificatele de concediu in original - certificate trimise EXACT in original, astfel cum fac dovada si notele de inventar de la filele 19 & 20 din dosar. App, care sediul firmei, din moment ce de la sediu mi se intorc plicuri cu mentziiunea "destinatar mutat de la adresa"?? doamne-dzeule, ce nemernici!! fetelor din Bucuresti, sa NUUUU va angajatzi la astia vreodata, k nu se stie ce patitzi!!
...in fine, termenul urmator - pe 30 ianuarie. O sa fie si mai rau atunci, k voi avea si bebe mic acasa si ditamai operatzia de cezariana probabil nu mai veche de 2-3 saptamani. Insa, dupa cum am "adulmecat-o" pe prezidenta completului, la data respectiva dosarul o sa ramana in pronuntzare. Da' va spun io, ostilitatile sunt departe de a se fi incheiat aici, pt k, la finalul concediului de maternitate, adica la finalul lui martie, tre' sa-mi faca decizia de suspendare pt intrarea in CIC! oho! statzi sa vedetzi! telenovela continua! nush cu ce nervi mai traversez toate porcariile astea!!

Vreau o gogonica! si nu mai am voie, asa mi-a spus asistenta Mona, fara acrituri, amxim 1 castravete murat pe zi!! (nush de ce, k doar nu m-am umflat pe nicaieri toata sarcina - ma rog, nu k nu stiu, evident k stiu, dar ma dau si eu cu fundu' de podele...)

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata...nu ma bateti, mai avem ceva treaba stiu ca va pufneste rasul, da sa vezi ce somn bag io dupa ora 2 cand estimez ca si pleaca mamoantza cotoroantza...cica in max 2 ore e aici.
Ira esti tare ! Cine-s astia frate , zi-ne si noua sa nu mai vrem sa auzuim de ei.
O pt toata lumea, mai ales pt mamicile noastre si licuriciiiii

bb mic

POZE
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Neatza!
Sa ne traiasca noii licurici! Sa fie sanatosi alaturi de parintii lor si sa creasca mari!

Eu am emotii cu sarbatorile astea,sper sa fie totul ok!
Ceva vesti de la proaspetele mamici?

34+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata burtici

eu sunt fericita azi ca am inceput bine ziua .... am primit un parfum bunnnnnnnnnn cadou de la niste persoane .... aseara tocmai ce constatam ca mi se cam termina cele 2 pe care le aveam .... am primit un NINA RICHI ... nu am avut pana acum dar vad ca imi place ffff mult .... eu de obicei sunt indragostita de LANCOME ....

azi noapte iar m-am trezit din 2 in 2 ore .... eu cred ca asa ne pregatim de trezirea pt laptele lui bebe .....

ce e f frumos e ca pana pe 13 ianuarie nu mai am nici un doctor disponibil din cei 2 ..... ahahahah ... eu cu 2 eu cu nici unul ....

ne rugam sa fie bine pt toata lumeaaaaaaaa

le asteptam pe mamici cu vesti

ma apuc iar de curatenie

stelutza iti voi spune eu ce am pus in bagajul de spital dar dupa ce bag aspiratorul .... cand iau urmatoarea pauza de odihna ...

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

neata gagici

Am vorbit acum 20 de min cu Selenuta si am auzit-o si pe Dariuca plangand....e asa de dulce.....A zis ca fetita e cuminte foc, nu se trezeste noaptea decat de2 ori cat sa ii dea sa papesi adoarme la loc. Cred ca le da drumul luni. Toata lumea s-a purtat foarte frumos cu ea. A sunat-o si tati de Daria care era foarte incantat. Va veni sa le vada si cine stie......I-am povestit de voi care ce mai faceti....era asa de linistita si ii era asa de drag de prichinduta....Zicea ca asa de mult ii place fetitei sa stea cu ea in pat, cica isi baga nasucul asa in ea si se apropie tot mai mult de ea

Eu ma duc sa gatesc ceva si va pove dupa aceea ce am mai facut si eu

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

neatza! ce dragutza situatia selenei! ma bucur f mult pt ea!
eu facut ce am facut...si am racit!!! acum iau gripovit(mi se pare tare ciudat ca se recomanda doar 1 pe zi...oare ajunge?) si pastile pt supt dr mom. sper sa imi treaca repede ca nu vreau sa nasc racita!
maine e ziua surorii mele diny, care e cu 10 ani mai mica decat mine si o iubesc muuuuult de tot! mi-ar placea sa nasc de ziua ei, cred ca s-ar bucura enorm! daca nu nasc maine, ma abtin pana marti ca sa implinesc 37 sapt. daca asa am stabilit... :)

36+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata!
Prima oara de luni de zile cand scriu si eu sanatos si bum...s-a dus totul

Va spuneam ca azi la 4,50min. m-am trezit mi-am luat sotul la plimbare s uite asa am ajuns prin Dorobanti la braduti (scumpi rau, 3 mil.unul mic, mic) dupa care am ajuns in Obor si am luat unul de 1,70m la 1 mil. si este f. frumos.
Deci nu mai pot sa dorm dar lasa ca am ajuns acasa si am papat dupa care m-am culcat

Vad ca este totul in regula pe aici
toate mamicile si bebelusii deopotriva

36+Bogdan GabrielDoamne ajuta
AMR aprox. 4 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Neata' burtici si mamici .
in dimineata asta asta nu prea am avut mult de citit, semn ca va ocupati cu altceva .
Cami, aspirator? Pai parca eram gravide si nu aveam voie sa facem nimic ... glumesc doar, eu ma apuc acum de perdele!!
Fetelor dati-mi si mie o idee de cadou, ce sa ii iau sotului? azi facem 9 ani decand suntem impreuna !
Ar fi urat din partea mea daca ar fi un cadou gen.. un sarut? Nu de alta dar mi-e asa de lene sa ies din casa ..

+33 cu Maya Maria -Ayeneea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna tuturor!
Mai fetelor eu va citesc, dar uit tot-tot.
Irina, si eu am fost azi-noapte la cumparaturi. Acum sunt franta. Uf, sper sa plece repede "mamoantza cotoroantza" ca sa te odihnesti si tu.
Alina, esti superba! Eu am niste picioareeeee ca niste butuci. M-am depresat rau, mai ales ca stiu ca voi slabi greu.
Aalina, am citit si eu la subiectul tau. Zau ca ar merita mutat copilul de la gradinita aia, chiar daca e vorba numai de juma de an. Asemenea lucruri marcheaza copiii pe viata.
Ira, offf, asta-ti lipsea acum! Bafta multa in continuare!
Spic de grau, welcome! Hai ca de data asta va fi bine. Nu ne suparam ca nu vrei pe listuta, dar te asteptam cat mai des cu vesti.
Cat priveste copiii mai mari, hm, ai nostri sunt in perioada critica si le va fi greu sa accepte ca atentia mamei se va indrepta mai mult catre bb.
Eu stiam ca pana pe la 3 ani accepta mai usor un fratior, sunt mai mici, pricep mai putin, sunt mai usor de distras. Fetele in situatia asta, Iris, Alinuk etc. s-au scos, desi le va fi mai greu sa-i ingrijeasca pe amandoi.
Intre 3 si aprox. 6 ani sunt cel mai gelosi, si cel mai greu de adaptat la noua situatie. Cica vor avea un regres in evolutie, vor vrea sa fie si ei bb, vor cere pampersi, biberon, suzete . Mie mi-e groaza sa ma gandesc cum va vrea Tudor sa-o arunce pe bb, asa cum vrea sa-l bata pe "sefu" ca sa nu ne mai ducem noi la serviciu.
Dupa aprox. 6 ani copiii mai mari sunt ajutoarele parintilor, un fel de a doua mama. Mai usor pentru parinti.
Evident toate de mai sus depind si de personalitatea copilului si de priceperea parintilor in a-i face sa nu simta prea tare schimbarea in familie.

Eu lui Tudor nu i-am povestit prea mult de bb. Am zis sa nu insist, sa nu fie ca un bau-bau in asteptare. Daca intreaba, ii zic, alfel nu prea. Totusi, planuiesc zilele astea libere de dupa Craciun, sa ii arat filmulete cu el mic, sa vada cum va arata bb, sa ii explic ca si el a fost asa si mami a avut grija de el. Vreau sa-i explic si cum e cu alaptatul ca sa nu patesc ca o prietena la care fetita de 3 ani a inceput sa planga la primul alaptat :"bb nu papa pe mami!".

Si cu jucariile, bebelina mica are numai jucarii de la Tudor, ca pe el nu prea il mai intereseaza. Dar daca pentru Tudor vor prezenta interes, am sa-l las sa se joace cu ele. Asta e, se va imuniza fata mai devreme. Oricum vreau sa il obisnuiesc si pe Tudor sa imparta cu surioara lui, ca doar cu copiii in parc imparte, nu? Am noroc ca e fata, pentru ca, zic eu, va fi mai putin interesata de masinile lui Tudor. Si daca nu merge, exista varianta mai costisitoare: cumparatul a 2 jucarii identice.

Naty, fetita ta trece prin multe schimbari, bona, surioara etc. Cu bona, ia-o incet-incet, in timp se va obisnui cu ea. Cu spitalul eu am bafta ca Tudor e f. atasat de tati si va sta cu el fara nici o problema. Poate ar fi bine sa incerci sa-i apropii cat mai mult pe tati si pe Ioana cat mai mult zilele astea pana nasti, sa-i implici in cat mai multe activitati, sa faca el pentru ea multe din lucrurile pe care le faci tu. Bafta multa!

M-am intins cat o zi de post! Ma duc sa calc perdeaua.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 36+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput