Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Multumim de urari! Mai sunt vreo 2 ore si apar copiii! Noi facem ultimele pregatiri.

lisa79, sa ne trimiti poze cu bradul din Chicago!

Daca si in San Fr. e nasol cu job-urile e nashpa rau...dupa estimari cica macar inca vreun an pana cand incepe sa se redreseze economia..

Noi avem casa de 2800sqft, iarna platim cam 150 cred curentul si vreo 200 gazul...incalzirea e pe gaz. Nu incalzim chiar toata casa, am vreo 2 camere si vreo 2 bai unde oprim caldura. Stam cam la 68-70 grade acum iarna. Si mie mi se pare groaznic de cald in casa. Geamurile la noi sunt duble si casa e izolata destul de bine.
In restul anului iesim mult mai ieftin pt nu incalzim si nici nu e nevoie de AC.

La noi s-a ieftinit benzina f tare, acum e $1.80/galonul. Cum e la voi?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tot asa si la noi benzina.fff ieftina ,cand te gandesti ca a fost peste 4 dolari galonul.
poate mergem duminca in centru,e superb bradul de anul acesta.am vazut camd l-au ridicat,au lucrat 4-5 zile la el.chicago e cu totul altfel in luna decembrie.

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La noi e cam $1.70 - galonul. Un galon are cam 3.5 litri nu? ca ma intreba mama, i se parea extraordinar de ieftin, 3 litri jumatate de benzina doar un dolar si ceva. Am auzit ca in unele state a ajuns la 1.3 dolari galonul.Inainte faceam plinul la masina cu vreo 45 de dolari, acum ma costa $25 .

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Noi stam la bloc si avem incalzire centralizata, e foarte cald aseara am dormit dezvelita.Gaze am platit 17$ luna trecuta, curentul 35$ (vara cam 70$ din cauza AC-ului) restul intra in rent.In legatura cu geamurile aveti perfecta dreptate, cica ar fi gen termopan dar sunt izolate foarte prost.Cred ca daca ai casa ta platesti utilitatile astea de te usuci, am inteles ca din ianuarie se scumpesc toate inclusiv mancarea.Chiar nu stiu unde o sa ajungem .

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Neata' burtici si mamici
Iar sunt liliac de noapte
sunt racita rau si cu infectie in gat si nu mai pot
Antibioticele imi omoara stomacul, de la coldrex transpir mai rau decat Cotabita si nu pot sa dorm
Am apucat sa citesc ce ati scris azi, dar aveti o viteza fetelor...
Uitandu-ma bine pe forum, nu prea se mai respecta regula de minim 37 sapt.. si am inceput sa imi fac griji. Ieri am facut 33 saptamani si de revelion plecam o saptamana la munte. Ce ma fac daca mi-se rupe apa acolo ? mi-e cam frica cu toate ca dr. mi-a zis ca este ok sa merg .
Rog si eu pe cineva care si-a terminat bagajul de spital sa imi spuna ce contine ca sa il fac si eu zilele astea , ca cine stie ... macar sa il am in portbagaj
In rest va pupam pe toate si .. poate ne mutam in Usa ca si asa ne corelam cu fetele din schimbul 2

+33 cu Maya Maria -Ayeneea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Stelutza, imi pare rau ca ai racit si tu...cat despre antibiotice, imediat dupa ce le iei baga si ceva iaurt, ca nu o sa te doara asa rau stomacul. Eu am luat niste paracetamol, nu am vrut antibiotice, trece raceala, dar mai incet. Bea lapte cald cu miere, poate reusesti sa dormi. Eu una nu mai plec nicaieri acum..nu ma risc, desi nu am avut nici o problema in sarcina.

Crisss 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca pentru Alex, petrecere frumoasa.
Stelutza daca medicul zice ca e ok sa pleci la munte si nu sunt probleme cu sarcina atunci poti pleca linistita. Pe pagina 3 parca Alina a scris o listuta pentru bagajul de spital.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
36+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Selene, felicitari!! Daria, sa cresti mare si frumoasa, si sa cuceresti lumea... asa cum isi doreste mami!!

Billy, bine ai revenit mamicuto!! Multa rabdare, ai sa vezi ca va veti obisnui una cu alta si n-o sa mai ai probleme! Multa odihna ca sa faci laptic bun si hranitor!!

Patricia, Lisa, va multumesc mult pt. mesajele de incurajare pt.Eli. S-a bucurat mult.

Alex, La Multi Ani!! Petrecere frumoasa!!
Un week end fericit tuturor!!

Adina & Luka& bobita din burtica31+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

am terminat cu ..o mare parte din curatenie...ne-a ramas sufrageria..am tras o fuga si la Cora sa-i iau cadoughici cui? suntem morti...e 3 si 15 si in sfarsit ne culcam...nu degeaba am dormit azi la pranz pacat ca nu se face si stocare de somn, doar recuperare.
N buna

bb mic

POZE
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ce ma p;lictisesc, al meu este la munca si eu sta ca bula in casa. am inceput sa ma uit la the tudors, e interesant. imi plac foarte mult serialele astea istorice ,gen Rome...sa nu credeti ca nu am vazut toata seria de la Sex and the City,pe care o si am cumparata si mai am cateva favorite!
ma duc sa ma mai uit la un serial.

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput