Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
cami_antonia spune:
STELLUTZA tre sa fac ceva curatenie ca sa imi si impodobesc casa si apoi bradutul pe care mi-l aduce azi sotul .... sa stii ca si noi am facut in octombrie tot 9 ani de cand ne cunoastem .... si am zis pas la cadou pt el .... doar cadoul e in burtica .... ahahahahah
asa ca LA MULTI ANI impreuna ... si o viata de poveste ....
sa nu credeti ca am bagat deja aspiratorul in toata casa .... am terminat un hol mic ... cu tot cu geamuri spalate .... si urmeaza sa il impodobesc .... si pana ajung la living ... ultima camera din dotare dureaza .... dar imi face placere sa impodobesc casa ....
bebelusi spor la treaba si tie .... ma bucur ca ne-ai adus vesti .... daca mai vb cu selene sa ii spui ca o puppppppppppp multttt
32+ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT
Camelia
Stellutza spune:
Deci gata am scapat si de stresul asta. Cand vine astazi acasa, ii spun ca burtica este cadoul pentru el si de ziua noastra, si de craciun, mai ales ca nu sunt in stare sa ies din casa cu gripa asta nenorocita .
Cami, eu trebuie sa recunosc ca imi exploatez sotul la maxim la treaba cu aspiratorul, asta pentru ca in momentul in care stau in picioare sau fac nitel efort, simt intepaturi in zona colului uterin, intepaturi destul de puternice .
Am pus-o eu pe mama la treaba iarna asta ca a facut saraca toata curatenia din casa, insa astazi devin vrednica si calc perdelele, stand pe scaun
+33 cu Maya Maria -Ayeneea
edinutza spune:
WOW!!!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!bravo!!!sa va traiasca puiuti!Slava Domnului ca totul este bine!va pup pe toate si va doresc refacere rapida!oare cine va urma???
Dalma_Dariuta se schimba vizibil!ce bine felicitari si ei!Dumnezeu sa o binecuvinteze in continuare!pupici
Dark_multumesc mult pt compliment!si noua ne place mult Ainoa!il auzisem la tv si pur si simplu a fost asa ca o sageata am simtit ca asa trebuie sa se numeasca fata nostra!si imi place ca o putem alinta cu Noa!ce bine tu numai ai mult si o tii in brate!mama ta cand ajunge la tine?parca ziceai ca trebuie sa vina,nu?
Miere_lasa tu gurile rele ,poi mie imi zicea marea majoritate ca citez:"eu aveam asa burta cand am nascut"si baga asa o moaca zici ca vad ceva iesit din comun!dar pe mine nu ma mai afecteaza eu si bb sa fim bine!net nu pot sa imi bag inca,chiar mainainte a sunat Radu sa vada daca poate sa rezolve ceva si nimic,pana in primavara cand o sa instaleze o noua retea!este foarte rau fara net!pupici si hai ca nici tu numai ai mult!
Iris_ma bucur pt tine,in sfarsit esti in binemeritatul concediu!am mai scris dar sigur nu ai observat!noi suntem bine stii vorba aceea grase si frumoase!Ainoa este foarte miscareata,are orarul ei cand nu se opreste!Ce faceti de sarbatori?te pup si sper sa pot sa scriu cat de curand!
Va doresc tuturora un Craciun fericit plin de caldura si armonie si nasteri usoare viitoarelor burtici!
Edina `de 31+ cu Ainoa Debora
flowerbee spune:
Bebelusi, iti multumim pentru vestile frumoase de la Selene. Sa ne mai pove si sa ii transmiti toata dragostea si suportul nostru!
Eu sunt incantata pentru ca 1,5 h am reusit sa cumpar 90% din listuta de cumparaturi de pe prima pagina. Am fost la Chicco si la Mothercare si am dat gata cumparaturile. Noroc ca stiam exact ce cumpar, asa ca nu am stat prea mult in picioare. Bine, am avut tot ajutorul din lume, de la sot, mama si mama soacra.
Fetele cu facutul curateniei (parca Irina si Cami), lasati-o mai moale si ca zic din experienta!
Cami, parca tu ziceai ca faci pomul? Sa pui pozici.
Sunt atat de emotionata incat imi vine sa plang in continuu, cred ca hormonii sunt de vina, sau poate faptul ca s-a umplut casa de lucruri de bebe. Pomul e faccut, muncitorii monteaza mobila...
Nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu!
Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cami_antonia spune:
bee ma bucur pt tine ca esti multumita si fericita.... ma bucur ca ai mobila de bebe ... noi inca nu ne=am permis acest lux si din lipsa de bani si din lipsa de spatiu ... am lasat pt mai tarziu ... sa pui poze sa vedem mobila ... eu nu am de la nimeni ajutor .... asa ca tre sa le fac ... cu multe pauze ca nu am incotro ... mama e departe si cu tata paralizat .... iar socrela bolnavioara .... asa ca pauza ajutor ...
ei da ma descurc ... cu ajutorul lui Dumnezeu .... le fac ....
stellutza si eu imi exploatez sotul .... da atunci cand are timp .... ca in rest .... e fulllllllll
ce liniste e azi pe aici ....
32+ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT
Camelia
flowerbee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia bee ma bucur pt tine ca esti multumita si fericita.... ma bucur ca ai mobila de bebe ... noi inca nu ne=am permis acest lux si din lipsa de bani si din lipsa de spatiu ... am lasat pt mai tarziu ... sa pui poze sa vedem mobila ... eu nu am de la nimeni ajutor .... asa ca tre sa le fac ... cu multe pauze ca nu am incotro ... mama e departe si cu tata paralizat .... iar socrela bolnavioara .... asa ca pauza ajutor ... ei da ma descurc ... cu ajutorul lui Dumnezeu .... le fac .... stellutza si eu imi exploatez sotul .... da atunci cand are timp .... ca in rest .... e fulllllllll ce liniste e azi pe aici .... 32+ANTONIA IOANA AMR 8 SAPT Camelia |
Cami, Dumnezeu ne ajuta, sa ai incredere in El! La mine situatia e un pic diferita pentru ca intr-un an, Dumnezeu a facut miracole in viata mea.
Asa o sa fie la toate burticile! Simplul fapt ca ni s-a dat posilibilitatea de a fi mame, e cel mai bun exemplu de miracol. Si cate mai face Dumnezeu pentru noi si noi, prea orbi sau prea ocupati, nu vedem...
Important e sa fie credinta, pace, iubire si intelegere. Restul vine de la sine.
Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
IRINA.C spune:
a plecat toata lumea..a fost f stresant, o agitatie ceva de coma.Mama a plecat abia acuma..nu stiu cum dar au reusit sa ma faca acuma sa bocesc...ca sa le dau hainutele lui Grumetzel sa le spele ele(mai exact mama) ca aduce ghinion, ca d c am facut patutul si camera ca aduce ghinion, ca etc etc ADUCE GHINION...nu e suficient toata hoarda de copii busiti neurologic pe care ii vad zilnic la spital la Gomoiu?????Nu e suficient ca s speriata ca nu mai misca cum misca si bla bla..??Nu e suficient ca la urma urmei nu ai NICI un control asupra lui bebe , doar Dumnezeu are grija sa fie bine??Nuuuuu...mamele astea ca aduce ghinion.Stiu, nu tre sa le bag in seama...dar oare e vreuna dintre noi care traieste fara cea mai mica teama in suflet???Eu personal cand imi voi vedea copilul SANATOS poa sa fie negru cu bulinutze...da SANATOS voi sti ce inseamna fericirea...pn atunci se cheama ca sunt in ..asteptare si conservare psihica.Eu asta am facut din sapt 6 cand am inceput sa vars s anu mai stiu de mine.Am stat ca o leguma pn in sapt 20-22, am pierdut 8 kg, nu am vazut lumea in jur.Eu imi taiam si inca o fac zilele din calendar...asteptand un bebe sanatos.La asta visez din ziua testului pozitiv, la asta ma gandesc din acel minut ca tre sa fie SANATOS.
Iertati-mi rabufnirea!Vreau tuturor acelasi lucru si licuricii nostri buni imi cresc moralul!
Va pup
bb mic
POZE
35+
Porumbita spune:
te consumi tu prea mult...
noi (eu si sotu) le-am luat la misto pe mame grupa mare cand ne-au luat cu superstitii si alte alea; apoi le-am zis de cum se face in alte tari unde parintii primesc n chestii pt copii de la prieteni inainte si gata...
bine, ai nostri ne stiu ca pe cai breji...noi le stim pe toate cel mai bine si nu ascultam pareri decat dc le-am solicitat expres...
Porumbita spune:
a, si eu nu am stresul cu bb sanatos.. .adica nu m-am gandit niciodata serios ca ar putea sa fie altfel decat perfect sanatos...
stresul meu era cu nasterea prematura; acu parca se mai diminueaza si asta ca alaltaieri am facut 34 de saptamani,...
miereamara spune:
Vad ca toata lumea face curatenie azi, pe noi ne-au trezit cei care tb sa ne livreze salteaua cumparata saptamana trecuta, ne-au sunat la 7 dimineata, imi venea sa dau cu ei de pamant...dar sunt super multumita de saltea, acum am alt stres: sa nu mi se rupa apa pe salteaua nou nouta, dupa ce dadui o caruta de bani pe ea, cum ar fi sa o stric? Am pus un prosop mare pe partea mea si am si un fel de cearsaf protector (cam ca ala pt salteluta lui bebe).
Irina nu te mai consuma pt toate prostiile...Nu o sa se intample nimic rau. Toate superstitiile astea ...nu au nici un sens logic, cred ca au fost inventate mai mult cu scopul de a proteja financiar familia, in sensul ca dc se intampla ceva, Doamne Fereste cu bebe sa nu ramana cu lucrurile cumparate...si cu timpul au fost ridicate la rangul de cutume p o p u l a r e. Bullshit!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan