Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 20
Naty spune:
Anuc si eu exact la fel, mi-am promis ca pentru Ioana nu se va schimba nimic dar nu cred ca am sa reusesc. 
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cami_antonia spune:
bee pana acum juma de ora eram bine .... nici urma de greata .... da acum gata ... sunt cu ea in gat ... ca si ieri ... offffffffffff .... multam de intrebare
... cred ca asa voi fi cam in fiecare zi ...
fug putin in oras .... pupicei ..
32+
ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT

Camelia
bebelusi spune:
Fetelor v-am pus poze cu camera lui bebe strumf.
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/
Eu tocmai am terminat de facut o supita crema de legume, trebuie sa va las un pic ca ma duc sa incerc sa fac si crutoane.
Fetelor oare daca toc ingredientele pentru salata beof de acum are ceva? Se innegresc cartofii? Ca as face maioneza miercuri sa fie mai proaspata. Hai sa va zic si eu meniul de Craciun:
ciorba de perisoare (de pui)
aperitiv
salata beof
salata de vinete
chiftelute (de pui)
friptura de porc la cuptor (inca nu stiu cum o prepar)
tarta cu fructe
fursecute cu unt
o praji pentru care inca astept reteta de la o prietena
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
IRINA.C spune:
Porumbita 
La multi ani cu sanatate si bebe sanatos,nastere usoara!
Veronica doamne, dc eu as fi avut starea din primele 20-22 sapt chiar toata toata sarcina innebuneam.Felicitari pt puterea de a indura si sanatate, ma uitam la AMR tau, macar nu mai ai mult.
Alina frumusete, mie imi place de tine cat de rationala esti.Acum te si vad cu o mica mare contractie in stanga si cu trusa de machiaj in dreapta, ceea ce e f bine, tonus si moral ridicate sunt f importante si ar trebui sa iau exemplu de la tine.Bravo tie!Tinem pumnii si scot si eu majoretele 

.
Naty deci retardul nu se accentueaza, asta e o veste buna.Maine merg si eu la eco si am niste emotii brrr brrr.Sa ne anunti ce zice si mr Badiu
dupa-masa.Bafta! ma gandesc la tine!
Bebelusi analizele nu arata ceva deosebit in contextul faptului ca esti gravida.Trigliceridele sunt ceva mai mari.Care a fots scopul lor?La celelalte analize erau tot asa mai mari sau de ce ti le-a recomandat?Ai cumva si TGO/TGP(ALT/AST) facute? Nu te speria ,la cat esti de slaba TG marite pot fi ceva genetic, sa le ai mereu si sa nu fi stiut pn acum.Am impresia ca ai mai multe analize facute si ni le-ai trecut doar pe cele care erau inrosite ca sa zic asa
.Cat priveste formula leucocitara ea nu e perfect in limitele lor dar fff mici diferentele si sigur interpretabile in context de sarcina trim 3.
PS:moama ce bucatareasa esti , hai si la noi!![]()
Pup pe toata lumea, muah
bb mic
POZE
35+
Aalina spune:
wowwwwwwwwwwwwwwww ce imi place culoarea aia bebelusi. Superrrrrrrrr
Sa se bucure bebe de camera!!!
Spor la bucatareala!
Naty o sa fie bine o sa vezi. Chiar inainte de 4 ani am avut si noi o perioada mai agitata tot asa pe fondul unor schimbari. Dar dupa ce s-a acomodat Dorian a fost ok. Doar ca tu trebuie sa ai mai multa rabdare. Stiu ca nu e tocmai usor mai ales in aceasta perioada pentru tine... dar daca trebuie...
Si te asteptam cu vesti de la gine
cu
Fabian si
Dorian
AMR 10 saptamani
flowerbee spune:
Bebelusi, SUPERBA camera lui bebe. E atat de gingasa si luminoasa. Acum il asteapta doar pe bebe!
Bun meniul de Craciun.
Meniul nostru:
salata de boeuf
racitura de curcan (facuta de mama si de mama soacra)
leberwurst de pui (facut de mama)
icre de stiuca si de somon
friptura de curcan la cuptor (stil american)
cartofi copti cu condimente
sarmale (facute de mama si de mama soacra)
tort din Revista Ioana (sper sa iasa ca acolo)
Bee
34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Alina1976 spune:
Anuc, merci. Am ceva emotii desi am mai trecut prin asta...poate de aia si am
. O sa fie bine, exact cum spui tu.
Cami, ai gura aurita au ba?!
Sa vedem....poate te declaram Mama Omida! ![]()
![]()
Venerata 
Carmen, mai tine-o un pic...ca daca o pui, nasc sigur! Am decis ca nu nasc de Craciun si gata!
Baga si agitatele la loc ca sa nu cobim ![]()
Bee, sunt bine. Nici un semn....
38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Bebelusi, FFFFFFF frumoasa camera!! Imi place ca ai facut-o pe verde!! E culoarea mea preferata ![]()
Lustra ai luat-o de la Bricostore nu?![]()
Si tu si prietena ta sunteti niste haioase...cu burticile voastre rotunjoare..iar tu slabaaaaaa de m-ai omorat ![]()
IRINA, merci mult!!
Esti o draguta!! sa stii ca trusa de machiaj este deja impachetata si in bagaje
...evident.
OFFF, tot am ceva emotii...iti dai seama ca in curand voi avea 2 copii, nu unul...
38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
irina mersi. Da, erau mai multe analize dar le-am pus pe cele cam cu probleme. Referitor la trigliceride nu am mai avut probleme pana acum dar tatal meu are tensiunea mare si trigliceridele mari. De la ce se maresc astea? Si inca o chestie: Stefanelu are iar diaree, noi nu mai stim ce sa ne facem cu copilul asta. Sa vezi faza...tocmai am venit cu el din spital, ii trecuse diareea (care a venit dupa bronsolita) si a luat-o pe sora-mea, dupa o zi l-a luat pe cumnatu-meo (adica acum 2 zile)iar de aseara l-a luat iar pe Stefan. Ce o fi oare????E sora-mea disperata si speriata ca iar il interneaza Ca tratament ia Hidrasec (3 plicuri / zi) si Biotix (1 plic /zi) si ceai de menta. Te rog da-ne un sfat ceva. 
Ma bucur mult ca va place camera, eu toata casa o am pe culorile astea sunt un pic nebuna cu verdele si galbenul....imi plac ...mi se pare ca lumineaza.

33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Fetelor, la mine meniul de Craciun este asa:
- toba, leber
- salata de andive cu nuca si maioneza
- salata de cruditati
- rulouri de somon cu crema de branza
- piftie de purcel (sorici, picioare, urechi)
- ciorbita de coaste afumate de purcel acrita cu zeama de varza
- sarmele cu costita afumata + mamaliga
- friptura de purcel la gratar
- carnati de porc + mamaliga
- cozonac
38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica