Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 21
Naty spune:
bebelusi foarte frumoasa camera. Imi place mult.
irina tinem pumnii pentru maine. Hai, curaj, nu mai e mult. Iti inteleg spaima si cred ca te scot din minti cu superstitiile lor ... dar nu crede in asa ceva. Uite, eu i-am luat Ioanei tot ce ii trebuia dinainte si a fost ... de nota 10.
Eu la Ioana nu am avut de loc grija sanatatii, eram convinsa ca e perfecta, am stat doar cu spaima nasterii premature. Incat frica de acum pentru santatea bebelinei e ceva nou si care ma ia prin surprindere.
Nu merg la Badiu, dr. meu e Horhoianu ![]()
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Alina1976 spune:
Bebelusi si finutul nostru de 1 1/2 an tot asa a avut. Si l-a tinut o saptamana. Este un virus...care da enteroviroza.
Si se manifesta prin scaune f. multe si apoase si voma...
Cred ca IRINA iti poate spune mai multe...ea e experta ![]()
Chiar Irina, nu dai consultatii si la domiciliu? Ca tare m-as baga si eu pt bebelusele mele ![]()
38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Alina
, lustra am luat-o din Ambient. (e un lant de maga in Sibiu pentru casa....poate e si in Buc). Nu iti fie teama, o sa fie bine
.
Eu am aflat ca pentru spital am nevoie doar de papuci de casa si cosmetice pentru baie

. ATAT. Am aflat de asemenea ca medicul meu este plecat din tara toata luna ianuarie si m-a lasat pe mana celui care mi-a facut morfofetala. Deci daca nasc mai devreme de 1 feb, nasc fara med meu. Va tebui sa trec de 37 de sapt ca sa pot lanste la Eva ca nu au aparatura pentru prematuri, asta inseamna ca trebuie sa fiu ff cumintica.
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
buna ziua dragele mele
felicitari pentru Danotino, Just si Cris!! sa fiti sanatoase, sa va traiasca puii sanatosi si sa va aduca numai bucurii!! bine ati venit licuricilor! 

scuze pentru lipsa indelungata, acasa e mult mai multa treaba decat la servici... deci nu mai apuc sa deschid calculatorul.
ma duc sa fac capitol nou si poate revin mai tarziu.
Alina1976 spune:
Bebelusi, pai asa sa faci!!! Fii cuminte si stai mai linistita!! Stiu cum esti pt ca esti Balanta ca mine...si nici eu nu am stare. Pur si simplu nu pot sa stau, trebuie mereu sa fac ceva.
Dar tu trebuie sa fi cumintica ca sa ajungi la termen. Promiti da? ![]()

38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Am uitat ca am si eu carnati si o sa fac si icre de crap.
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
bebelusi spune:
Alinuta 
o9 sa incerc dar cum ai zis tu nu am stare....Mircea m-a amenintat ca daca ma apuc sa fac ceva curat ....m-a omoara. Daca vreau sa gatesc de Craciun OK....daca nu....nu ![]()
nu ma prea pot abtine eu ....dar dupa ce am auzit azi/.......o sa incerc
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
IRINA.C spune:
Bebelusi din pacate dc au toti din familie pare a fi enterocolita acuta, cel mai probabil infectioasa, nu stiu dc virala sau bacteriana.Are si febra?asta ar pleda pt bacteriana , din pacate.Tratamentul este corect , dar nu stiu dc va fi suficient.Este posibil sa fie o REinfectie(or fi mancat toti ceva nasol?)sau sa nu fi fost sterilizat complet episodul anterior, cu antibiotice in cantitate suficienta.Vedem...nu te impacienta.
Dc si tata are TG e f posibil sa fie genetic.teoretic la pers cu anumita varsta e vb de alimentatie necorespunzatoare , dar l pers f tinere ca tine cel mai frecvent genetic sau in sarcina mai pot creste.Repet , ai si transaminazele facute? Pup
bb mic
POZE
35+
Anuc spune:
Alina, stii ca ai dreptate?!!??! In curand si eu o sa fiu mamica de 2 copilasi!! cateodata mi se pare floare la ureche, alteori ma intreb ce-o sa ma fac eu cu 2?...
Si sa stii ca mai bine ca la prima sarcina nu stii ce te-asteapta, acum am inceput si eu sa am emotii si-mi vin din ce in ce mai des in minte flash-uri de la nasterea Ioanei...!!! imi zic "curaj gaina, ca te tai" si gata!
Bebelus, camera e 'de revista'...imi place rau! rau! si ai prins si lumina aia care invaluie totul. Excelent!
Gospodinelor, m-ati omorat cu gateala de Craciun....Sunteti super bucatarese! Eu lucrez inclusiv pe 24, deci de abia astept sarmalele lu' mama ![]()
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)
bebelusi spune:
Irina temperatura nu are. A inceput sa faca iar diaree de aseara exact dupa ce a inceput sa ii dea iar laptic, a inceput sa ii dea pentru ca ieri a facut tare.....de mancat ...nu stiu ce sa zic...nu cred ca au mancat aceeasi mancare, cel putin ei si copilul....naiba stie habar nu am.
Daca trebuie sa scrie "transaminaze" sa stii ca nu scrie, daca trebuie sa scrie altcumva sa imi zici te rog. (sa nu razi de mine ca nu ma pricep)![]()
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani