Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
Anuc spune:
Buna ziua dragelor!
Mama, ce de vesti! Eu ma tot mir ca am inceput sa nastem, de zici ca pana acum timpul a stat in loc si nu asta era scopul final...![]()
Mi-e teama sa nu uit pe cineva..
Alina, nastere usoara! O sa fie ff bine si tu si bebe! Asteptam vestea cea mare!
Cris, Just, Danotino! , bravo, mai, mamicilor! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copiluti!
Ledi, nu te stresa pentru ca asta dauneaza f mult 'productiei' de lapte. Eu pot sa zic ca stiu prin ce treci...Copil micut, lapte putintel, teama ca nu ia in greutate. A mea adormea dupa 2-3 min de supt, tati ii facea masaj la obrajori si barbita ca sa o trezeasca..simteam si eu si tati ca murim...eram depasiti de situatie complet...DAR, sa vezi ca lucrurile se regleaza si va fi bine. Cu tot chinul din prima luna, fiica-mea a luat 1.7kg! Adica mai mult decat un bebe grasut si papacios..asta ptr ca micutii recupereaza mai repede...sa nu cazi in depresie ca nu ai timp pentru asa ceva...VA FI BINE!
Porumbita, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa nasti usor un bebe asa cum il visezi tu!
Mai, sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, ma iertati, dar am emotii din ce in ce mai mari cand va citesc ptr ca si vestile sunt pe masura acum...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)
cami_antonia spune:
LEDI ... eu nu am avut cezariana dar am avut rahianestezie facuta .... vreau sa iti zic ca am baut si cafea ... doctorul zicea sa incerc cafea cu rom sau cu wiskhy .... dar sotul a venit cu alta idee cand a vazut cat de mult ma chinui .... am luat o sticla de 2 litri cu ceai de tei facuta de noi si a stat langa mine pana m-a obligat ca in 10 minute sa o beau pe toata ..... a fost greu sa bag atat lichid ... dar dupa o ora nu mai aveam nimic .... am mers fffff des la buda si gata .... asa ca te rog sa incerci ... e singura solutie .... tre sa iasa toata nenorocirea de anestezic din tine ....
cat despre lapticul tau sigur va veni .... ai rabdare ... somn si mananca f bine .... si bea mult lapteeeee .... si fara nervi .... e mai bine ca nu suge mult ca ar suge si anestezicul tau .... incearca sa scapi de el in primul rand ....
eu am avut atunci dureri de ma urcam pe pereti .... si doar asa a reusit sa-mi treaca ....
sper sa te ajute si sa vina si lapticul ....
ALINA 1976 .... 

chiar aseara iti ziceam ca nu mai ai mult ... iata ... curaj ca apare minunea ....ai grija mare de tine 

32+
ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT

Camelia
Venerata spune:
Buna proaspetelor mamici si burticilor
,
Felicitari DANOTINO pentru puiuta Eva Maria, sa fie sanatoasa, mancacioasa, si sa va aduca numai bucurii!!
Porumbita, LA MULTI ANI!!!
si nastere usoara!
Ledi, refacere rapida! Dupa cezariana trebuie sa ai grija cu efortul, cu ridicatul - dar asta nu se refera si la bb
- si sa nu te ridici brusc. Eu am facut cezariana la Vlad, n-am avut dureri de cap deloc (mi-au facut anestezie generala ca am fost in urgenta) dar am avut unele probleme cu taietura (a supurat la un moment dat). E simplu sa ti se spuna sa nu faci una, sa nu faci alta, cand bb te solicita si instinctul si mai ales dorinta iti spune ca trebuie sa fii mereu langa el, dar ideea este ca trebuie sa te menajezi.
Alina1976, tinem pumnii sa fie bine, nastere usoara! Asteptam vesti.
Eu am mai facut putina trebuta prin casa, dar fara sa ma obosesc, ma ajuta Vlad
!
Pupici si pe curand!
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
31s+
Naty spune:
bee unde vad si eu pozici cu camera voastra?
Eu am contractii zilnic, mai precis in fiecare dupa masa. Multe nedureroase dar si unele care dooor.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Anuc spune:
Naty, sa stii ca si eu am probleme cu Ioana....si nu neaparat ca vine bebe...am citit ca varsta de 4 ani se mai numeste si "prima adolescenta", acum sunt foarte dificili copiii si vad si eu diferenta la fiica-mea. E mai Gica contra, nu ma mai asculta, eu o cert si nici nu-i pasa, tipa, ce sa mai...are simptome ca la carte!
Problema mare e ca nu mai am nici eu rabdare, cred ca de la sarcina, sunt mai nervoasa si uite asa, intram intr-un cerc vicios. Ieri am certat-o toata ziua aproape si imi pare rau ca nu ma pot abtine, insa pe moment imi vine sa-i fac nu stiu ce..
Eu ziceam ca o sa fac tot posibilul sa n-o fac pe ea sa simta ca vine un alt copil in casa, sa nu se simta "altfel" decat pana acum, insa am inceput sa am dubii ca o sa reusesc...asta in conditiile in care eu o sa fiu o perioada cu nervii la pamant, iar ea din ce in ce mai neascultatoare...O sa vedem, sper sa fie totusi bine...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)
Carmen_Marieta spune:
Naty ma bucur ca ai vesti bune de la echo, asteptam sa vedem ce zice si ginecologul.
Alina pun sampania in frigider?![]()

uite asa pt incurajare!!
Szmonic esti bine? tot in formula 2 in 1?
Uite si pentru tine cateva agitate, daca mai e valabil.... 

Flo si eu am dureri, evit sa fac efort si stau cat mai mult lipita de pat, asta e, astazi il rugam pe bb sa stea in casuta lui cat mai mult. Sper sa fie baiat ascultator.
Cadia ce faci?
Cami te anunt daca aflu noutati cand merg la dr.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
31+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Alina1976 spune:
Naty, ce bine ca bebelusa e OK!! Sa dea DD sa o poti tine acolo cat mai mult pana la termen. Sa ne spui ce a zis Dr azi dupa ce te intorci.
Bebelusi, succes la impodobit bradutul :-)
Mai, de JUST mai stie cineva ceva?? Sa o sunam? Ce-o face?!
38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Fetelor ce face Szmonic, a sunat-o cineva??
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
Carmen, sunt bine.

Trebaluiesc prin casa: schimbat lenjerii, bagat la spalat, intins rufele, si acum o astept pe doamna care face curat ca este o mizerie in casa de numa-numa.
Si eu vorbeam azi cu pitica mea sa stea acolo cat mai mult.![]()
![]()
poate pun si eu zilele aste niste poze.
34+cu
CLARA
flowerbee spune:
Naty, pozicile sunt pe contul nostru comun.
Alina, cum te simti?
Chiar, ar trebui sa o sunam pe Just.
Tocmai am papat doua pulpite de pui cu piure de cartofi si cred ca ma duc sa fac nani, desi nu imi e somn.
Cadia, sa pui si tu pozici cu perdelutele (cred ca m-am blocat pe perdele
).
Cami, cum mai e cu greata?
Bee
34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!