Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 18
Alina1976 spune:
Fetelor, MULTUMESC de incurajari si agitate
....
Acum cum o fi sa fie...
Bee, daca e sa fiu in spital pe 24 dec te sun.
Oricum tu daca tot vi la control poti sa te interesezi sa vezi daca sunt internata sau nu ![]()
Numele meu complet este pe contul comun si nr. de tel.
38+ cu
SABINA-MARIA

AMR 11 ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cristi_2003 spune:
mai da grabite sunt fetitele de la odiseea noastra - lasa ca baiatul meu sta cuminte inca 7 zile, ca acuma nu mai vreau sa nasc mai repede. vroiam numai inainte de joia trecuta ca insemna sa fiu acasa de craciun - da acuma nu imi mai convine
alina - stai cuminte cuminte, lasa orice treaba in casa, ca sa mai astepte cateva zile printesa ta
37+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 1 SAPTAMANA

crisspy spune:
Alina 
iti tinem pumnii. Sa dai de veste daca e ceva, poate vine mosu' cu un bebelush anul asta
Pupici 
La multi ani Porumbita!!!!
Crisspy
32 sapt
Razvan Andrei
AMR 9 SAPTAMANI

Naty spune:
Hello!
LA MULTI ANI, PORUMBITA!
FELICITARI CRIS, JUST SI DANOTINO!
Alina 

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI PORUMBITA!!! 

Alina, pai daca tu zici ca poate-poate, scoatem agitatele...

Pe la noi... liniste si pace... a fost soacra... a stat... ne-am dus la un muzeu ca era prea urat afara sa mergem la cumparaturi...a plecat soacra... sambata am montat si noi bradutul... ieri am sarbatorit Solstitiul de Iarna...a mai inceput o saptamana.

Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
Eu am fost dimineata la eco - fetita a mai crescut putin, are in jur de 2,300 gr. Intarzierea de crestere e de 2 sapt. fata de 2 sapt. si 2 zile la ultima eco de acum o saptamana. Doppler-ul a iesit OK, fluxul pe artere nu e ingrijorator. Ce e bine e ca masuratorile corespund, toate sunt in jurul aceleiasi date. Concluzia dr. ecografist "precis va fi scoasa mai devreme, dar nu e urgenta maxima, copilul nu e in suferinta; trebuie insa monitorizat strict, repaus total si medicatie". Ne vedem pe 5 ianuarie la spital, la eco daca ginecologul nu hotaraste altfel.
Fetelor, imi place la nebunie de dr. Klein (ecografista) e SUPER! Imi explica tot ce vreau sa stiu, e foarte atenta, azi m-a bagat la Poilsano peste orice programare si mi-a spus ca ea pleaca din Bucuresti, e in concediu pana pe 5 dar pe 29 va reveni in Bucuresti si daca e ceva sa o sun si vine la spital doar pentru mine sa imi faca eco. A mai zis sa o sun dupa masa dupa ce merg la ginecolog sa ii spun si ei ce am facut. NOTA 10 de la mine!
La 4 am ora la ginecolog.
Ledi ai PM. 
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
36+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
bebelusi spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep....in primul rand imi cer mii de scuze ca nu apuc sa va raspund la toate dar am avut asa niste zile incarcate....
Criss si Dnotino felicitari sa va traiasca ingerasii, sunteti foarte norocoase, aveti cel mai frumos cadou de Craciun 

Ledi 
m-ai emotionat de stau si plang ca proasta in fata calculatorului. Esti o curajoasa, sa va dea DD multa multa sanatate.
Am vb cu Selenuta si sunt bine, a inceput sa aiba laptic mai mult, azi le da drumul din spital. Era foarte bucuroasa. Va saluta pe toate si ma intreaba zilnic ce faceti. Am pus-o la curent cu toate noutatile.
Fetele cu pozele la camere, le-am vazut si sunt ff frumoase. Aseara in sfarsit am reusit si noi sa montam mobila lui bebe, o sa fac poze si o sa vi le pun. Bradutul nu am reusit sa il facem, cred ca astazi ii vine randul.
Irina 
bine ca ati rezolvat cu televizorul. Totu-i bine cand se termina cu bine. Incearca sa te mai linistesti si tu.
Rox tu ce mai faci??
Ira, Yashi sunteti bine?
Eu am avut niste dureri de spate ingrozitoae si intepaturi in.....dansa si jos la ovare iar......niste intepaturi destul de puternice. Am fost la doctor si mi-am luat rezultatul analizelor. Poate ma ajutati Irina Rox sa le interpretez:
leucocite 10.4
limfocite 14.5
granulocite (%) 78.5
granulocite 8.2
limfocite 1.5
eritrocite 3.67
hemoglobina 11.2
hematocrit 33.6
.............
trigliceride 228
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Alina 

Doamne ajuta....Te pupam si te sustinem.
Naty esti o norocoasa din punctul asta de vedere, vad ca dai numai peste medici cumsecade. 
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Naty, bine ca bebelina a mai crescut! Sa ne tii la curent cu vestile cand vii si de la ginecolog.
Eu am niste simptome ciudata, chiar daca iau no-spa si gynipral. Burtica se intareste destul de des si ma trec junghiuri prin zona lombara. Iar secretiile sunt cam abundende. Sper sa nu am suprize.
Bee
34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!