La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

As lua-o eu (stafeta) dar nu prea am ce povesti, am tinut aseara sa il rog pe sot sa imi descarce filmulete in picassa sa va arat printesa pe care o iubesc enoooorm. Dar sotul era prea obosit si mi-a explicat ca dureaza si l-am iertat.
Maine nu lucrez, ne-a anuntat acum, asa ca stau ca pe ghimpi la serviciu. Maine decolam spre Brasov, abia astept sa o scot la aer curat. Imi pare rau ca trebuie sa lucrez dupa Craciun ca as sta la munte pana la anul nou. Sper sa prindem zapada sa o tavalesc un pic Oana. Nu avem manusi dar sper sa ne descurcam. Si soacra mea s-a gandit sa construiasca in camera de zi o soba pe lemne care da o caldura suuuper, nu se compara cu centrala pe gaze si eu acolo am sa dorm cu Oana iar pe tati il expediem in mansarda ca lui nu ii place caldura (de fapt nici Oanei dar nu vom exagera). Sper sa fim sanatosi sa nu ne ia gripa.
Am cautat costum de mos la Cora dar nu mai aveau. Musai vreau sa se imbrace careva din rude in Mos ca Oana cred ca tare s-ar bucura. Mereu vb de Mos si de brad. Noi l-am impodobit de ziua ei ca stiam ca nu vom fi acasa de Craciun si vroiam sa se bucure de el.

Mergi la inceput

Dia nu stiu daca esti superstitioasa, nu vreau sa te necajesc, dar ceas daruit cadou inseamna despartire. Nici eu nu cred, nu stiu de fapt de ce iti spun. Cert e mie mi-a zis o colega, nu e habotnica, nici pe departe. Eram odata la Praga si gasisem un cead pt. Victor, dar ea mi-a povestit chestia asta si m-a facut sa nu cumpar ceasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

acsce minunati sunt bursuci!
recomanzi restaurantul de langa titan?noi stam prin zona si cine stie poate evadam si noi...candva...asta daca vor bunicii sa stea cu ei
diace de activitati!si oana e o scumpa!
din seria asta de la Teora noi am avut o carte cu posete-posetele trebuia decupate,decorate.decupai si lucruri cu care sa-ti umplii geanta:ceas,card,cecuri etc.
mai e una care te ajuta sa confectionezi animale din ciucurei.
alta cu margele care se imbina si faci si animale nu numai podoabe.
ma duc ca la mine e scandal mareacum sunt buni prieteni acum se paruiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Dia nu stiu daca esti superstitioasa, nu vreau sa te necajesc, dar ceas daruit cadou inseamna despartire. Nici eu nu cred, nu stiu de fapt de ce iti spun. Cert e mie mi-a zis o colega, nu e habotnica, nici pe departe. Eram odata la Praga si gasisem un cead pt. Victor, dar ea mi-a povestit chestia asta si m-a facut sa nu cumpar ceasul.

no hai ca io nu cred pe incercate si din proprie experienta facut cadou ceas... eu lui si el mie, de-a lungul anilor si bine-merci ne iubim ca-n prima zi si iaca avem 6 de la casatorie si 10 de cand ne iubim

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:

no hai ca io nu cred pe incercate si din proprie experienta facut cadou ceas... eu lui si el mie, de-a lungul anilor si bine-merci ne iubim ca-n prima zi si iaca avem 6 de la casatorie si 10 de cand ne iubim

Si noi! Si noi!

Doar cifrele difera.. 8 si aproape 13.

24 decembrie, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

sa-nteleg ca toata lumea face sarmale si cozonaci? bey, iar ma lasati sa bantui singura pe-aici? hai ca plec si eu... predau stafeta, cine-o preia??

[omulet codindu-se]

Io nu fac nici, nici. Ci.. cica .. bagaje.

C-ar tb sa plec azi. da nu stiu ce sa fac.. s-ar putea ca iubitu sa aiva o mica interventie.. si pe langa ochi.. si nu-mi vine sa-l las singur. El zice sa plec ca scapa fara.. ca-si fac medicamentele efectul .. da.. Pe de alta parte mama e singura cu baietii de 2 zile deja... off, off.

Cum ati coafat-o asa pe Oana? cu gel?? pe moate?? M e disperat sa-si faca freza cu tepi... pan la ziua lui a zis ca nu se mai tunde sa se poata "coafa".

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Multi ani inainte fetelor!!! de casatorie e vorba
Stiti ca in momentul asta habar nu am de cati ani il cunosc pe sot?
Habar nu am, sunt vreo 7? Cert e ca la vara facem 4 de casatorie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:

Si noi! Si noi!

Doar cifrele difera.. 8 si aproape 13.

Si noi! :)
8 si 15 :)

Ruxandra, multa sanatate iubitului! Si sa scape de interventie! Drum bun (in caz ca pleci)!

Anateo, noua ne place restaurantul (sunt si subiectiva, dar zic ca merita incercat).

Dianav, la multi ani si voua! :)
Drum bun si distractie placuta la Brasov! Tin pumnii pentru zapada, sa se poata tavali Oana!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Dianav, multumim. Si voua, La multi ani! Si tot inainte!

Acs, . Sa fie.

de M (6) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Intrai si io la ceas de seara sa ma grabesc cu urarile fiindca maine nu o sa fie chip..
Deci, La Multi Ani! pentru Davidutz de Deea
Sa cresti mare si frumos si sa aduci parintilor numai bucurii!!!
Si fiindca maine e ajunul Craciunului iaca o urare in premiera:
.
Mos Craciun bate la usa , scoate mana din manusa,
si va da din palma lui darurile cerului,
langa brad si langa foc, sa va umple de noroc!!!
Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa,
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu-n viata cat mai lin ,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
Craciun fericit,

mult noroc si an mai bun,

Cu de toate garnisit ,

mai bogat si mai frumos decat toti care au fost,

Sanatate si iubire Si multa fericire!
Vremea colindelor si a bucuriei sa va gaseasca alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput