La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 10
acs spune:
De astazi intru in concediu pana pe 5 si s-ar putea sa nu mai reusesc sa va scriu si citesc. Asa incat, sa fiu sigura ca nu ratez:
SARBATORI FERICITE! LA MULTI ANI!
David
Sa cresti mare, sanatos si fericit!
Felicitari DeeA!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
bamboletta spune:
Buna fetele
Va colind de pe acum maine nu se stie
Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
Craciun Fericit !!!
Ieri am fost la frizerie cu Antonia,am tuns-o la inceput a stat cuminte cand si-a dat seama ca ii tunde parul a plans putin dar am reusit pana la urma e baietel,e ultima data cand o mai tund vrem si noi parul lung si codite
de data asta am nimerit-o cu ochelarii i-am luat o rama patrata mov ii tine de dim pana seara ii ma da jos din cand in cand dar ii tine
am vazut toate pozele superbe
va pup
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mamaana spune:
de cateva zile lucrez de acasa; cred ca se vede... nu am timp de forum
va urez sarbatori fericite si la multi ani !
eu chiar sunt veterana aici... 13 cu 13+4 luni dar ne stim de aproape 30
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana eu chiar sunt veterana aici... 13 cu 13+4 luni dar ne stim de aproape 30 |
...si tocmai vroiam sa scriu ca sunt eu veterana ...cu 9 de casatorie si 13 in total...si tocmai i-am luat un ceas de Craciun ...
Dia, da, inca procesez: prima serbare!!! Am fost atat de mandra sa-l vad acolo! ...cresc muuult prea repede!...Imi plac mult recomandarile tale de carti...vreau si eu sa cumpar Micul artist, dar nu chiar acum. Nu stiu daca-l va interesa chiar in acest moment, dar cine stie...deja i-am luat vreo 6 carti doar in ultima luna. Dar e super interesant! Multumim!
Raluca Doane cat de dulce a fost Adinuta la serbare!!!!! ...si cat de tare m-as bucura sa nu mai fie nevoie de interventia aceea chirurgicala!
Acs, v-am admirat si pe voi in poze...tare dulci toti bursuceii...si, precum zicea si Kiki, iti sta tare bine nefardata (eu nu ma potr duce nici pana la coltz nemachiata)! Sa-ti traiasca bursuceii!
Bambo, nu pui poze cu capritza tunsa, cu ochelarii noi! Ma bucur ca sunteti mai bine cu ochisorii!
Donia, Ktrinel, chiar asa, v-ati inzapezit de tot?
Aelitoooo, tu nu mai vii cu vesti??? Mi-e tare dor de voi!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
leyla spune:
Hop si eu la ceas tarziu in noapte...am scos nitel nasul din bagaje...
Deci, bag de seama ca anul asta s-a purtat la serbari costumele de fulguleti...si vai, cat de frumosi au fost cu totii.
Multumim mult de aprecieri la adresa copilului, a noastra si a bucatariei verzi...daaa, bucatarie care are de fapt 2 fete, adica daca peste cativa ani ne plictisim de verde intoarcem usile si devine bucataria portocalie.
Dia, fulguleata voastra a fost asa de scumpa la serbare! Si curajoasa. Sa stii ca si eu ma gandeam la faza cu asemanatul
Dandusa, da avem o cunostita care are patiserie, din pacate acuma au doar la Bucuresti, Iasi, Foscani si Bacau. Au avut si la Constanta acu cativa ani, ba chiar in doua locuri, dar le-au inchis ca nu le-a mers prea bine....
Donia, da, eu eram convinsa ca balonasele alea or sa faca senzatie...si in continuare fac de cate ori avem copii in vizita, ca noi mereu avem musafiri... Super ideea cu dansurile irlandeze...pian as cam vrea si eu, probabil o sa invat odata cu Kaan.
Bambo, super ca au mai scazut dioprtiile, sa o tina tot asa.
Mamaana, ce pofta mi-ai facut de o bulgareala
Dianocica, mortala faza cu iesitul in chiloti! De ce n-ai dat si pe-aici de veste cu Uggsii ca ma bagam si eu. Io tocmai ce am primit cadou de mos de la o prietena o pereche maro. Sa-i porti sanatoasa!
Iulia-stefy, ce dulce e Stefy cum da ea laptic la ponei.
Laura, drum bun, sa va intoarceti cu bine!
Asiza, si Kaan a vazut ieri prima piesa de teatru intr-un parc, erau in trecere cu bona, si cica i-a placut, a stat nemiscat sa vada Mica Sirena. Clar, de la anul ne facem program de teatru sambata.
Raluca, imi pare rau ca a fpst bolnavioare, tinem pumnii sa scapati de operatie. a fost superba Adinuta in costumul po****r, si cum a defilat ea pe podium si a recitat in soapta!
Anateo, sanatate multa lui Seba.
Acs, ce frumosi si cuminti sunt toti trei . Bag de seama ca si motivul po****r s-a purtat anul asta la serbari
Ruxandra, da, parca o idee s-a mai imblonzit, speram sa ramana asa...
leyla spune:
Si cum noi de maine ne caram si nu stiu daca mai apuc sa intru de la socri, uram la toti fulguletii care urmeaza sa implineasca doi anisori.
De asemenea, sa aveti un Craciun minunat alaturi de fulguletii si sotii minunati. Si un an nou mult mai bogat decat acesta.
Petrecere frumoasa tuturor!
Noi vineri avem circumcizie...sa ne tineti pumnii! Va pupam!
roxanica2006 spune:
Buna dimineataaa la Mos Ajun!!! Ne dati ori nu ne dati???
Buna sa va fie inima, fetelor! Sa aveti parte de un Craciun de vis alaturi de micutzii vostri si de toti cei ce va sunt dragi, sa petreceti in liniste, sa va fie cald si bine!! Va imbratisez pe toate, toate, ma gandesc la voi in prag de sarbatoare ca-mi sunteti toate dragi!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Donia spune:
La multi ani David, sa ai parte de tot ce-i bun si frumos in viata!
Felicitari deeaA, sa va bucurati de baietelul vostru!
Eu sunt franta... am avut in vizita doua fetite azi, asa frumos ne-am jucat, am facut decoratiuni pentru pom cu poze de-ale copiilor, am facut impreuna biscuiti, au devorat casuta de turta dulce... iar Cristi cred ca s-a bucurat cel mai mult de companie, el e sufletul distractiei, se baga intre fete, se joaca cu Barbie dar si cu masinutele lui, se bucura, rade cu ele, se tavaleste cu ele... creste o luna intr-o zi cand avem parte de distractii din astea. Tare frumos ne-am distrat azi!
Deci de aia am lipsit... dar e drept ca am fost si cam inzapeziti, plus ieri am avut de rezolvat cateva lucruri... zile aglomerate, dar frumoase.
Nu stiu daca mai am timp sa intru maine, ca plecam la niste prieteni mai la nord sa-l fugarim pe Mos Craciun , asa ca vin acum cu urarile.
Dragele mele minunate si dragi fulguleti, sa aveti parte de multa, multa, multa sanatate, toata lumea, si voi si familiile, ca sa puteti sa va bucurati asa cum se cuvine de zilele astea frumoase care urmeaza. Sa va bucurati unii de altii, sa traiti Craciunul din plin, tot miracolul acestei zile sfante sa va patrunda!
Craciun fericit!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
adinazot spune:
LA MULTI ANI DAVID!!!DEEA sa te bucuri de el si da fiti fericiti!
FETELOR DRAGELOR,FULGULETI IUBITI VA DORIM SARBATORI FERICITE,MULTA BUCURIE SI SANATATE!!!
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana de cateva zile lucrez de acasa; cred ca se vede... nu am timp de forum va urez sarbatori fericite si la multi ani ! eu chiar sunt veterana aici... 13 cu 13+4 luni dar ne stim de aproape 30 |
eeee, daca vorbim de cati ani ne stim povestea e asa
ne cunoastem de la 5 ani, eram colegi de grupa la camin
deci ne stim de... 25 de ani si povestea e mai lunga...
am fost colegi de clasa in clasele I-II, apoi colegi (in clase paralele) tot liceul. si am dansat impreuna la petrecerea de absolvirea liceului, am facut impreuna drumul tg.mures-bucuresti dus-intros cu trenul cand am dat/intrat la facultate (el a picat in primul an, eu am intrat ) si toate astea doar ca amici. si ne-am reintalnit in bucuresti cand eu eram in anul 2 de facultate, el tocmai intrase. unde ne-am reintalnit?? absolut intamplator, in statia de metrou unirii si ne-am dat intalnire si ne-am indragostit si ne iubim si acum. si primul ceas l-am primit cadou inainte de a ne casatori
bey cat am lucru la birou! de numa'! se vede, huh?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari