La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

leyla, 2 intrebari la matale:
1. ai idee ce e cardamonul? am inteles ca ar fi un condiment oriental... sti cumva de unde pot cumpara (din bucuresti)?
2. de unde ai achizitionat pe winnie cel suflatot de baloane?? si eu vreeeaaauuuu...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianarus, iti raspund eu, ca se pare ca leyla a plecat deja : cardamonul e un condiment, eu in tm l-am vazut la bio market (acolo aveau destul de multe condimente si mirodenii in stare cat mai naturala, adica nu macinate si la plic ); si winnie suflator de baloane am vazut la diverta, selgros, parca si la real aveau intr-o vreme. te-am lamurit? :)
cum sunt muschetarii?

Mergi la inceput

daca aveti timp 5 minute (atat dureaza filmuletul)... am ras cu lacrimi

www.trilulilu.ro/Liviug/7d24681f41cef4" target="_blank">lifted

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

dianarus, iti raspund eu, ca se pare ca leyla a plecat deja : cardamonul e un condiment, eu in tm l-am vazut la bio market (acolo aveau destul de multe condimente si mirodenii in stare cat mai naturala, adica nu macinate si la plic ); si winnie suflator de baloane am vazut la diverta, selgros, parca si la real aveau intr-o vreme. te-am lamurit? :)
cum sunt muschetarii?

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

multumim, copiii sunt cat de cat ok. ianis cu un fel de mini-bronsita, tuseste uratel dar sper sa scapam doar cu sirop de tuse. marc a inceput ieri sa se planga de durere de sold, ocazional. dar cand plange apai plange! i-am dat aseara nurofen, s-a linistit o vreme, de dimineata pe la 5 plangea iar. azi la 9 nu avea nimic. banuiesc o sinovita de sold, cum a avut sara de kiki.

apropos kiki, merci pt aseara

dia, merci pt info despre cardamon. eu nu am gasit in mures. cand ai tu timp, crezi ca ai putea sa-mi iei de la voi sa-mi trimiti. am si eu un pitic pe creier sa prepar o bautura in care se pun 2-3 pastai de cardamon
cat despre winnie eu nu l-am prins aici, desi am fost si la selgros, diverta si real...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Rahela Daria!
La multi ani, David Ionut!

Sa fiti fericiti si sanatosi....

Adina, Ruxandra, Manuela, leyla , multumim.

Dia, multumesc pentru raspuns.

dianav, distractie placuta la munte.

Bamboo, ma bucur ca s-a mai rezolvat problema. capritei.

Anateo, multa sanatate lui Sebi.

leyla, strangem bine pumnii sa fie bine. Un lui Kaan.

Noi aseara am facut sarmalute, Stefy s-a uns pana la gat si la placita, a sucit cu sucitorul o bucata de aluat... de s-a tocit. Eram prea unsa pe maini ca sa o mai filmez. A fost...
Cand a pus tati instalatia... a fost foarte incantata. Seara nici nu voia sa se culce, ca ea se uita la beculete... Am sa o vad azi cand facem bradutul...
Putin mai devreme au trecut cu capra prin fata blocului si a fost asa atenta la ei...
Acum va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi si ne retragem sa terminam si noi pregatirile.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

dragelor, frumoaselor

Sa aveti parte de un Craciun linistit, cu multa sanatate, iar Moshul sa fie darnic!
Nu conteaza cat aduce si ce, conteaza sa aduca din suflet, cu dragoste!

Va dorim sa petreceti clipe minunate alaturi de cei dragi, uitati relele, iertati greselile, bucurati-va de ceea ce aveti si fiti recunoscatoare ca aveti pentru ce va bucura!

Iar Anul Nou sa vina plin de lucruri bune si intamplari fericite!

Sa ne auzim sanatosi!
Va imbratisam cu drag, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

arssssssshhhh ceasul inseamna despartire? pai aici e moda cand baiatul cere mana fetei sa-i aduca inel, si fata-i cumpara ceas...

Va uram sarbatori fericite tuturor si noul an sa va aduca numai bucurii!!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor, va dorim un CRACIUN FERICIT alaturi de copilasi, de soti, de familie si cei dragi. Sa fiti sanatosi, sa va iubiti, sa fiti fericiti, sa vi se indeplineasca toate dorintele
CRACIUN FERICIT!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dragelor, Merry Christmas!
sa aveti parte de un Craciun plin de voie buna, sanatate si liniste sufleteasca! sa va fie copiii sanatosi si fericiti, masa imbelsugata si gandul curat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

LA MULTI ANI, DAVID!

Sa cresti mare si sa fii sanatos! Deea, felicitari!

CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput