La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 12
aka spune:
Craciunul este sarbatoarea bucuriei, cand toti redevenim copii, pandind pe Mosul la fereastra si sacul lui cu bucurii. Va doresc atata sanatate si fericire, cat sa cuprinda intregul cer !
CRACIUN FERICIT !!!!
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
dandusa spune:
Craciun Fericit
Multa sanatate,multe bucurii alaturi de cei dragi
La multi ani,David
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
danita spune:
David , La multi ani !
La multi ani si Sarbatori cu bine va dorim la totiii !!
pupici
ps maine ne imbarcam la Iasi , daca vrea cineva sa ne intalnim ... dadeam un semnuletz . obiectivele noastre : gradina botanica, biserici si nani :) . vom sta la o pensiune pana pe 28 ;) .
D
deeaA spune:
In primul rand Craciun fericit si din partea noastra,sa fie cald alaturi de cei dragi..si va multumesc din suflet pt.urarile puiului meu scump care a facut si el 2 anisori,sunt atat de mandra de el
Donia spune:
Toate bune pe la voi?
Si la noi
Mosul a venit aseara in carne si oase! A adus daruri pentru mici si mari, apoi a mai venit o tura si azi noapte! Cu inca multe alte cadouri, ne-am jucat toata dimineata. Plus ne-am uitat cu mic, cu mare, la un film cu Tinker Bell... cadou pentru Roxana... o incantare. Ne-am jcuat si cu trenul, cu vaporul pentru pirati, cu centrul de gimnastica pentru animale si ne mai asteapta si maine alte jucarii.
E biiiineee!
Ceea ce va doresc si voua
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Beeey!
V-a luat Mosul in sac si-a fugit cu voi in lume?
Haida la raport, cate jucarii, cate bomboane ati primit... de la fulguleti, normal! Mie mi-a bagat Cristi pe gat un cap de la un om de zapada de ciocolata, Roxana niste acoperis de la casuta de turta dulce... sunt loaded cu zahar... fac noapte alba pe aici
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI si de la noi !
sper ca toata lumea a petrecut frumos acest Craciun si poate inca mai petreceti!
Ce v-a adus Mosu'?
Donia, si noi ne-am pricopsit cu Tinkerbell ...m-am uitat la film ca un copil
poze cu noi
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel Donia, si noi ne-am pricopsit cu Tinkerbell ...m-am uitat la film ca un copil |
Da' nu-ti spun ca la fel s-a uitat si sotul!!! Eu sigur ma mai uit o data, e atat de frumos!
Eu am ramas cam ultimul mohican prin casa, asa ca ma duc la culcare, ca maine merg la o tura scurta de shopping de Boxing day, cand totul e mai ieftin... e prima data ca ma duc, poate ma iau la bataie pe acolo cu cucoanele mai experimentate ... dar cu ceva in sacosa tot ma intorc acasa, nu ma las!
danutz spune:
Buna dimineata!
Chiar numai Canada la apel?!!! Sau Romania inca savureaza sarmalele cu mamaliguta si cozonacii?
Noi in ajun am pregatit sarmalutele in foi de vita, borsul moldovinesc si placinta cu mere. Apropo de placinta, am reusit sa torn piper in ea (fiindca pliculetul de piper era identic cu cel de sortisoara!), dar baietii mei m-au ajutat sa-l aleg din castron cam 98 % si placinta a iesit un deliciu (posibil si de picul de piper ramas in ea)
Dupa care am impodobit bradutul, am mers si am colindat vecinii, Rares a primit dulciuri multe si interzise, am primit si noi colindatori, ne-am asezat la masa si am adormit lemn pe la miezul noptii.
Ieri ne-am vizitat finii, Rares s-a impins de zor cu finuta care inca nu merge dar e fortoasa rau, a pictat cu pix fata de masa alba de pe masa de Craciun si a alergat pisica cu furculita, care pisica s-a abtinut cu greu sa nu-l zgarie. Pe seara am avut musafiri la masa, iar sarmale, iar vin fiert cu scortisoara, glume, Rares alergator printre invitati, ce mai, o zi minunata. O singura chestie lipseste din peisaj, zapada din pacate si se pare ca nu vom avea parte prea curand!!!
Astept si alte minunate cu povesti craciunesti!
Va si Sarbatori Fericite uram!
iulia-stefy spune:
Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa
Si va da din palma lui,
Darurile cerului,
Langa brad si langa foc,
Sa va umple de noroc.
La multi ani, Mihai Alexandru!
La multi ani, Patrick!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parinti.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)