La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 8
adinazot spune:
Neata fetelor!
Mi-am clatit ochii cu poze superbe,cu fulgueti si mamici frumosi,ACS,bursucii sunt desavarsiti in frunte cu mamica lor,DIA,e frumoasa de pica OANA,imbracata asa e superba,RALUCA,la fel si ADINUTA,frumoasa foc,IULIA-STEFI,si micuta ta nu e mai prejos!LEYLA,KAAN e un scump ,dulce, frumos!Pup pe toata lumea!
ruxandra_sb spune:
Adorabile poze, fulguleti unu si unu.. Kaan (Leyla, parca s-a mai blonzit sau mi se pare? Si ce tort domle, ce tort!), Denis si Oana costumati la mare arta, barbatelul Luca, cei trei bursuci si marea&frumoasa lor familie (am admirat-o si pe mamaia si pe unchiul si pe matusa. Iti dai seama Acs cum va fi peste niste ani.. cand s-or strange cu totii de Craciun.. cu familiile lor, si nepoti si poate stranepoti.. ), Stefy, Adinuta tarancuta cu bujori in obrajori cu mami si tati asortati in rosu. Fain domle, fain.
Laura, .
Acs, eu cred ca dupa 6-7 ani ar merge tabara de ski; am vazut si mai micuti.. pe la 5 ani. Dar cred ca depinde de copil.
Teutz, facuram poze la serbare.. da cand om apuca sa le descarcam, lalala? Or veni cu cele de pe partie pe care le-asteapta Donia .
Apropo la munte ca-n povesti...
.. vine, vine
de M (6) si G (2)
acs spune:
Multumesc fetelor!
Kikineata .
Bursucii erau toti cu camasi albe, la tol festiv, ca doar era ziua mezinului :).
Tortul nu era tort: erau felii de Tiramisu cu fructe, asezate astfel incat sa se poata pune lumanarea, caci matusica nu luase in calcul "suflatul lumanarii" :). Cat despre lumanare, a fost cumparata in ultimul moment de la magazinul de langa. Asta n-a impiedicat bursucii sa se simta bine.
Carciuma e chiar langa magazinul Titan.
Mami nu prea se machiaza ca n-are cand si, de fapt, nici nu se pricepe (doar cand il vrajeste pe tati foloseste mai mult machiaj, sa mai iasa din cotidian :) ). Putin rimel cam trebuie zilnic, ca e mami tanara, dar mai mult sufleteste :) si sa nu se sperie bursucii de ea :).
Lacramioara, ce frumos ca ati organizat petrecerea de Mos pentru copii!
De Coryzalia nu stiu nimic.
Spor la pregatirile de Craciun!
Diseara merg fetele la colindat prin vecini :). Victor va fi pe post de mascota :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
manuela, ai o familie minunata ... imi plac bursucii tai la nebunie ... si te-am admirat si pe tine, sotul meu a remarcat ce tanara esti si ce bine arati ... eu cand oi avea 3 copii voi fi gaina batrana . apropos de carti, i-am luat ieri oanei cartea www.pravaliacucarti.ro/Hemma-Vine-Craciunul-p-20445-c-0-p.html" target="_blank"> vine craciunul si i-a placut la nebunie... are 5 povesti toate cu bradut, mos, etc, cateva retete de biscuiti/prajituri de craciun, si cateva idei de facut diverse podoabe pt brad, pt impodobit casa, etc... fff frumos... am stat aseara si i-am citit oanei 3 povesti si n-a miscat mai mult de jumate de ora (decat cand se ridica in picioare si topaia fericita si zicea "mami, vine craciunul. vine mosul! lasa cadouri. oana nu-l vede, oana doarme" )... ideea e ca i-a placut cartea atat de mult ca tot imi cerea sa mai citim o pveste... dupa ce terminam o poveste (si erau destul de lungi) o povesteam cu ea impreuna pe imaginile din carte (f frumoase imagini)... si i-am promis ca azi vom face o parte din podoabele de brad si de impodobit casa impreuna... o sa-i placa la nebunie... si maine facem biscuitii... ideea e ca e f frumoasa cartea si ne-a placut la amadoua f mult. am mai vazut inca vreo 2 carti de craciun tot pe ideea asta ... asta mi-a placut mai mult la cum era editata si nu era deloc complicata pt oana.
lacramioara, parca danita i-a dat coryzalia lui p. sanatate
leyla, minunat kaan ... mi se pare ca aduce mult cu oana... am senzatia ca dc oana era baiat ar fi semanat cu kaan ... si f faina bucataria voastra
asiza, e un scump denis, frumusel foc ... a aratat senzational la serbare! iti dai seama ca copiii nostri au avut prima serbare??? mie parca nu-mi vine sa cred...
ruxandra, mi-a fost dor de tine . tu nu pleci la munte?
donia, ktrinel, ingropate in zapada??
ce mai era? ce mai era? fetelor, parca as mai savura niste poze, hai aratati-mi ceva ! :))
azi incerc sa finalizez ultimele cumparaturi si cadouri. mai am de luat cadou pt lulu, bine ca oana e asigurata cu jumate de valiza de jucarii, poate ii mai iau ceva carti.. abia astept maine sa facem bradul toti 3 ... si sa stam acasa, sa ne jucam, sa ne plimbam, chestii din astea linistite in familie... ce ma bucur ca vine craciunul!
cred ca nu v-am zis ca la serbarea de la gradi am primit un dvd cu pozele facute la gradinita in timpul anului... asa frumos: am vazut-o pe oana la activitati, in curte, la masa, la ziua ei cand a suflat in lumanari, cand desena, cand radea, cand se prostea, etc... minunat! si am mai primit o mapa cu toate lucrarile oanei, de la desene, colorat, pana la colaje din frunze, braduleti, fluturasi, stelute, etc... iarasi minunat .. efectiv mi-a crescut inima cand le-am primit... aseara i-am pregatit niste decupaje din carton colorat (cerculete sa facem globuri, stelute, clopotei, braduleti) sa le decoram impreuna si sa le prindem prin casa... sigur o sa fie incantata... ami tb azi sa ajung sa cumpar materie prima sa avem ce lipi pe ele (sclipici, bilute, ciucurei, hartie creponata, confetti, etc)
Dia1609 spune:
mai vreau sa va recomand o caret pt copii care noua ne place f mult: www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6530&category=06" target="_blank"> micul artist ... nu prea se vede pe carte, dar se fac desene dupa mana copilului tinuta in diferite forme,... si se concretizeaza, o gaina, un catel, un elefant, un melc, un iepuras, un fluturas, etc... si apoi se coloreaza si se decoreaza cu ochisori, ciucurei, etc... are inclus creioane colorate cerate, ochisori, ciucurei, si lipici. noi am facut cateva care au iesit dementiale, le-am lipit pe carton colorat si le vom face cadou... si asa frumos se vede manuta oanei in ele
am facut cateva poze ca sa vedeti despre ce vorbesc: aici aveti desenele facute pe baza cartii si cateva pagini din carte
Dia1609 spune:
sa-nteleg ca toata lumea face sarmale si cozonaci? bey, iar ma lasati sa bantui singura pe-aici? hai ca plec si eu... predau stafeta, cine-o preia??
acs spune:
N-am plecat, n-am plecat! Dia multumesc pentru carti! Le-am notat!
Ce scumpa e Oana ciufulita!!!
Apropo de carti: am fost asa deceptionata cand mi-a venit ultimul pachet de carti. Ce-a ajuns din "Familia Roademult" :( . In copilaria mea era o carte mare (cel putin asa-mi aduca aminte), cu multe poze cu soricei. Acum e o carticica de buzunar. Inca n-am avut curaj s-o citesc. Ma tot intreb unde a incaput povestea? Ca e scrisa destul de mare si are si poze.
Inca ceva: Dia ce cumperi pentru Lulu? Sunt in pana de idei.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui acs N-am plecat, n-am plecat! Dia multumesc pentru carti! Le-am notat! Ce scumpa e Oana ciufulita!!! Apropo de carti: am fost asa deceptionata cand mi-a venit ultimul pachet de carti. Ce-a ajuns din "Familia Roademult" :( . In copilaria mea era o carte mare (cel putin asa-mi aduca aminte), cu multe poze cu soricei. Acum e o carticica de buzunar. Inca n-am avut curaj s-o citesc. Ma tot intreb unde a incaput povestea? Ca e scrisa destul de mare si are si poze. Inca ceva: Dia ce cumperi pentru Lulu? Sunt in pana de idei. Manuela, Stefan si cele 3 minuni |
asa-mi aduc si eu aminte de familia roademult: o carte mare, cu f multe poze :))
ce cumpar pt lulu? habar n-am! efectiv ma duc sa arunc un ochi prin cateva magazine, poate-mi pica ceva cu tronc... si n-am mult timp la dispozitie, doar azi, pana o scot pe oana de la gradi... te anunt ce am gasit :)... acum fug ca parca vad ca o sa caut loc de parcare vreo ora la mall ...
edit: vroiam sa-i iau lui lulu un ceas, dar acum bugetul s-a redus ca ne luam masina de spalat vase , asa ca..... ... deci, mai caut :))
Dia1609 spune:
acs, din aceeasi serie micul artist mai e o carte de facut coronite pt fete :)... poate pt fetele tale ar fi ok, ca a mea e prea mica pt asta... are tot asa, tot arsenalul... parea tare draguta