La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, mi-a placut tare mult Oana cosumata in fulgulet.
Spor la cumparaturi...nush cum am facut io care le fac pe toate din vreme, m-am trezit ca n-am cadouri si diverse necesare prin casa...ei, bine cadourile adunate pt. Garga nu le-am mai impartit ci de ziua ei, in tembeliunea mea le-am dat toate. Mi-am scos sufletul in weekend dupa ceva. Si inca n-am terminat mai am de cumparat pt. cate cineva.

Acs, ce draguta esti...Daca tu zici ca e frumoasa si dulce foc, ei ea zice "is simpatica, isteata foc" :)

Dianav, ce sa zic imi pare rau. Pe mine ce ma intareste in astfel de situatii....vad peste tot comportamentul parintilor sau al celor care il ingrijesc se reflecta clar in cel al copilului, dar stii sufletul imi dicteaza 99% sa fiu calma, realizez ca ea e cuminte si dulce datorita vorbei bune, mediului cald si calm. Dar uneori acel 1% ne face sa mai rabufnim. Data viitoare sa nu s emai repete

Raluca si io am avut o manifestare urata pe trigemen acu multa vreme. Tot cu acupunctura si reflexo&masaj recuperare mi-am revenit. Sunt tare urate astea mai ales ca initial nu stiam despre ce-i vorba si te sperii. Ce bine poate nu faceti o interventie Adinei.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ralucooo, cu pozele astea m-ai spart. M-au uns la inimioara. Apoi fata mea....fata ta arata ca o papusa vie deghizata in tarancuta, mi-e rau cate de dulce e cu tinuta aia cu iie si catrinta...mey, cum jucai cand erai fata, mai mai..., dolofana si rumena-n obraji...ce sa mai ....s-a mulat pe personaj. jur e bestiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cateva despre bursuci: Joi si vineri au avut fetele serbari la gradinita. Bineinteles: a venit iar Mosu', alte cadouri. Asa incat, il aud mereu pe Victor strigand prin casa "Caciun, cadou!"
Ieri am facut ornamente pentru brad; o sa arate bradul nostru ca o sorcova, dar asa sunt de bucurosi ca fac si ei cate ceva... Victor e doar cu partea de organizare :).
In dimineata asta a fost Stef cu Victor la tuns. A fost super cuminte! :) (asta chiar e o noutate)

Lui Victor a inceput sa-i fie frica. Seara nu se desparte de mine (nu ca ziua m-ar lasa vreo clipa :) ); daca-l trimit, spre exemplu, sa aduca o masinuta din cos, imi spune "fica" si ma ia de mana sa merg cu el. De la jocurile cu fetele i se trage, ca se alearga prin casa si striga "bu hu huuu".

Cateva poze cu bursuci.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Raluca ai o minunatie de fata, obrajorii ei exprima sanatate curata. Mi-am pus casti sa aud poezia si mi-au dat si lacrimile. E rasu-plansu cu copiii astia, razi de fericire si lacrimi cand ii vezi asa mici.

Se vede ca e sf de an si nu fac nimic la serviciu...

Of Kikineatami-ar placea sa cred ca veselia si ghidusia ei se datoreaza si atmosferei din casa insa cred ca tine si de firea ei. M-a marcat evenimentul de ieri si trebuie sa invat sa o ascult si sa imi temperez iesirile. Poate era obosita si ea, dar cand am vazut ca arunca cu lingura ciorba pe jos efectiv m-am enervat si am certat-o cu tonul ridicat la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Raluca, imi pare rau ca ati fost bolnave, dar pana la urma tot raul spre bine. Adica, daca datorita racelii tale ati ajuns la doctorul care o ajuta pe Adinuta cu hernia... Ma bucur mult ca Adina este bine si tin pumnii sa nu fie nevoie de operatie!
Ce frumoasa-i tarancuta!

Anateo, multa sanatate lui Seba! spiridusul Mosului

Dia, superba Oana! Felicitarea pentru Mos e foarte reusita! Am vazut si pozele din ultima luna si am admirat constructia, operele din plastilina, hainutele Oanei si, mai ales, fata frumoasa!

Kikineata, stie Garga ce stie: "is simpatica, isteata foc" fata frumoasa, simpatica si isteata

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Acs, stii nu...mi-a stat respiratia. De la prima poza, 3 bursuci aliniati mi-am tinut respiratia si dupa poze bune m-am prins ca tre sa iau ceva aer ca sa mai vad toate pozele. Mami ii sta tare bine nemachiata, cel putin asa cred, Tito Rila e frumos tare cu vesta (imi place asta la baieti dar si la fete), imi place cum sunt toti trei cu camasi albe....bine si tu cu ceva insertii negre. Ce noroc pe capul tau ....mai vreau si io un copil...parca?! Carciuma, la care? Tortul ala era un fake?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

vai frumosi mai sunteti manuela!!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

multumim fetelor.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Noi am fost aseara la petrecerea de Mos Craciun, organizata de mamicile de Iasi, de pe Forum la un loc de joaca. Stefy a fost foarte incantata, i-a spus Mosului cantecel.... si a fost foarte incantata. S-a jucat cu copiii, a fost... zilele astea poate descarc si pun si poze.
Dimineata cand s-a trezit primul lucru a zis ca "mi-de-e" adica Omide i-a adus-o Mosul si "bo-boa-ne". Toata ziua a cantat Mos Craciun cu plete dalbe...

Cu mucii, inca ii mai avem, am trecut la Coryzalia, ca parca nu mai scapam de ei si antibiotic n-as vrea sa-i dau. Il am in casa, dar prefer sa nu... Voi a-ti dat la fulguleti Coryzalia?
Eu sunt mai biner, mult mai bine, asa ca de acum ma apuc de pregatiri pentru Craciun.

acs, multumim. IAr voi sunteti tare frumosi.

Raluca, ma bucur ca sunteti bine si pentru a nustiu cata oara ma tot conving ca Dumnezeu are grija de copii. Mereu exista o solutie ca ei sa fie bine. Ma bucur foarte mult ca nu mai e cazul de operatie.
Am vazut pozele de la serbare si e asa de dulce...

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput