La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
kikineata spune:
Ruxandra, in weekend am fost in K, eram singurii, apoi au mai aparut vreo 2 -3. Ningea si era frig, era un caine alb de-al parcului si Garga tipa "mash, du-te de-aici, mash acasa la tine"
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ktrinel spune:
uitasem sa-i spune Adinei (zot) ca una din my biggest wish pt 2009 e sa ajung in Sibiu ...de fapt, de cate ori ma uit la pozele voastre imi doresc acest lucru ..imi inchipui cum alergam dupa Julie si Ale prin Subarini, cum bem o bere la Bolta Rece..
madaluta spune:
salutare si multi multi pupici!!!
noi am revenit din plimbari, dar....fara copii...bunicii s-au gandit sa ne dea si noua o mica vacanta si ne-au convins sa lasam nepotii la ei, asa k darius e la ai mei, iar briana la soacra-mea...Stiam k imi va fi foarte greu fara ei, dar totusi nu credeam k atat de mult...
suntem acasa de vreo 3 ore si nu stim ce sa facem..n-avem niciun rost. deja am vorbit de cate doua ori cu fiecare bunica la telefon , iar webul maica-mii e deschis nonstop sa-l vad pe darius ...Planul a fost sa-i lasam de revelion si inca o saptamana dupa, ca sa mergem si noi cateva zile la munte, dar nu cred k voi rezista atat...sau poate ma voi obisnui..cine stie?
Nu am citit nimic din urma dar sunt convinsa ca sunteti bine cu toate si kati petrecut un craciun minunat...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mamaana spune:
back to work... ca bine a mai fost acasa
dar miercuri si vineri iar muncesc de acasa
le-am lasat azi pentru prima data o zi intreaga cu tati, sa vedem ce iese (macar e si tudor acolo, deci mai are un 'ajutor')
avem poze de sarbatori de aici in colo
ruxandra multumim (dar avem si peste 40 de ani)
madaluta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Dorm copii asa ca am putin timp liber
maine o iau de la capat cu gatitul pt revelion
Ma uit la poze care mai de care mai frumoase "garga"cum se iubeste cu oglinda
trimitem
sa iasa repede maselutele,"cozonacul"si "gemenele"
mamaana cum le deosebesti?seamana f bine una cu cealalata
,dianav unde e grasa urata?
nu am vazut nici una in poza
,
printesa
si mie imi place f mult caprita cu noii ochelari ,cojocelul l-am cumparat de la Sf.paraschiva cand a fost targul
Asiza-stiam ca trebuie sa-ti spun ceva ,pt constipatie siropel "Lass baby" erbavita e din produse naturale
Aka-sa-ti traiasca nepotelul ,vazut printesa la petrecere
f frumos tortul
Ktrinel-doar la munte sau la sanius vezi imbracati cu costum de ski,stii cum e baba la frumusete sufera
Ruxandra-si mie imi plac slujbele la catolici dar uite ca m-am cununat la ortodocsi dar asta e alta poveste
Kikineata-eu as fi vrut pt caprita ochelari ca ai tai dar nu am gasit
asa cu floricele sau desene cred ca ar fi fost indragostita de ei
cu intarziere Anateo la multi ani !!!
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
iulia-stefy spune:
Kiki, sper ca la tine sa nu dureze atat, ca banuiesc ca nu e rupt. al meu a fost ... si mai e ... rupt, ca mi-a mai dat si Stefy un cap in nas la doua saptamani dupa ce l-am rupt si incepuse sa se prinda. Acum e... teleleu.
madaluta, pentru o mamica curajoasa.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
Salutare dragele mele. Lipsit motivat.Of abia acum pot respira si eu normal. Am avut botezu lui Radu, a fost parintii la noi.Greu tare greu cand esti obisnuit fara interventii.Azi a zburat si mama si in sfarsit s-a asternut linistea si in casuta noastra.Nu mi-am inchipuit ca o sa fiu asa stresata daca las copii cu altcineva. Am fost la cumparaturi si a stat mama cu baietii creca pana am urcat in masinina de 3 ori m-am intors sa tot atrag atentia la anumite aspecte importante pentru mine. Cat am fost in oras am dat sute de telefoane ca am disperat-o pe mama , dupa care m-am ales si cu o suparare din partea ei. Mama mea zis ca eu in vecii vecilor nu voi puta lasa copii cu vre-o bona atat de stresanta sunt.
Imi cer mii de scuze la fulguletii sarbatoriti va zic la multi ani si numai bucurii.
Avem cateva poze daca aveti placerea sa ne vedeti aici
Si aveti aici Mario la botezu fratelui
Va pup cu drag si cand imi revin din oboseala am sa stau mai mult la povesti
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
asiza spune:
Stela, cand vreau sa deschid pozele de la voi, zice asa: "Oops... there's nothing to see here. Either you do not have access to these photos, or they don't exist at this web address. Please contact the owner directly to gain access"...pleasee, fa ceva
kikineata spune:
Porumbita, vezi ca de ceva vreme la Picassa atunci cand incarci pozele apare de la sine "unlisted" si trebuie sa bifezi cealalta casuta "public". Deci intri in albumul care vrei sa-l arati iar pe banda de sus deasupra pozelor ai optiunea Edit, dai click, alegi album properties iar click si apare o fereastra. Jos de tot ai 3 optiuni, bifeaza prima optiune cu Public. Si dai apoi "save changes".
Asiza cred ca asta e, na am zis si io dc tot nu dorm. Ca io am intrat in albumul ei dar nu e nika pe decembrie de aia cred ca-s pe privat.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
asiza supica de pui mananca Denis? pe noi supa ne scoate din cate-o constipatie...si sucuri de portocale. Tot mai blonda esti, sunteti 3 frumosi.
Mamaana ce s-a schimbat Tudor!, si tati pare stapan pe situatie cu cele 2 smechere. Va invidiez bradul natural.
kiki voi caca faceti la oala? am admirat printesa mica in special unde se uita chiorash...la ea insasi!!
Dianarus sa va fie de bine Sarbatorile!
aka sa-ti traiasca neppotelul!
Dia, ktrinel, Iulia-Stefy, Adinazot, Dianav, Bambo...se simte magia Craciunului in pozele delicioase!
stiti careva ceva despre banane si reactii alergice? adica il mamanca pielea de la banane...fara pete, fara altceva, doar mancarime de piele, se trezeste noaptea si -mi cere sa-l scarpin la incheieturi. Nu cred ca-i alergie, ca nu are simptome de alergie dar e clar ca-i de la banane...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...