La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
dianav spune:
Bambo tare frumos cojocelul domnisoarei tale si pare atat de moale. Imi place poza cand doarme pe canapea cu ochelarii. E asa de moale, primul somn la copii e asa adanc si poti sa ii pupi cat ai achef ca ei nu simt.
Cine stie sa imi zica cum se face supa de pui de ex, adica sa aiba si gust, fara sa pui vegeta sau knorr. Eu fierb ceva de la un pui, pun toate legumele posibile pe care la sfarsit le scot, ca imi place supa clara....si nu are nici un gust, desi pun sare si nici galbena ca la restaurant nu e. Cum se face, pare cea mai simpla mancare si nu imi iese!!! Tare v-as multumi de o reteta spusa clar ca sa pricep unde gresesc. SOtul e racit si i-ar prinde bine supa de pui calda. La TV am vazut chiar ca stimuleaza imunitatea.
Diana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianav spune:
mamaanace copii frumosi. Ce dragute sunt fetele, ce bine ca se au una pe alta la joaca, la mancare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
Neata dragelor.Scuze de cascaciune . Am bifat acum creca merg pozele.
Bambo tare e frumusica gagiuca ta.Sunteti frumoase ca intotdeauna.
dinavnustiu ce ziceai tu acolo de oameni grasi bla bla.Foarte frumoase poze
Of azi trebuie sa incep pregatirile de revelion, tot incerc sa ma adun s-a ma organizez.Va pup cu drag cand fac o pauza vin sa vad ce mai ziceti.
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+
Mario Gabriel(31.10.06)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel apropo de frig si zapada: ascultati aici la baba ![]() ![]() |
Da.DA. DA!!!
![](punk.gif)
Pe ger&zapada never, ever nu tb sa ne imbracam in blugi.. asta daca vrem sa stam pe-afara si nu sa sarim din casa in masina si invers. Blugii sunt cei mai pacatosi, se si uda rapid si mai ales ingheata pe tine.. scoarta se fac, deloc nu tin de cald. In lipsa unui pantalon de ski, sau macar al unuia dublat.. merge si un raiat sau trening cu inca ceva pe dedesupt.
Apoi cizmulitele fancy cu talpa subtire... doi bani nu fac. In lipsa unor apres-skiuri impermeabile merge si bocancu sanatos.. de cand a facut bunicu armata. Continui sa ma minunez cum poti veni iarna la munte si sa mai si mergi de colo, colo prin nameti.. in adidasi. Si tare ma indoiesc ca si-au adus de-acasa si pantofi/ciorapi de schimb.
Iar cel mai bine pe corp -dar aici deja fabulam-
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Stiu, suna ciudat.. eu tare am mai strambat din nas la ideea sa nu pun pe piele helanca din sfantul bumbac, ci ceva sintetic. Dar avand acces la echipamentul sotului.. si mai mult de gura lui am zis intr-o doara.. hai sa incerc. Si apoi nu l-am mai dat jos.
![](icon_smile_big.gif)
Si apropo de tinerele cochete.. eram bocna dupa o zi de ski.. in cap cu cagula+gluga+ochelari.. aproape nu mai mi se vedea fata, asa ger crunt era, .. cand vaz pe partie, iesite la plimbare, doua domnisoare. Ca erau cu pletele in vant, hai.. nimic neobisnuit. Dar erau cu soldurile goale, vazut o buna bucata de piele...
![](socat.gif)
cat despre "shansonete" frantuzesti ...![]() |
Eu am multa rabare.
![](pupic.gif)
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
![](mamica.gif)
ruxandra_sb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui asiza
da si da ![]() |
Pai e clar.. ce frumos ar fi sa apara si o
![](fetita.gif)
![](icon_smile.gif)
![](mamica.gif)
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui kikineata Ruxandra, in weekend am fost in K, eram singurii, apoi au mai aparut vreo 2 -3. Ningea si era frig, era un caine alb de-al parcului si Garga tipa "mash, du-te de-aici, mash acasa la tine" |
Am vazut.
![](icon_smile_big.gif)
Imi place mult poza asta. Ce privire nastrusnica are!
Bre Kikineato nu te mai rasfata atat cu pantalonii din fash.. sa sti ca exista modele de pantaloni negri, suficient de subtiri si mulati care dau bine pe doamne rubensiene de-a binelea, daramite pe mata
![](icon_smile_cool.gif)
![](mamica.gif)
ruxandra_sb spune:
Mamaana, ce mi-au placut pozele voastre! Copiii frumosi si veseli ca intotdeauna.. dara am vazut si o Mamaana asa fericita si relaxata, adevarat atmosfera de Craciun. Si care-a mai si copt un cozonac, un cozonac... cum poate s-arate!!! Ce mancau Isabel si Stephanie din castronul acela.. pufuleti?
Porumbita, acu merg pozele.
De Yagmur stiti ceva? Era Luca bolnavior..
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma de M (6) si G (2)
danutz spune:
Eu intrai repede repede sa urez un mareee La Multi Ani!lui Tudor de Shoshika!
Mami, sa-ti traiasca flacaul, sanatos si fericit sa fie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
citat din mesajul lui dianav Cine stie sa imi zica cum se face supa de pui de ex, adica sa aiba si gust, fara sa pui vegeta sau knorr. Eu fierb ceva de la un pui, pun toate legumele posibile pe care la sfarsit le scot, ca imi place supa clara....si nu are nici un gust, desi pun sare si nici galbena ca la restaurant nu e. Cum se face, pare cea mai simpla mancare si nu imi iese!!! Tare v-as multumi de o reteta spusa clar ca sa pricep unde gresesc. SOtul e racit si i-ar prinde bine supa de pui calda. La TV am vazut chiar ca stimuleaza imunitatea. |
Eu pun 2-3 morcovi, un pastarnac mare, un nap, o ceapa, pui cu os si piele gen 2 pulpe intregi + gatul, si o bucatica de dovleac. Cateodata mai arunc si un praz, depinde ce gasesc prin frigider. Fierbe la foc mic mic...
Cateodata bag si 2 cartofi si atunci din verdeturile fierte fac salata de beouf.
Dbunny si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ruxandra_sb spune:
La multi ani Tudor de Shoshika
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma de M (6) si G (2)