La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
La multi ani Anateo!
Mai ce rasfat pe mine.. dupa ce savurai zilele trecute Julia desfacand cadourile de la si ninsoare canadiana, apoi Denis si cadourile sub brad cu mami Asiza cea blonda (doamna acea frumoasa si distinsa e mama ta? iar doamna cea in varsta e bunica ta?), Iulia-Stefi la petrecere (Lacramioara, ce inseamna Stanley? .. suna tare americaneste
) si Ale rasfatandu-se cu tati si harjonindu-se cu "catelusul" prin zapada. (Adina unde sunteti in ultimele poze, cele cu soare si zapada?) si acu ma delectai cu caprita smechera (Bambo, ce
e Antonia cu ochelari si remarcat si cojocelul), Cristina cea frumoasa si pletoasa si Oana cu mami si tati in zapada si gerul din Brasov, brrrr (Dianav asa-i ca-i frig? .. ieri dimineata pe la 9 erau -18 grC)
Uff.. nu stiu de ce de la slujbele in bisericile ortodoxe nu inteleg mai nimic. Si imi par asa.. pe banda rulanta; la ceremoniile de botez sau casatorie ma refer.. rar mai este cate una pe care s-o simt. Participai la un botez catolic.. biserica impodobita de Craciun, stat frumos in banci, corul a cantat si colinde, preotul cunostea familia.. tot el ii cununase pe parinti si botezase si pe surioara cea mare, bebelusul nu a fost chinuit cu dezbracat/"inecat"/imbracat, se spuneau rugaciuni, slujba a fost vorbita si am inteles fiecare cuvant. Iar cel mai frumos a fost ca, la finalul botezului, corul a intonat un minunat cantec de leagan. Era clar mai "artistic" realizata, dar nu numai in show consta diferenta... simteai ca faci parte dintr-o comunitate.
Mamaana, da ce veterani sunteti voi. Jos palaria.
Nici Dianarus nu-i departe. Ce poveste frumoasa!
Danita, mi-a placut in special obiectuivul nr3.
Aka, felicitari! Sa-ti traiasca nepotelul.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma de M (6) si G (2)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianav spune:
Da, da tare frig, cand iesi afara ai senzatia ca se lipesc narile din cauza gerului uscat. Pacat ca nu a nins mai mult. Intr-un an, mai demult, a nins atat de mult, aproape cat inaltimea unui mar din curte.
kikineata spune:
M-am rasfatat cu poze...apai rasplatesc cu poze http://picasaweb.google.com/kikineata/2Ani_Craciun#
1. Ne dau 2 masele mari. Se comporta binisor. Cu mancarea a fost mai rau vreo 3 zile. Dar de vreo 2 -3 sapt vad punctele albe, 2 colturi. Cat dureaza pana sparg ca se vad la limita. Azi deja se vad toate 4 dar nu sparg. Sper de Revelion sa nu stau in strada ca anu' trecut cand au spart primele 4.
2. M-am jucat cu Garga in asa hal mi-a dat cu capu ca mi-a spart nasu. De 3 zile si tot ma jeneaza.
3.M-a trezit noaptea la 4 sa faca caca. Io tot insistam sa doarma. De unde domle chiar a facut.
Revin, nu ma lasa. De obicei nu intru cu ea ci doar cand doarme...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Ktrinel spune:
neatza dragelor, bag repede o tura de forum inainte sa ma imbarc spre job...ce bine a fost atatea zile acasa ..
Anateo, LA MULTI ANI!!
apropo de frig si zapada: ascultati aici la baba ( si nu va suparati
) :...forget jeans, cizmulite de piele, sepci, etc...la -X grade imbracati-va adecvat ( asta e un sfat pt toti romanii , din cate am vazut eu ). noi cam punem mai presus "artisticul" fata de "util" si de-aia suferim si ne apuca toate bolile. bagati la inaintare costum de ski, pantaloni dublati, incaltari de iarna, caciuli groase ...fara jena...
.nu ma refer la copii, ca vad ca ei sunt overdressed.
e drept ca m-oi fi si aclimatizat eu, dar mi-a trebuit ceva timp sa descopar cum sa ma imbrac corect. decat un pulover gros, mai bine 3 mai subtiri unul peste altul...pe stilul "ceapei"..
ruxandra, de acord cu tine despre slujba catolica...o parte din neam mi-e catolic, alta parte greco-catolic ..si chiar si la cei din urma simt diferenta ..mergeam cu mare drag.
cat despre "shansonete" frantuzesti ....n-o veni vremea aia sa stam noi la o tacla, la o cafea, un suc, etc...si sa ascultam muzica...vise taica!
mai revin pana bate gongul
kikineata spune:
...a adormit
deci Caprita Antonia e bestiala cu ochelari si evident am remarcat cojocelul. Cand stateam acasa la Bacau mereu mergeam la Iasi sa ne cumparam cojocele din alea...
Vazut Julica tavalita in nameti si Madame Ktrinika care "indrazneste sa ne invete cum sa ne imbracam" ...pe unele poate, alea slabe, nu-ti doresc sa ma vezi intr-un costum de fas, pantalonul cel putin. Oricum la cat de friguroasa sunt singura in bocanci si cu caciula, restul au pletele in vant, gecute pana-n talie...ai uitat ca romancele sunt cochete?? Remarcasem ca pant tai sunt si albi nu numai ca-s fas, da-ti convine fratele meu la fizicul tau (am pata pusa rau ca m-am ingrasat vreo 2 -3 kile
).
Ia uite-o ...vb lu' Garga...dianav cum poa' sa zica ca e grasa si urata...hello, iei bataie. Superb cojocelul tau.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Anateo!
danutz, multumim pentru aprecieri.
Ruxandra, multumim. Stanley Park, e locul de joaca unde a avut loc petrecerea de Mos Craciun.
Kiki,imi pare rau de nasul tau, dar dureaza... pana se reface. Eu l-am busit rau pe al meu la jumatatea lui sptembrie si nici acum nu e ok.... Un pentru Garga, sa o lase durerile de dinti. La noi a spar un colt in dreapta sus si acum se chinuie in stanga sus, dar vad ca s-a linistit. Sper, vorba ta sa nu stam in strada de Revelion.
Ktrinel, multumesc pentru sfat. Eu cam umblu... dezbracata.
Aseara am fost cu totii la ziua nasului Stefaniei si ce au facut prin casa... Vai de nasa ei ce o asteapta azi la strans. CAnd apuc am sa mai pun pozele, ca ma asteapta placinta cu mac, la care n-a reteta.... Dar sotul vrea placinta cu mac. M-oi descurca eu.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Ktrinel spune:
Kiki, hehe…sa fii tu sanatoasa…si asa grasa …cum te dai (las’ c-om verifica noi asta intr-o zi )…auzi, retina mea, ce-a vazut ea pe-aici
…nu s-ar contracta sa te vada in pantaloni de fas, stai tu linistita…asa ca poti sa te afisezi …mi-e ochiul pervertit deja
.
Mai , ce repede a zburat azi bus-ul spre job…35 minunte eram in birou…sunt -2 C afara…timp de maneca scurta si short…hai si niste UGGs in picioare ..figure that
!
asiza spune:
Citat: |
doamna acea frumoasa si distinsa e mama ta? iar doamna cea in varsta e bunica ta? |
da si da
![](pupic.gif)
Citat: |
apropo de frig si zapada: ascultati aici la baba ( si nu va suparati ) :...forget jeans, cizmulite de piele, sepci, etc...la -X grade imbracati-va adecvat ( asta e un sfat pt toti romanii , din cate am vazut eu ). noi cam punem mai presus "artisticul" fata de "util" si de-aia suferim si ne apuca toate bolile. bagati la inaintare costum de ski, pantaloni dublati, incaltari de iarna, caciuli groase ...fara jena....nu ma refer la copii, ca vad ca ei sunt overdressed. e drept ca m-oi fi si aclimatizat eu, dar mi-a trebuit ceva timp sa descopar cum sa ma imbrac corect. decat un pulover gros, mai bine 3 mai subtiri unul peste altul...pe stilul "ceapei".. |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
kikineata spune:
Iulia_Stefy, deci cand m-a lovit am simtit ca o arsura, imi venea sa plang. A fost din joaca o tot ridicam, o-nvarteam , o fataiam deasupra mea, a scapat capul s-asta a fost. Simt dubios cand mananc, cand fumez. A nu, nu spune ca trec luni de zile, sotul meu a zis ca in 2 sapt nu mai simt nik rau.
Adinazot, mama ce de-a cadouri a primit Ale...si in punga ta aia mare ce era???:)))
Ktrinel nu mai zic, nici nu se vede in poze de cadouri, s-a urcat pe ele la un moment dat cu mainile la sold si am vazut-o
Da fata ai dreptate mereu, asa si?? Io in fas nu ma-mbrac sa mor, da UGG nu-i lasss...
kikineata spune:
Ruxandra, ai dreptate cu slujba catolica. Probabil de aia sta si Garga cuminte chiar dc e micuta. Zilele trecuta canta prin casa "laudati si cantati si va bucurati. Deci inca esti la munte?? ca-s blonda si nu ma pricep la deduceri, probabil ai scris, dar nici la citit nu mi-a iesit....o sa ma vopsesc alta culoare:)