La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
Cristina Nicole
Patrick
David
am un nepotel, Stefan Sebastian! s-a nascut ieri, mai devreme cu o zi decat era programata cezariana. are 3.400 si vreo 52 cm. am fost ieri si l-am vazut si e asa mic fata de Cris, si parca ma apuca asa un dor de bb mic. sa le traiasca si sa se bucure de el.
am pus poze de la petrecere.
azi n-a dormit decat vreo ora si aia cu pauza. ii creste randul doi de masele si e o maraita si jumatate. si cu ocazia asta i-am aratat pozele colegilor fulguleti. l-am vazut pe Denis, ce mult seamana cu mami, si ce mare s-a facut de cand nu l-am mai vazut. Julie cu o gramada de cadouri ambalate, multa zapada, la petrecerea de 2 ani. Stefy, La Multi Ani pentru astazi, ce de codite are si sta cu ele...Ale si ea cu zapada multa si un caine mare prin padure...
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
La multi ani, Andre Lucian!
ank999, deeaA, multumim.
aka, multumim pentru urari si aprecieri. Stefy tine coditele, ca ea cere sa i le fac. Vine cu elasticele de par si striga "ma-mi pu-ne ca-ma"
asiza, cum mai e Denis?
Aseara am fost la fina noastra, ca si ea e Stefana. A mai fost o fetita de 4 ani si s-au jucat toate trei asa de frumos... Stefy era cea mai mica, dar s-a descurcat. Finuta si fetita cealalta, pictau cu acuarele... Stefy n-a facut asta niciodata, pina aseara. Si i-a dat si ei cumatra mea si s-a facut.... si la gurita si pe rochita, pe maini.... Nu stiu daca in poze se vede, dar era... N-am vazut-o niciodata asa de mazgalita....
Acum ne pregatim s-o zbughim afara, ca vrea la "pa-da". Zice "ta-ti te log mos dusi a pa-da", poti s-o refuzi? Eu nu.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
lizzy spune:
noi mai mult pe acasa... si atata de bine e, ca m-as putea obisnui!
bey ce viata, ce huzur, cat de bine poa' sa-mi cada acum nimicurile zilnice, chestiile alea marunte de care n-am mai apucat sa ma bucur de mult timp incoace... in sfarsit, savurez sarbatorile, eu cu ai mei.
Doamne, bine mai e!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Buna fetele
Venim si noi cu poze de la Craciun l-am petrecut la parinti,socri,nasi si acasa,ieri am stat in pat toata ziua ma durea tot corpul,am avut si putina febra
azi ma simt mai bine sper sa fi scapat
Antonia nu a vrut sa zica nici poezii nici mos craciun cu plete dalbe a colindat mama si pt ea
va
Sarbatori fericite !!!
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
Anateo
sa fii sanatoasa, iubita si fericita. te pupam . reacomodare usoara la servici.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
asiza spune:
Anateo!!!
Sa fii fericita si sanatoasa sa-ti poti creste minunile asa cum iti doresti!
Aka, cat de frumosa e Cristinica ...si a avut un tort absolut superb!
Am mai vazut-o in sfarsit pe Antonia! Bambo, super bine ii sta cu ochelarii aceia cu rama mov! Ma bucur ca ii tine la ochi! Si ce de zapada la Iasi!!!!
Va pup pe toate si va urez o noapte frumoasa!
dianav spune:
Sper ca ati avut un Craciun fericit si linistit!
Pun si eu niste poze, nu sunt sortate ca sotul nu are rabdare sa aleaga, eu acasa nu am timp de calculator si la serviciu nu pot instala picassa. Eu sunt taare urata si grasa, dar le pun asa cum sunt.
http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/Craciun2008#5285091853611859666
Oana in sfarsit a inceput sa vb inteligibil, spune cuvinte corect si muulte. Ea este in epoca "nu place", a sarit peste "nu". Si se supara ff usor si incepe sa planga, nu stiu cum sa ma mai port cu ea. Si cand ma apropii sa o impac ma impinge si zice " lasa pace", adica sa o las in pace. In rest i-a placut zapada, dar nu pe sanie, e fascinata de pusul lemnelor pe foc, a venit si Mosul, nu s-a speriat dar s-a urcat pe mine si apoi s-a ascuns in spatele meu si de acolo vorbea. Vb intr-una de mos.
Era taare frig la Bv, Victor a racit si sper sa nu ne dea si noua.
I-am luat niste carti taare frumoase. E una care se cheama anotimpurile sau ceva de genul asta. Are niste pagini cartonate ff groase si in fiecare pagina e bagat un carton mobil care se trage in afara si face sa se animeze niste desene din interior. A invatat o multime de fructe de pe pozele alea, inclusiv ca toamna pleaca pasarile in tarile calde.
Mai intru ca nu cred sa am multa treaba azi.
Raluca_u spune:
Neata fetelor
de azi sunt iar la birou asa ca ma alatur si voua.
noi am petrecut f frumos acest acasa. am stat acasica si am avut multi musafiri in fiecare zi, doar ieri ce am stat doar noi. si tare bine e sa fim toata ziua impreuna...
am fost cuminti, am primit cadouri multe, pe 25 la ora 1 noaptea, Mosu aranja pachetele sub brad si de dimineata am stat vreo doua ore sa desfacem si sa aranjam.
pupici si mai revin
incerc sa descarc pozele.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
danutz spune:
Buna dimineata,
Si eu tot la birou si se pare ca azi e mai lejer asa ca am avut timp de forum.
La multi ani! Anateo Sa-ti fie viata frumoasa si plina de bucurii!
Vazut poze, mai bine zis savurat poze multe. Ktrinel ce-mi place zapada aia de pe la voi (acu' sa nu sari si sa zici ca daca as sta acolo mi s-ar ura de atata albeala). Denis, Julia, Ale, Stefy, Oana. Pe ale Antoniei si Cris nu le-am putut deschide, cred ca nu pot intra pe photobuket de aici!
.
Si abia astept sa ajung acasa la baietii mei, chiar daca ziua abia a inceput...
ruxandra_sb spune:
Pe Michel Sardou l-am "auzit" parca prima data intr-o piesa de teatru.. era fundalul muzical al maiestrei Olga Tudorache . Aseara l-am savurat din nou, gratie Aminei-Teodora si dragului meu. Multumesc.
Multumesc Monica. Si felicitari inca o data. Sunt minunati.
Special pentru Teodora: www.youtube.com/watch?v=CqnO4wNJAo8&feature=related" target="_blank">la maladie d'amour si www.youtube.com/watch?v=1DKbP1So4N0&feature=related" target="_blank">salut.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma de M (6) si G (2)