La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Urez si eu SARBATORI FERICITE tuturor, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

La multi ani David de DeeaA! Felicitari mamico!

Pe 24 seara a venit si la noi mosul in carne si oase, a fost mare petrecere, am avut multi musafiri, ne-am simtit excelent. Alexia nu s-a speriat deloc, dupa ce si-a primit cadourile, le-a pus deoparte si s-a cocotat in brate la mosul. De cate ori scotea el un cadou din sac, Alexia ii spunea: "La mama, la mama!" (adica ala e cadoul pentru mama)

Dia, Oana a fost superba la serbare costumata in fulgulet! E incredibil de dulce!
Raluca, s-o mananc pe Adina de frumoasa! Doamne, cat e de scumpa tarancuta rumena in obrajori! Iar urarea colectiva m-a terminat, mi-au dat lacrimile! Sunt extraordinari piticutii!
Acs, m-au uns la inimioara pozele cu bursuceii tai! frumoasele domnisoare dansatoare si pe voinicul Victorila! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Ktrinel, ce de cadouri a primit Julia, scumpa de ea! Foarte frumoase! Va invidiez pentru zapada!!! Sunt super pozele alea prin nameti!
Asiza, e o incantare sa va priveasca omul! Sunteti o familie atat de frumoasa! Denis e un dulce, dulce, iar tie iti sta foarte bine culoarea asta de par.
Lacramioara, mi-au placut mult si pozele voastre! Cata zapada si la Iasi! Ce ma oftic!!!
Adina, mai, e frumoasa Ale, dar frumoasa raaau! E adevarat ca are si cu cine semana! Ce de cadouri, ce ocupata era fata!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Mihaita

LA MULTI ANI Stefan si Stefania!

Dau de baut in cinstea taticului de bursuci!

Lacramioara, sa-ti traiasca Stefy cea scumpa si frumoasa!

raciunul l-am petrecut in familie si a fost perfect (adica aproape perfect, caci a lipsit zapada). Astazi asteptam 3 finuti mici, cu parintii din dotare :).

Din pacate nu pot vedea pozele fulguletilor si, pana la anu', nu pot pune ultimele poze cu bursuci. Insa voi recupera in prima saptamana de lucru :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Cristina!

La multi ani, Stefan si Stefania!

Teutz, acs, multumim.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

La Multi Ani, Cristina Nicole de Oanacat! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Atat de mult imi place sa privesc pozele voastre acum, de sarbatori! Se vede atat de multa liniste si bucurie!!! Adina, ce fericire ca sunteti toata familia reunita!!! Am vazut cate cadouri minunate a primit Ale! Super! Si ce-mi place outfit-ul tau din seara de Craciun!!!

Lacramioara, vazut si pozicile voastre! Ii sade tare bine Stefaniei cu coditele alea!!!
Teutz,

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ca sa fac in caz de CONSTIPATIE? In afara de supozitor cu glicerina? Ca plange rau ca-l doare fundicul si nu poate face kk...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sarbatori fericite !!!!!!

ASIZA-ceai de prune cu kiwi si cu www.andaluciaimagen.com/foto-Hinojo_11874I0IA0.htm" target="_blank">asta,care banuiesc ca e radacina de marar.daca gasesti pe undeva ceai direct,sau separat poate la plante?. daca nu,e posibil sa mearga si cu suc din ele .

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,Cristina Nicole !!!!

La multi ani ,in zi sfanta,tuturor Stefanilor,Stefanelor !!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

fulguletilor pe care i-am ratat
Cristina Nicole si Andre
Anateo
Stefani si Stefanii
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti si sa aveti parte de multe bucurii!
Hai ca fug ca sa citesc ceva din urma!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

asiza, multumim.
In ceea ce priveste constipatia, si Stefy era la fel saptamana trecuta si ne-a dat pediatra Duphalac, 5 ml la inceput si dupa 3 zile am dat 10 ml, vreo 3 zile. Acum e ok. Stefy manaca mult morcov fiert, la care acum am renuntat. Acum am trecut pe lapte cu cereale integrale, macinate... tot pentru tranzit, portocale, kiwi, pere, apoi ii mai dau iaurt, in supa nu-i mai pun decat morcov pt gust si in rest dovlecel, conopida... La noi randament bun au dat si pastaile. Azi i-am luat pepene galben din Carefour. La noi problema e veche, de vreun an, ma lupt cu ea si daca n-o rezolv.... se rezolva chirurgical. Doamne fereste.
Multa sanatate lui Denis si sa scape repede de asta.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

stefan si stefania
ruxandra sb multam mult..si tie teutz
cristina nicole!
Ce poze frumoase am vazuttt,adinazot e atat de scumpa ale,ce de cadouri,ce brad frumos ce parinti frumosi si fericiti..stefy frumoasa intalnirea de mos cu atatia copii,scumpica pitica la plimbarica....asizadenis e atat de frumos,mi-e drag de el de morr,sunteti frumosi cu totii...ktrinelvaaaai ce de zapada pe la voi,ce scumpica e piticuta imfofolita asa!!!sper ca nu am ratat pe nimeni,toti sunt niste frumosi...scriu la mes asta de dimi,va poopic

Mergi la inceput