Cel mai usor regim de slabire *2*
Raspunsuri - Pagina 6
Musette79 spune:
Ta-raaaaa!!
Am aparut si eu la datorie dupa o saptamana de concediu la parinti (in BV). Maine ma cantaresc si ma masor, promit, ca vad ca MadameB tot bate toba dupa noi cu masuratorile .
Ptii, v-am citit din urma, lume noua, lume noua! Bine ati venit fetelor! Adriana...in sfarsit cineva pe masura mea, cu 72 kg! Eu am avut 113 cm in fund in august, cand am nascut...asa ca nu dispera, se poate!
cleo78... si eu am o fetita de 5 luni, alaptez (asta cred ca ne ajuta, bine zici)... asa ca si la mine variaza cm in bust si kg de numa Sa-ti traiasca puiul !
Mi-o fost dor de voi, dar maine cred ca mi-o capat ca nu stiu sincer cum stau cu kg si cm... Seara am mancat numai in noaptea de Rev, o masa la ora 9-10 si m-am culcat la 2... iar in rest numai in timpul zilei, nimic dupa 6 (dar dupa rev, in 1 ian de oboseala am mancat non-stop pana la 6 ).
Va las sa-i fac baie fetitei, maine va mai scriu! Oricum din cate vad nimeni n-a sarit calul ft tare, din fetele mai noi vad ca se plang de 2kg acolo (ptii ce m-as plange si eu de la 57kg )
cleo78 spune:
mda. Si in seara asta am cedat. Nu mult, am mancat o felie de piine cu.. dar mai bine nu va zic cu ce.
In rest am fo cuminte!
Sper ca miine seara va fi mai usor.
o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
vali_pa spune:
Buna fetele.
In primul rand scuze de intarziere dar cu zilele astea libere am pierdut notiunea timpului- m-am cantarit azi 52.7 desi ma-m cam abatut. Am circumstante atentuante pentru ca al meu sot se tot plimba cu salata boef si cu ciocolata pe langa mine si nu am rezistat. Culmea a fost ca mi-a mai cerut si o crema de zahar ars iar eu m-am executat imediat. Sper ca de luni o data cu inceperea serviciului sa devin consecventa- am aproape un an de cand ma chinui sa slabesc:(
MadameBovary spune:
lasati, fetelor, ca nici eu, mai veterana asa a regimului, nu m-am abtinut perioada asta; nu a fost de la mancarea de craciun, nu stiu ce m-a apucat iar sa mananc... tot zic ca e de la menstruatia, dar 'mneaei tot intarzie sa apare si nu mai stiu de la ce naiba poate sa fie, ca mie foame tot mi-e!! nici nu mai vreau sa ma mai sui pe cantar. maine promit ca modific si lista pt ca azi am fost pe drumuri.
va pup!
p.s. Muse, bine te-am regasit, mi-a fost dor de tine!!
I never fake ... sarcasm
Addicted spune:
Museeeeeee welcome back! A nins la Brasov? Cum ai petrecut? dar tu, Madame, tot nu ne-ai zis ce ai facut de Rev. Bre, io tot nu gasesc centimetrul ala. Asa aiurita sunt de n-aveti idee, pentru ca stiu ca l-am pus undeva special ca sa il gasesc si nu-i. Cum sa va zic, de sarbatori n-am mancat cine stie ce, dar la mine incep abia acum sarbatorile: am primit pachet de acasa cu bunatati de genul, sa nu radeti, nuga, primola cu cappucino, pernite viva, seminte negre prajite si alte dulciuri. Nah, am gustat cate un pic din fiecare, va dati seama, ca mi-era dor
Mi-am luat Wii Fit, e ca un stepper care se conecteaza la joc si are jocuri de genul yoga, exercitii de forta, aerobic - step, hoola hoop, jogging, ski si alte prostioare. Ai un personaj dragut care iti zice ce progrese ai facut si iti da sfaturi, plus grafic zilnic cu rezultate. Sunt foarte incantata si incerc sa imi bat recordurile proprii in fiecare zi, ceea ce e bine. Stiu ca nu e acelasi lucru ca si mersul la sala, dar deocamdata am amanat mersul la sala - oficial, deci nu tre' sa dau nici un ban, pana cand ne intoarcem din Atlanta, pentru ca sunt bolnava.
Fetelor, acum citeam articolul ala din topicul de pe prima pagina, "10 riscuri ale dietelor" si chiar ma gandesc ca dieta noastra chiar nu prezinta nici un fel de risc, atata timp cat incercam sa mancam sanatos si echilibrat in prima parte a zilei. Voi ce parere aveti?
Ne vedem maine, cine nu-i pe lista nu exista
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
cleo78 spune:
niatsa.
m-am cantarit, -500gr!!!! acu nu stiu cat is de reali sau nu, in 2 zile de regim partial respectat...nu cred.
m-asm shi masurat. Fund: 95cm. Bust: 96cm fara sutien. Problema e la burta: 82cm!!! ma duc sa fac abdomene.
o psoarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Musette79 spune:
Neata!
cleo, bravos pt cele 500 gr! La inceput dai mai repede jos, deci zic ca e posibil 500 gr in 2 zile, dar in urmatoarele zile sa nu te astepti la minuni, ar fi ideal sa iti mentii rezultatul. Noi la inceput am slabit cam 1 kg pe saptamana, acuma mai greu... cam 500 gr pe saptamana, sa zic.
Am promis ca vin cu masuratorile si cantarul: 70,9kg (nu mi-o venit sa cred vazand cifra "0" acolo) si 98 - 81 - 104. In talie vad ca nu mai fac progrese, cum mai zicea careva...imi atarna inca burta dupa sarcina , nu stiu cum sa scap de ea... dar is tare bucuroasa ca m-am mai subtiat la fund, macar. Am vazut-o pe Jessica Alba la 4 luni dupa ce a nascut, filma ceva reclama la Martini sau ce, frate, pai avea talia cat picioru meu!! Cum naiba reusesc unele??
Avand in vedere ca dimineata am mancat paine cu untura, sare si boia (nu dati cu pietre ).. dulciuri cand cum, mai mult saratele si paine cu... (unde stau ai mei au o paine bestiala facuta pe vatra, mancam si goala, pe cuvant), ma asteptam sa revin lejer la cele 72 kg de care m-am tot poticnit.
Addicted..in BV era ceva zapada, a nins putintel, in schimb era un frigalau de zile mari (-20 grade C noaptea suna cunoscut?). Nici nu ieseam din casa cu zilele, si sa scarpin cainele in curte mi-era groaza.
Madame...banuiesc prin ce treci tu acuma... nu-i menstruatia de vina, se numeste lipsa de vointa . De cate ori ma apucam de vreo cura ma apuca subit o pofta nebuna de mancare. Acuma ca toate suntem aici pe baricade, tocmai tu sa cedezi? Pun bata pe tine, si de tre sa vin pana in Bucuresti ... Ai 61 kile, gandeste-te ce putin mai ai sa vezi un 59 (fie el si cu ",9" in coada)!!
Ce ma bucur ca suntem mai multe! Acuma m-am ambitionat si mai tare sa continui si sa ajung la 62 kg, mai ales ca anul asta avem 3 nunti importante unde vreau sa arat "tzitza de matza" (dama fina, cum zicea kay).
vali_pa, bine ai venit! O sa treaca un pic de vreme sa va invat numele, ma stradui. Pfui, da 52,7 kile e ft putin! Tu si Mslara sunteti la categoria pana.
ipearina bine ai venit! Sa ii dai la MadameB datele complete sa te vedem si noi in tabel! Nici tu nu ai multe kg, nu iti stiu inaltimea, te invidiez, eu la 58 kg aratam trasa prin inel.
Bravo voua ca nu va lasati prada comoditatii ("lasa ca 3 kg nu-i capat de tara, le slabesc eu la primavara cand apar salatele"... "no, 5 kg doara se pot da jos, nu-i capat de tara"). Eu de la 58 am ajuns ca prostu pofticios la 61, apoi 63, 64...am ramas insarcinata si iata-ma cu gasca de kile dupa mine !
Gata ca m-am lungit (mi-o fost dor de voi )!
Ticker: 77 - 70,9 - 62
Musette79 spune:
Offtopic, cleo78, m-am uitat la pozele tale (cred ca amandoua scriem si pe topicul cu concediul pt ingrijirea copilului)... sa va traiasca puiul, ca-i tare draguta micuta! Si comentariile voastre is bestiale!
Pai tu esti slaba, mai, chiar ma gandeam prima oara cand ti-am vazut pozele, uite mai cum unele fete reusesc sa nu se faca cimpoi pe perioada sarcinii (nici nu mi-am inchipuit ca o sa te regasesc si pe topicul cu regimul nostru )! Parca nici n-ai nascut! Bravos!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Musette79 Offtopic, cleo78, m-am uitat la pozele tale (cred ca amandoua scriem si pe topicul cu concediul pt ingrijirea copilului)... sa va traiasca puiul, ca-i tare draguta micuta! Si comentariile voastre is bestiale! Pai tu esti slaba, mai, chiar ma gandeam prima oara cand ti-am vazut pozele, uite mai cum unele fete reusesc sa nu se faca cimpoi pe perioada sarcinii (nici nu mi-am inchipuit ca o sa te regasesc si pe topicul cu regimul nostru )! Parca nici n-ai nascut! Bravos! |
multumim de complimente. Da' uite ca acu am inceput sa ma ingrAS, pozele sunt mai vechi . Ideea e sa ma opresc acum. Si am remacat evolutia in greutate cand o dat frigu si am incercat sa ma imbarc cu pantalonii care...nu mai incap pe fund. Si care ii imbracam in timpu sarcinii!!! . Pana acu purtam pantalonii de trening, si nu remarcam ca aia se largesc, se lasa...etc.
Oricum, e cel mai bun regim de slabit gasit, adica sotul meu mai tinea pe ala: 1 zi carne gratar, 1 zi lactate, 1 zi fructe, 1 zi cartofi fierti. EI, ala mi se pare prea dur, prea multe restrictii, si cand il termini o iei de la capat? Asta este clar cel mai friendly regim de slabit. Si mai exact, il putem considera un mod de viatsa. Adica nu putem in ziua de azi sa nu incercam si una, si alta, dar incercand sa scoatem de ex. sosurile/prajelile, si dupa o anumita ora sa mancam mai light/deloc, cred ca facem un bine si pt organism, si pt oase, si pt psihic. Si mishcarea- sau lipsa mishcarii se simte la mine. Poate cred ca asta e principala lipsa - ca inainte de sarcina ieseam la jogging, munte, acu insa... fac planuri, vise, cumpar cortu' de pe net..
edit: musette,da, ne-am intersectat la subiectul CIC. Ce memorie ai!! sau ce oky mari, ai lupule... . Io tot zic ca mai am un neuron, si ala lucreaza part time.
o soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Musette79 spune:
Pai cleo, altceva nu prea fac (is dependa de net, tre sa recunosc, poate si pt ca is programator)... toata ziua pe net sa-mi treaca timpul, mi-am amintit de tine. Si sa stii ca avem minim 2 neuroni, ca tre sa faca sinapsa sa putem macar respira .
Regimul ala disociat de care zici eu il tin tare greu (slabesc, e drept), ca in ziua de carne as da orice pt un mar, in ziua de fructe as manca un cartof fiert etc. Dupa 3-4 zile mi se face greata, ma las pagubasa si incep cu un sandwich mic si termin cu frigiderul. Si cu kg inapoi, evident.
Uite ca la regimul asta au trecut 7-8 saptamani, nici nu mai stiu si numai in seara de revelion, in 31 am mancat. Si cu toate painile mele cu unsoare, crema de zahar ars si cozonaci m-am mentinut si inca am dat jos 200 grame, ceea ce la mine e premiera de sarbatori! Bine zici ca e un regim de viata, tare imi pare rau ca pana acuma nu am avut vointa sa-l aplic.
Cu pantalonii de trening stiu povestea, din august pana acum o luna numai in trening ma imbracam (ca altceva nu m-o incaput, si treningu asta mi l-o facut cadou soacra, era ceva xxl). Acuma macar am trecut la treningul de dinanintea sarcinii, incep sa ma incapa si pantalonii de catifea care-s elastici, la picioare mi-s buni dar la burta imi ies okii din cap . Si inainte de sarcina, la 64 kg ma straduiam din greu sa revin la cele 58 kg ale mele .
Va pup si spor la slabit la toate fetele! De la 46 la 72 kg ...cu mic, cu mare, hai la slabit!