Cel mai usor regim de slabire *2*
Raspunsuri - Pagina 7

MsLara spune:
Bun venit tuturor fetelor noi si felicitari pentru trecerea peste sarbatori fara noi kg!
MadameBovary eu la masuratori stau asa: 84-64-88...nu stiu cat de corecte sunt ca n-am centimetru, m-am masurat cu....ruleta!
Eu in perioada care a trecut am mancat forte haotic, de obicei odata pe zi si la cele mai ciudate ore pentru ca mama s-a imbolnavit si e in spital din 28 dec si am stat cat am putut cu ea. Probabil stressul a contribuit si el la mentinerea mea. De azi incerc sa-mi reintru in ritm si sa nu mai mananc seara ci in timpul zilei.
Va pup si mai intru cand mai pot!Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai

MadameBovary spune:
Cred ca am updatat lista cu toate informatiile. Daca mi-a scapat ceva, va rog sa imi atrageti atentia, ca-s cam distrata azi
Dupa cum vedeti, eu am ramas ancorata in 62, am pus la loc . Nu stiu daca Muse are dreptate cu vointa, nu ma simt mai putin impulsionata sa slabesc sau mai mult... doar ca acum simt nevoia sa mananc si seara
. Brusc! Inainte... nu prea. Nu mi-o explic, sper doar sa trec peste ea
.
Felicitari fetelor care s-au "abonat" la regim si deja au dat jos! v-am zis eu ca functioneaza!!
I never fake ... sarcasm

ipearina spune:
Azi am luat-o un pic pe aratura, adica am cam bagat in mine dimineata si la pranz; probabil ca e grea trecerea brusca de la ghiftuiala de sarbatori la un regim sanatos sau la cura . Insa m-am abtinut la masa de seara, adica am mancat doar un iaurt.
Cat despre masuratori... nu ma masor niciodata, hainele imi "spun" cat mai trebuie sa slabesc . Nu ma masor pentru ca ma ingras din crestet si pana in talpi!
Am 58,5kg la 1,70m. Nu stiu daca e mult sau putin, stiu doar ca nu ma simt bine la aceasta greutate, ca nu-mi vin hainele de dinainte de sarcina etc.
Va doresc si imi doresc o saptamana usoara, cat mai multa miscare si cat mai putine calorii!

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ipearina Azi am luat-o un pic pe aratura, adica am cam bagat in mine dimineata si la pranz; probabil ca e grea trecerea brusca de la ghiftuiala de sarbatori la un regim sanatos sau la cura ![]() Cat despre masuratori... nu ma masor niciodata, hainele imi "spun" cat mai trebuie sa slabesc ![]() ![]() Am 58,5kg la 1,70m. Nu stiu daca e mult sau putin, stiu doar ca nu ma simt bine la aceasta greutate, ca nu-mi vin hainele de dinainte de sarcina etc. Va doresc si imi doresc o saptamana usoara, cat mai multa miscare si cat mai putine calorii! ![]() |
mda, esti ca mine. adica io mai scunda cu 8 cm, si cu 1-2 kile mai jos. aceeasi senzatie am si io. de vina e si lipsa mishcarii, nu prea pot face mult sport ca inca alaptez, si burtica atarnand, si slanina da impresia de grasime si ca suntem pufoase. cu sigurantsa masa musculara cantareshte cam la fel ca slaninutsa. atat ca arata mai bine, si volumul e mai mic. Pe cuvantul meu!! pardon. Fundul meu...
va pup, ma duc sa mai bag la puzzle.
o

mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

MadameBovary spune:
Ipearina, da' tu ce nevoie ai maica de regim?? Eu la greutatea ta vreau sa ajung si am tot 1.70! Si ma tot chinui ca au dat poftele peste mine! Bine, normal, depinde si de cum se "repartizeaza" kilogramele pe corp, ca nu neaparat 2 femei cu aceeasi greutate si aceeasi inaltime arata la fel. Mie imi placea mult cum eram pe la 58-59 si imi placea mai ales ca aratam bine, dar nici nu ma subtiasem de tot... eu am forme si nu cred ca mi-ar placea sa fiu vreodata batz
I never fake ... sarcasm

Addicted spune:
Tii, ce "forfota" e pe aici, fetelor. Eu sunt o scrofita, am mancat azi la pranz nu foarte mult, doar doua picioruse de pui fierte cu un pic de sos si 4 linguri de orez, dar m-a palit un sooomn si m-am culcat dupa aceea M-am trezit si ma simt ca naiba, simt ca n-am digerat mancarea. Macar nu mi-e foame
Cleo chiar ca ai o "fifitsa" frumoasa, cu ochii mari, ca mamica ei. Sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii! Si eu zic ca arati foarte bine, dar tu stii mai bine ce ai in "curte". Da, poti sa ii spui un regim de viatza, pentru ca chiar este. Totul e obisnuinta si vointa, bineinteles. Nu stiu daca ai citit primele postari, in care povesteam cum am slabit eu. M-am "trezit" acum cativa ani ca aveam 73 de kg. Am incercat toate dietele posibile, dieta daneza, disociata, Monti - n-a mers ca n-aveam timp de gatit, Oshawa, Weight Watchers, Ying Yang si lista poate continua. Pe langa faptul ca daca slabeam cu una puneam inapoi cat ai zice peste, imi trebuia o vointa de fier si la unele timp de gatit sau cautat in magazine mancaruri speciale.. Eram mama lor pe forumuri, pe eva, culinar, idieta, you name it si la teorie eram as, stiam tot ce misca in materie. Intr-un final, mi s-a aprins beculetul si mi-am zis: de ce sa nu incerc sa nu mai mananc seara si atat? E foarte logic. Si am slabit. Dar si cu mult sport. Acum insa, parca nu mai am strop de vointa in mine. Si cu toate ca vreo 5 zile pe saptamana nu ma abat de la reguli, exista o seara sau doua cand o iau pe aratura si ma simt vinovata a doua zi. Deci nu sunt foarte consistenta, pentru ca altfel eram poate cu 5 kg in minus acum si aveam florarie, ca Muse Oricum, bafta multa si tie, si pt. vali si ipearina. O sa vedeti ca nu-i greu, ai mai putine frustrari decat orice alta dieta. O asteptam si pe Kay sa se intoarca.
Madame, daca vin rusii neregulat la tine si au intarziat, poate sa ai pofte seara si din cauza asta. Dar mai gandeste-te si ca a fost o perioada cu bunatati, petreceri, familia acasa, normal ca nu te mai poti abtine seara. Eu zic sa fim fericite ca nu am pus nici una nici un kg plus (desi eu is la limita aproape ).
MsLara,imi pare rau sa aud ca mama ta e in spital. Multa sanatate ii dorim si fii tare! E ceva grav?
Eu plec maine in Atlanta, tre' sa imi fac bagajelul in seara asta. Acolo sunt restaurante romanesti si o sa mergem si noi sa mancam o sarma, un mititel, ca ne e dor. Pe cat de pofticioasa sunt cand ma gandesc, pe atat mi-e de groaza, ca stiu ca n-o sa ma abtin si o sa imi iau de toate. Dar sigur o sa dau jos zbantuindu-ma prin cluburi.
Ma duc sa fac niste exercitii, poate ma simt mai ok. O sa intru de pe iphone sa va citesc, ca nu stiu daca luam laptopul cu noi. Daca nu, ne vedem la masuratoare! Pup si o saptamana numai cu grame in minus, nu cu grade!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

kay spune:
m-am vazut strigata
eu azi am mers la piscina putin, am dat si la bicileta si la alergatorul fara banda, cu picioare. cum ii zice? si de la Shaws mi-am luat numai si numai fructe si legume, am ras la rosioare, ca-n vremurile bune eu inca nu zic ca tin un regim, imi cam schimb alimentatia cu totul... da am un nenorocit de starbucks la parter, fac ce fac si imi mai iau o cafea de acolo... incet se face treaba... vorba aia, Rome wasn`t build in a day !
si forza jos colaceii !!!
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

adrianaloy spune:
La mine weekendul este cel mai greu, ca ne place sa mancam in familie si i-am cam invatat cu mese bogate(multe feluri)! Micul dejun si pranzul n-ar fi mare problema atata timp cat nu mananc ca porcu...dar ce te faci cand ii apuca foamea pe la 8-9 seara...un hot-dog, o prajiturica, un sandwich, macaroane cu branza...La mine functioneaza metoda spalatului pe dinti si apoi in timp ce le pregatesc lor gustarile mestec guma ca sa nu fiu tentata sa gust.
La capitolul miscare, vineri am bagat patinoar 2 ore, sambata febra musculara. Azi in schimb am facut curatenie la greu in toata casa, am desfacut bradul. Apoi cum a fost o zi ca de primavara am greblat curtea, am stranz frunzele uscate, am taiat tufisuri, etc.
Una peste alta, am curatat frigiderul de toate bunatatile gatite de sarbatori! Uraaa! Asa ca de maine ma fac fata cuminte. Am aprovizionat cu citrice, mere, salata si iaurt. Mi-am pregatit chiar si pachet pentru maine la serviciu!
Mussette, Addicted, MadameBovary sunt pe urmele voastre. Salutari si fetelor de la categoria "petite" (50-45 kg )
.
http://www.flickr.com/photos/adrianaloy/sets/72157612005078353/

Musette79 spune:
Ptii, ce de lume, ce de lume!
Va citesc pe nerasuflate (mai ca-mi las kupilu' sa urle)...ipearina, pai tu stai ft bine cu kg (eu am 1,73 si cand aveam 59 kg si eu eram nemultumita, acuma as pupa pamantul sa ajung la 61 ). Ai un indice corporal ft bun (greutatea/inaltimea in metri la patrat).
Adriana... m-am uitat la pozele tale, arati ft bine, nu se vede ca ai 72 kg.. daca m-ai vedea pe mine cum arat cu burta pufusor si 82 in talie . Am ramas blocata cand ai zis ca ai strans prin curte ca e o zi de primavara (mie mi s-o lipit narile pana am fost cu fetita la vaccin)... m-am uitat la data si la locatie si m-am lamurit ca esti din state... ca aici tot -8..-10 is.
MadameB hai ca iti revii si tu si alungi poftele caudine, uite cate suntem pe forum, nu te lasa!
Addicted distractie maxima in Atlanta! Mananca si tu ponderat bunataturile romanesti si da jos dublu dansand pe masa prin cluburi! Degeaba am florarie (sar'na de apreciere).. da la kilele mele ma tine sa am en-gros ! Pana ajung ca ipearina de ex, imi fac ogor
, acopar tot Gheorgheniul de floricele
.
Azi am mancat moderat, o banana, supa de pui cu galuste si putin orez cu pui si acuma scriind bag o cana de fulgi cu lapte. Asta in ideea sa nu se spulbere visul frumos vazut ieri (acel "0" de dupa 7...) Gagici, cand ajung la 69 fac kef!
Spor la slabit!!

MadameBovary spune:
Ma bucur tare mult ca mai avem activitate si aici, s-a intors lumea dupa sarbatori cu vointa si rezolutii noi .
Lara, de-abia acum am vazut ca ai scris de mama ta ca e in spital. Sper din tot sufletul ca nu e nimic grav si ca vine repede acasa, sanatoasa! Si da, ai dreptate, stresul poate ajuta de minune la slabit - sau cel putin in ceea ce tine de pofta de mancare (sau lipsa ei).
Kay, apai e bine daca tragi pe fructe si chestii mai soft, chiar daca mai scapi si cate o cafea de la starbucks . Te asteptam si pe tine cu informatiile ca sa te introduc in lista!
Addicted, have fun la Atlanta si ai grija cu mancarea, nu ne dezamagi
Adriana, care-i smecheria cu pasta de dinti??!?
Muse, am o ciuda pe tine ca aduni toate florile... si sunt si asa de mandra de tine ca te tii de treaba
!
Mie mi se pare super util grupuletul nostru, uneori ma abtin de la a manca pentru ca ma gandesc ca vin aici si va povestesc si o sa ma certati... asa ca mai bine inghit in sec si mananc maine dimineata . Apropo de asta, azi e prima zi de dupa sarbatori cand m-am hotarat sa nu mai mananc seara decat poate, eventual, un fruct, dar nimic din prostiile pe care le-am tot mancat seara in perioada asta! Si incep sa ma si rog sa imi vina ca intru la banuieli (am si motiv intemeiat de data asta)... asa ca mai bine sa fie poftele de la menstruatie si nu de la varianta cealalta!
I never fake ... sarcasm