Cel mai usor regim de slabire *2*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Vai, Muse, am vazut frumusetea ta de fetita. Sa n-o deochi, e superba si dulce foc! Poza www.flickr.com/photos/29781476@N03/2878839928/" target="_blank">asta imi place de nu mai pot! mareeee!

Vin si eu sa ma laud ca azi IN SFARSIT am reusit sa scad sub 62 din nou. Un timid 61.8 deocamdata, dar e bine. La 2 zile dupa ce am reluat regimul si m-am abtinut de la prostioare, am inceput iarasi sa dau jos dupa cum se vede. Menstruatia e tot pe vine, eu nu mai stiu ce sa mai cred!! Menstruatie nu, pofte daaaaaaaa, ecuatia asta nu-mi suna prea bine...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Vai, Muse, am vazut frumusetea ta de fetita. Sa n-o deochi, e superba si dulce foc! Poza www.flickr.com/photos/29781476@N03/2878839928/" target="_blank">asta imi place de nu mai pot! mareeee!

Vin si eu sa ma laud ca azi IN SFARSIT am reusit sa scad sub 62 din nou. Un timid 61.8 deocamdata, dar e bine. La 2 zile dupa ce am reluat regimul si m-am abtinut de la prostioare, am inceput iarasi sa dau jos dupa cum se vede. Menstruatia e tot pe vine, eu nu mai stiu ce sa mai cred!! Menstruatie nu, pofte daaaaaaaa, ecuatia asta nu-mi suna prea bine...

I never fake ... sarcasm

a?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ati vazut ultima stire la tv, o mamica a nascut un baietel blond si slabut iar in a 3 zi i-a adus la alaptat un baietel brunet si gras

nasol numai in romania se intampla asa ceva

fetelor am vazut poze cu minunatiile voastre , sa va traiasca si sa va bucurati de ele

cleo iti trimit un pm

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Multumim de aprecieri!

Madame poza aia de care zici tu e vedeta, la toata lumea place. Ca sa te mai linistesc, eu nu am avut pofte in timpul sarcinii, cel putin nu la inceput. Pai pe frigul asta nici la mentruatie nu-i mai arde de venit , iar pofta de mancare dupa sarbatori nu-i o noutate, banuiesc.

Elena, scuze ca nu ti-am raspuns.. in Cluj stau in Ghoergheni, intre Interservisan si politia rutiera. Am vrut sa te intreb si eu unde stai .

Azi am fost cuminte, maine daca nu uit ma cantaresc... asa intermediar, de cotrol.

Va pup si nopate buna, nu mai zdrangan din taste ca micuta doarme (ca si puii vostri, o culc pe la 8 jumate-9 si adoarme singura dupa baita si papat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Hop si eu- bucuroasa tare, ca azi am incaput in blugi fara sa folosesc levierul.
De curiozitate m-am suit pe cantar si eram deja cu 1kg mai subtirica. Poate mai scap de unul pana vineri...Jos colaceii!

Vali-mi-ai dat o idee buna cu stepperul- m-am uitat pe niste preturi si e foarte accesibil. Plus ca nu ocupa mult loc ca dex o bicicleta sau treadmill. Dau fugutza sa-l iau. Probabil ca azi se vor juca copiii cu el pana se plictisesc si apoi intru eu la aparate.
Muse- fetitza e frumoasa foc- ca doar toata lumea e de acord.
Xio- merci de indicatii.

Eu am mancat cumintel ieri, dar n-am facut exercitii- am fost doar la cumparaturi vreo 2 ore. La cat am alergat dupa copii, unu hais unu cea...cred ca am ars ceva calorii...

Mergi la inceput

buna fetelor

sa ne puneti si noua poze cu stepper-u.
Un timp m-akm gandit sa improvizez unu, din cartea lui Calinescu sa pashesc pe ea, ca si cum ash urca cobori.

ieri am fo f. cuminte, dupa ora 16 nu am mancat nik.
sa speram ca voi fi mereu cuminte.

a, ce am mancat ieri, si azi, peshte la staniol. cu un pic de condimente, invelit, si la cuptor. iese fain, si aburit in sucu propriu.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Mi-a fost teama sa nu ma ingras de sarbatori.. ei bine, am slabit juma de kil... pentru ca am avut o criza de stomac... acum fac analize
Dar tin in continuare regimul meu, mai am cam 1,5 kg de dat jos.

Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

cleo asa putin ai mancat, numa peste?? fara paine, nimic?
Si eu am fost cuminte zilele astea, ca tot am de lucru de la servici si imi zboara vremea de numa. Si azi am mancat ca si ieri, paine prajita cucascaval si sunca, cu lapte sa-mi alunece pe gat.

Azi tot 70,3 am, ii ok, poate saptamana viitoare ianugurez prefixu "6", tare mi-ar place!

Va pup din zbor ca am de lucru si inca nu-mi iese (cleo, cred ca tu stii ce inseamna ca se poate face un task intre 4 si 12 ore... depinde de erori )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Se poate sa ma sara raportul de maine? Cum naiba sa slabesc daca ieri am avut un Ion la serviciu care a adus de toateeee, iar eu m-am indopat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Musette79

cleo asa putin ai mancat, numa peste?? fara paine, nimic?
Si eu am fost cuminte zilele astea, ca tot am de lucru de la servici si imi zboara vremea de numa. Si azi am mancat ca si ieri, paine prajita cucascaval si sunca, cu lapte sa-mi alunece pe gat.

Azi tot 70,3 am, ii ok, poate saptamana viitoare ianugurez prefixu "6", tare mi-ar place!

Va pup din zbor ca am de lucru si inca nu-mi iese (cleo, cred ca tu stii ce inseamna ca se poate face un task intre 4 si 12 ore... depinde de erori )

pt task

am mai mancat si cereale cu lapte dimineatsa, fructe printre mese, peshtele fara piine, dar cu mujdei.

povestea nashterii

Mergi la inceput