Cel mai usor regim de slabire *2*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

elena m-am uitat la pozele cu micutii tai, sa-ti traiasca! Arati ft bine, nu se vad deloc cele 94 kg!

Gagici, acuma chiar putem zice "cu mic, cu mare" (de la 1,52 la 1,85.. de la 46 la 94 kg avem toate categoriile)

Cum iti pui link cu poze fara sa se vada linkul? Sa fie numele copiilor la link?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Musette79

ia inalta si se pierd kg insa is enorma

lagat de poze intri la semnatura si acolo pui asa

Dragos Stefan

acolo in loc de dragos stefan treci ce vrei sa se vada scris

sper k ai inteles daca nu mai iti explic

apropo , unde stai in cj????

am numai un baietel nu 2 as vrea eu sa am deja 2 insa asa a fost situatia si nu am ramas insarcinata , la vara sper sa reusim la bb2.

Dragos e al meu iar Razvan e nepotelul meu

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

cel mai bine e k sa intelegi sa dai repley la mesaj si te uiti la semnatura cum ii scris

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Na , vin si eu
Din 12 vreau sa merg la sala(daca mai am bani ) si sa mananc sanatos, ca nu vreau sa-mi dau pumni in cap mai incolo.
s-a obisnuit si bunica-mea pana la urma cu ideea ca nu mai mananc nici porc , si imi gateste doar pui si peste , termin tortul maine si gata

Deci , ma alatur si eu la tabel:

XIO//24 //1.69 // 90-67-96 //56//56//53

Doar ca la mine e altceva , eu vreau sa dau jos tesut adipos si sa pun tesut muscular , asa ca probabil o sa cresc in greutate ca de obicei

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Intotdeauna ma cantaresc dimineata, pe stomacul gol si doar in chilot, iar cantarul, fiind electronic, nu ma inseala .
Am facut febra musculara de la miscarea de ieri, dar ma simt bine, am alt tonus. Poate imi gasesc motivatia sa fac miscare de trei ori pe saptamana.

Mergi la inceput

A, eu m-am cantarit acum seara , dupa ce am mancat azi tort de dimineata , o pizza , niste fructe si acum seara carfofi prajiti , ceai, suc , tort . Dar cred ca si dimineata pe stomacul gol tot atatea kg am ...fac proba sa vad

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Bine ai venit, XIO, in grupul nostru! Stiu ca tu esti total impotriva pastilelor de slabit (ca ma batea gandul , ca si pe altele de altfel, iar tu apareai la fix cu sfaturi ).

Mergi la inceput

Ipearina, mama-mea este cu obezitate pe fond nervos(sa zicem).
Ea cand era strsata sau suparata manca(eu nu pot a bag nimic in gura in momente de genul ala).
Si a ajuns de la cea mai frumoasa fata din scoala , liceu , zona ,samd , slaba fiind , la o greutate care ii pune in pericol sanatatea.
Pe ea o motiveaza chestia asta , ca toti cand se intalnesc cu noi pe strada imi explica si imi povestesc despre mama mea cea frumoasa.
Dar nu o motiveaza destul.
Asa ca tine regimul, regimul asta insemnand ca mananca sanatos , dupa care o lasa balta cand se enerveaza sau cand o streseaza ceva.

A tinut si ea cure la inceput , dratsice , cu tot soiul de tampenii , cu spirulina luata pt. ca lua si vecina de la blocul prietenei X , si asa a reusit sa se ingrase, dupa care mai adauga o piatra prin mesele astea la nervi.

Am dus-o la nutritionista , prietena de-a tatalui meu care i-a interzis total sa ia pastile.Asistentul meu de la facultate de la diabet si nutritie la fel , a spus ca sunt o prostie.

De ce ?
Pt. ca tu mananci sa zicem 7 cartofi. Tot ce trebuie sa faci ca sa slabesti este sa mananci incet , ca sa aiba timp stomacul sa transmita creierului senzatia de satietate la timp. Cu cat mananci mai repede cu atat stomacul se umple si se dilata, iar sanzatia de satietate ajunge cand e mult prea tarziu.
Ei , daca in loc de asta tu iei medicamente acestea inhiba anumiti centrii nervosi si nu mai ai senzatia de foame. Nemaiavand aceasta senzatie normal ca nu mai mananci . Cand renunti la pastile(ca nu le poti lua o vesnicie) totul revine la normal , iar corpul dupa ce a fost privat atata timp de energie o acumuleaza ca nebunul. In plus , daca tii regim si nu faci sport energia se va lua din tesutul muscular si nu din cel adipos.
la fel este cu toate medicamentele care te fac sa nu-ti mai fie foame.

Eu voi merge din 12 la sala si voi lua carnitina, iti da mai multa energie(este folosita de sportivii de performanta) si ajta la mobilizarea depozitelor adipoase pt. energie si la consolidarea celor musculare.

Deci NU pasteile!!!

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Museeeeee, iti cer scuze ca mi-am insusit propunerea ta, m-am tampit de tot . Iarta-ma, asa e, tu ai propus vinerea ca zi de cantarire !
Cu linkul: [url = "aici bagi linkul"]aici scrii numele copchilului[ / url] -- si fara spatii. Sper ca ai inteles...

Xio, welcome si tie! Apai si tu esti dama buna la inaltimea si kilogramele tale!! Eu n-am mai avut 56 de kilograme din liceu (nu ca ar fi trecut zeci de ani de atunci, dar oricum )! Te trec si pe tine in lista cum termin postul asta.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bun venit elenuta23.
1. felicitari pt evolutia frumoasa de la 111-> 94.
2. io inca alaptez. am mai incercat sa ma abtin de la mancare, dar apoi 1-2-3 zile mi-a scazut lactatia. Asha ca, teoria cu: mananca sa faci lapte, nu stiu daca e valabila, dar daca io nu mananc suficient - se duce laptele - am verificat-o pe pielea mea. Acu mananc, dar mai echilibat, si cu ajutorul fetelor de aici.
si io, acu incep sa ma reingras. Chiar am facut fundu mai mare decat in sarcina. banui ca si hormonal, se declansheaza ceva undeva, banui ca si stresul, si sedentarismul, si modul de a manca orice...pot sa zic ca in timpu sarcinii nu aveam pofte, acu insa ma ia cu leshin! probabil de la oboseala si alaptat...
3. azi am sarit calul. Adica am mancat la 20.00. speram ca usturoiul mi-a taiat din grasimi . si paharu de vin. HAC!
4. regimul tau e f fain: dimineatsa fructe si lactate cu bebe mic, la pranz supica cu el. seara - mai usurel. O sa incerc sa respect si io, ca micu dejun la fifi meu e cam la fel, branza cu fructe, supica la pranz pot sa fac mai mult, fara sare, si apoi sa o sarez... zic ca e ok si asha.
5. si io apreciez regimul ca nu ma frustrez. Nici nu ash putea... ma ia cate un tremurici uneori, si bag ceva dulce imediat. Nu cred ca sunt pofte, mai degraba caderi de glicemie.....

xio: tu arati manechina!!aproape. restul - sala - te sustinem moral. Ner bagam si noi la o norma de abodmene zilnic??

azi merit un porcushor. Ma duc sa imi fac mea culpa, si sa dorm.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput