Cel mai usor regim de slabire *2*
Raspunsuri - Pagina 9

cleo78 spune:
asta cu pasta de dinti o fac s io!! ma spal pe dinti si apoi zic: hai ca nu mai rontsai nii=k, ca abia m-am spalat. si mai functioneaza.
la fel si cu pusul ciocolatei/desertului -deoaprte, o patratica pt miine dim. de obicei pana dimineatsa ma mai calmez din pofta
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Musette79 spune:
Si eu ma spalam pe dinti sa nu mai mananc dupa, dar mancam ... Acuma ma spal pe dinti la 10 seara, dar la inceputul curei la 6 ma spalam pe dinti, pana la 7 pe net, dupa aia pana la 8 ma jucam cu fetita ca seara ii mai maraita si la 8 baie, alaptat.. se facea 9, un dush sa nu cumva sa calc prin bucatarie si in pat la teve. De cateva ori era sa calc becu ca venea sotu in pat cu fructe, cioco.. dar i-am zis sa nu ma tortureze si acuma nu mai face.
Azi n-am apucat sa mananc pana la 12 (am fost cu treburi in oras) si nici n-am baut apa.. asa ca am avut un aparent 70,3. Doamne da sa tine !
Am mancat putintel, o banana, o felie de paine cu cascaval si sunca, o felie de cozonac si deocamdata cam atat. Mai vad ce mai halesc, o supa, cereale cu fructe....

elenuta23 spune:
buna
LA MULTI ANI!!!!!
sper sa nu deranjez, am gasit acest subiect care ma intereseaza si pe mine, sper cu ajutorul vostru sa ma mobilizez mai mult si sa ajung la kg dorite.
sunt din cj, am un baietel de 1,8 ani iar dupa ce am nascut toata lumea imi spunea mananca sa faci lapte ceea ce era gresit, insa era primul copil si ns mare lucru asa k am ajuns la 111 kg deja imi era greata sa mai pap, cand am vazut kg pe cantar am spus stop, asa nu se mai poate.
in 4 martie anu trecut am inceput o cura mai bien zis o viata sanatoasa,
dimineata papam cu piticu meu fructe lui i le pasiram si mie imi faceam salata din ele, o banana, mar si portocala , era jumi juma
la amiaza papam o farfurie cu ciorba sau ce pregateam
iar pe la 6 inca o portie de ceva
iar intre mese doar apa mutla multa si am renuntat la rontaielile dintre mese si am ajuns intr-o luna jumate la 94 kg
apoi m-am oprit si uite de un an ma mentin iar acum am 93 kg si as dori sa ajung la 75 de kg, e o lupta mare de dus dar nu imposibila
Elena si Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

elenuta23 spune:
am sa va dau si eu datele daca doriti sa ma primiti si pe mine
elenuta23 26//1.84// 114-92-100 // 93//111//75
am o nelamurire la kg la inceput adika cand??? eu anu trecut aveam 111kg si dupa cura in care am slabit am zis k fac o pauza pana la anu sa nu imi afecteze organismu k tottusi erau multe kg date jos
de maine ma pun si eu pe treaba, initial spuneam ca din 15 ianuarie incep dara daca v-am gasit pe voi incep mai repede.
Doamne ajuta
va pup si va doresc o zi frumoasa
Elena si Dragos Stefan

vali_pa spune:
bine ai venit printre noi elenuta.
e foarte adevarat, chestia aia cu mananca si vei da mai mult lapte e o aberatie.
noroc ca am fost prevenita de o prietena care s-a ingrasat 15 kg in sarcina si inca vreo 15 dupa si care inca nu a revenit la greutatea initiala dupa 4 ani.
oricum daca nu te mobilizezi imediat o data cu trecerea timpului te lenevesti, iti cumperi haine dupa noile dimensiuni si dispare motivatia.
eu sunt cel mai bun exemplu- de un an ma chinui sa slabesc 4 kg- nu e mult stiu la prima vedere, dar cand nu ai vointa:(
in fine, ca sa ma mobilizez mi-am facut de saptamana asta fisier in care scriu ce mananc, caloriile si graficul corespunzator(lista completa a caloriilor o gasiti pe http://calorii.oneden.com/)
astazi am mancat 500 grame telina crusa, 2 cafele, 1 pahar pepsi light , 200 grame branza Lacteea si sper sa rezist sa nu mai mananc nimic dupa ce ajung acasa (adica pe la 20:00).
deci spor la slabit.

elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vali_pa bine ai venit printre noi elenuta. e foarte adevarat, chestia aia cu mananca si vei da mai mult lapte e o aberatie. noroc ca am fost prevenita de o prietena care s-a ingrasat 15 kg in sarcina si inca vreo 15 dupa si care inca nu a revenit la greutatea initiala dupa 4 ani. oricum daca nu te mobilizezi imediat o data cu trecerea timpului te lenevesti, iti cumperi haine dupa noile dimensiuni si dispare motivatia. eu sunt cel mai bun exemplu- de un an ma chinui sa slabesc 4 kg- nu e mult stiu la prima vedere, dar cand nu ai vointa:( in fine, ca sa ma mobilizez mi-am facut de saptamana asta fisier in care scriu ce mananc, caloriile si graficul corespunzator(lista completa a caloriilor o gasiti pe http://calorii.oneden.com/) astazi am mancat 500 grame telina crusa, 2 cafele, 1 pahar pepsi light , 200 grame branza Lacteea si sper sa rezist sa nu mai mananc nimic dupa ce ajung acasa (adica pe la 20:00). deci spor la slabit. |

Elena si

adrianaloy spune:
Vad ca se largeste gasca- bine ai venit Elenuta23! Bafta multa si tie- impreuna o sa reusim. Mai ales ca suntem tinere si frumoase si ne-am sesizat la timp!
Addicted mai intra pe aici?- cred ca se distreaza prea tare in Atlanta. Eram curioasa cum face ea, cand se cantareste ca la noi vineri dimineata(ora Ro) e de fapt joi seara la noi...ne cantarim seara? sau ne asteptati si pe noi cu masuratorile vineri seara-ora Romaniei?

MadameBovary spune:
Elena, bine ai venit! Aici sigur gasesti atitudine si sustinere, noi am functionat tare bine, iar fetele ma motiveaza in continuare sa ajung pe drumul cel bun chiar si cand mai dau rateuri. Cred ca e cea mai buna varianta spre deosebire de modalitatea de a tine singura un regim. Asa ne mai sfatuim, ne mai imbarbatam, ne mai ajutam si felicitam si e bineeeee!
Succes si tie la slabit!
Adriana, eu oricum modificam lista sambata sau duminica cel tarziu, asa ca nu e nicio problema. Cantariti-va cand e vineri dimineata la voi fara nicio problema ca dati datele un pic mai tarziu. Nu suntem stricte . Saptamana asta am modificat lista duminica, asa ca nu-i bai. Gramele sa se duca, restul e apa de ploaie
Vali, esti tare ordonata ! Mie nu mi-a placut niciodata sa imi numar caloriile si ma bucur ca am gasit un regim unde sa nu trebuiasca sa fac asta, dar arucn si eu un ochi pe linkul dat de tine cu caloriile.
Muse, inca putin si treci marele prag sub 70! Hai, hai, ca mai e puuuutin de tot!!
p.s. Elena, acum te trec in lista... kilogramele le inceput inseamna kilogramele pe care le ai in momentul in care incepi cura. In cazul tau, 93 de kilograme. mare pentru fete!!
I never fake ... sarcasm

elenuta23 spune:
adrianaloy, MadameBovary multumesc pt primirea calda
intr-adevar daca suntem mai multe e mai bine, ne motivam si trecem mai usor peste aceasta cura
Elena si Dragos Stefan

Musette79 spune:
Bine ai venit elena !!
Kg de inceput is asa cum zice MadameBovary, adica cele 94 sau 93 cate ai acuma cand te-ai apucat de cura. Ca asa si eu in 1 sept aveam 84... Pfuu de inalta esti! ca la masuri nu stai asa rau, chiar deloc! 100 la sold la inaltimea ta e super! Unde ti-s cele 94 kile??
Mancatul aberant in timpul alaptarii e o prostie, ca si mancatul abuziv in timpul sarcinii. Asa rau imi pare ca am mancat ca proasta! La al doilea copil nu mai fac greseala asta. Iar cu alaptarea m-au luminat mai multe persoane ca nu depinde de cantitatea de mancare.
vali da ce meticuloasa esti, cu notatul caloriilor! Eu nu am rabdare, dar am o colega de servici care a slabit cam 10 kg asa, se limita la 1200 calorii/zi + sport si intr-un an a dat jos de n-o recunoastem.
Adriana, ideea cu cantaritul e sa ne cantarim vineri dimineata, daca la voi in state e alta ora nu conteaza, doara nu zicem "1,2.3 pe cantar toate!" Ne cantarim fiecare vineri dimineata cand credem de cuviinta si dam raportul. Ideea e sa mearga kilele jos . Eu am propus ziua de vineri (da nu ma supar ca Madame mi-o luat laurii victoriei, ca ea ne trage cu tabelas si masuratori
)... ca initial s-a propus luni, dar luni poate avem mai mult dupa weekend, da asa pana vineri avem timp sa ne redresam.
Eu azi am fost cuminte, SPER ca saptamana viitoare spre sfarsit sa ajung la 69 . Nu va spun ca m-am intalnit cu o colega care a pus numa vreo 12 kile in sarcina, io porcu' cu 28 va dati seama ce o invidiam... azi ne-am intalnit (avem aceeasi inaltime) si ea are 68 si eu 70-71 (acu 2 luni cand avea tot 68 crapam de ciuda ca eu aveam cu 10 in plus...).
Mi-i foame, va zic sincer, si abia astept weekendu sa mananc ceva bun (a se citi "junk" pe limba mea)... o shaorma, salivam la teve pana si la McPuisorii aia, care stiu ca nu-s buni, dar as manca ceva de genu...Asta ador la cura asta: inainte rabdam foame pana la 3 (scuzati ca io nu ma satur cu 2 foi de salata si o lingura de branza de vaci ), apoi renuntam si balotam ca prostu, reluand a 2-a zi "cura"... si uite cum ma ingrasam...acuma e fix invers, mananc ce vreau pana la 3, pana la 6 mai cu retineri dar nu prea multe
si rabd foamea dupa 6
...Si slabesc! Ca sa nu zic ca in weekend mai halesc cartofi pai si prajeli, dar asta pe la 3-4 si dupa aia pauza.
Io zic ca avem cele mai putine frustrari, fata de alte regimuri la care ba n-ai voie paine, ba nu is fructe (daneza) ba dulciuri, dupa cate o saptamana rodeam si tocu de la usa de pofta!
O seara faina, fara mancare! Ganditi-va ca nu fuge nicari, maine dimineata puteti balota cat poftiti!