Suflet de caine....
Raspunsuri - Pagina 6
Lo_li_Ta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
si tu in afara sa faci pe aplaudacul la ora 1 noaptea nu ai altceva mai bun de facut?..1 noaptea vineri ...pe ea o intereseaza sa-l caracterizeze pe domnul guestus |
1 noaptea vineri,iti dai seama? Foarte perspicace obesrvatie!Ai invatat tu din "Familia Bundy" ca cine nu are program in serile de weekend e cam ratat nu? Asta-i viata (mai bine nu te mai autocaracteriza tu ca fiind domn,ca esti departe), cand ai copii de crescut/ingrijit se mai intampla sa n-ai altceva mai bun de facut noaptea decat sa arunci un ochi pe forum in pauze. Si o mai aplaud o data pe Fomalhauti, ca familia ta e de compatimit...in cazul in care exista.
Si daca tot faci pe prostul iti mai explic eu ca probleme nu e acest topic, ci faptul ca absolut toate postarile sunt in stilul asta si ca ai o placere sadica de a-ti bate joc...uneori de nervii oamenilor, alteori de dramele lor, fie ele semnificative sau nu in ochii tai.
Cat despre grija ta de natia porcilor...
26octombrie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina71 Personal,am lucruri mai importante de facut decat sa plang moartea uni caine :) |
da-mi voie sa ma indoiesc...
personal, am lucruri mai importante de facut decat sa ma preocupe religia; in concluzie, nu ma duc la subiecte religioase, ca .."am lucruri mai importante de facut" (nu mi-am pus problema asa, da ca sa te citez..) si pentru ca respect persoanele de acolo (adica nu le impartasesc preocuparile si opiniile, dar le respect).
daca AI LUCRURI MAI IMPORTANTE, cum spuneai, deja ma simt vinovata ca noi postam aici, retinandu-te de la altele..
oare ce-o fi mai important decat respectul..? ma-ntreb si io, ca proasta...
Guestus spune:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta [ 1 noaptea vineri,iti dai seama? Foarte perspicace obesrvatie!Ai invatat tu din "Familia Bundy" ca cine nu are program in serile de weekend e cam ratat nu? Asta-i viata (mai bine nu te mai autocaracteriza tu ca fiind domn,ca esti departe), cand ai copii de crescut/ingrijit se mai intampla sa n-ai altceva mai bun de facut noaptea decat sa arunci un ochi pe forum in pauze. Si o mai aplaud o data pe Fomalhauti, ca familia ta e de compatimit...in cazul in care exista. Si daca tot faci pe prostul iti mai explic eu ca probleme nu e acest topic, ci faptul ca absolut toate postarile sunt in stilul asta si ca ai o placere sadica de a-ti bate joc...uneori de nervii oamenilor, alteori de dramele lor, fie ele semnificative sau nu in ochii tai. Cat despre grija ta de natia porcilor... |
pai cum lolita..la 1 noaptea vineri te gindeai la domnul guestus. Asa ai scris, nu e inventia mea.
zau daca pot sa inteleg...ca aruncai 1 ochi pe forum e okay..ca ai somn cu probleme...dar sa te si gindesti imi pare deja prea mult.
Mondor spune:
Eu nu inteleg de ce nu-l lasati in pace...oricum nu o scoateti la capat cu el, are chef de cearta si din lipsa de personaje, o cautat ceva postari sensibile, ca doar asa se poate explica prezenta lui...
mondor
Guestus spune:
citat din mesajul lui Mondor Eu nu inteleg de ce nu-l lasati in pace...oricum nu o scoateti la capat cu el, are chef de cearta si din lipsa de personaje, o cautat ceva postari sensibile, ca doar asa se poate explica prezenta lui... mondor |
...yo sint okay si ma plictisesc. Pina la ora 17.00 sint aici. Si miine la fel...apoi 2.5 saptamini au voie sa dezvolte subiectul. Oricum le vad.....daca scriu bazaconii ma intorc din concediu mai repede.
Mondor spune:
Deci raspunsul e plictiseala, e frumos sa razi de altii cand nu ai ce face?? Daca ai gasi o pisica taiata in fata usii cum ti-ar fi? Te-ai gandi atunci cum arata un porc taiat sau te-ai intreba ce om ar fi putut sa faca asta??
mondor
Guestus spune:
citat din mesajul lui Mondor Deci raspunsul e plictiseala, e frumos sa razi de altii cand nu ai ce face?? Daca ai gasi o pisica taiata in fata usii cum ti-ar fi? Te-ai gandi atunci cum arata un porc taiat sau te-ai intreba ce om ar fi putut sa faca asta?? mondor |
daca se intimpla sa gasesc o pisica taiata in fata usii o iau si o arunc la gunoi...si spun in sinea mea ca "ai dracului satanisti...fix la mine la usa"
dar nu ma apuc sa o filmez..nu o pun pe net..nu fac circ...nu chem ziarele..etc etc nu ma minunez 1 an. nu incep sa spun "oamenii e rai si glorie eterna ciinilor".
tu ce ai face?
Mondor spune:
Nici eu nu as posta asta...dar nici nu as rade de altii care sunt mai sensibili!!
mondor
kariguld spune:
...yo sint okay si ma plictisesc. Pina la ora 17.00 sint aici. Si miine la fel...apoi 2.5 saptamini au voie sa dezvolte subiectul. Oricum le vad.....daca scriu bazaconii ma intorc din concediu mai repede. |
sa pleci in concediu "prin apropiere" ca sa poti urmari indeaproape ce se scrie aici!
bwy, internet free, gasesti in multe magazine la noi.
PS, da tu de la 8 la 17 nu muncesti? sau munca ta consta in altceva....
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!
ladyJ spune:
...yo sint okay si ma plictisesc. Pina la ora 17.00 sint aici. Si miine la fel...apoi 2.5 saptamini au voie sa dezvolte subiectul. Oricum le vad.....daca scriu bazaconii ma intorc din concediu mai repede. |
Gu-es-tus,da cata importantaaaa!!
Ia uite fetelor, ne da guestus voie sa postam. Yupppyyyy!
Dar ochiul vigilent big brother guestus vegheaza...si intervine.
asa cevaaaa....