FIV 208

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Catalina o din toata inima, putere sa treci peste necaz, si multa multa sanatate . Cuvinte nu am, doar . Si sunt alaturi de tine.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

offf.....Catalina imi pare tare rau, dar chiar stiu prin ce treci. Fi tare ca trebuie sa o iei de la capat.
Sunt alturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Catalina, mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Offf, Catalina, ma doare sufletul pentru tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Catalina, ai grija de tine ...

Va doresc si eu tuturor "Craciun fericit", un an nou mai bun, in care sa ni se implineasca toate dorintele!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Catalina draga noastra am ramas muta.
Stii teoria mea, daca ai ramas inseamna ca odata si odata o sa reusesti. Eu sunt convinsa de treaba asta, stiu ca trebuia sa fie acum ca sarbatorile astea or sa fie triste, dar nu uita ca Dumnezeu este bun! cateodata nu il intelegm dar la sfarsit El are o minune pentru fiecare dintre noi cele care suferim atata. Te imbratisez, ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

As fi vrut sa incep mesajul intr-un ton mult mai vesel, dar citind mesajul tau Catalina am ramas inmarmurita. Stiu ca acum cuvintele sunt de prisos. Este deosebit de greu cand se intampla odata, dar de doua ori este cu adevarat mai presus de orice durere. Sper sa iti poti gasi cat mai curand linistea sufleteasca si cu ajutorul celor dragi sa poti trece si peste acest moment deosebit de greu.

Ioana, voi incerca cu un al medic (dr. Codreanu) despre care sincera sa fiu nu stiu prea multe, dar m-am lecuit de "somitati" in materie de FIV. Am simtit-o pe pielea mea ca nu este suficient doar sa reusesti un FIV ci sa si poti sa duci sarcina pana la capat, iar eu acum caut un medic pe care sa ma pot baza pana la capat.

Daca sunt fete care au facut FIV cu dr. Codreanu as fi recunoscatoare sa imi spuna parerea lor.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta! CRACIUN FERICIT!

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nici eu nu am vesti bune, beta HCG-ul meu a scazut, fara simptome, pete...nimic! Maine merg la o eco, dar nu cred ca voi vedea ceva, sau ca mai pot spera...! Acum i-mi pare rau ca l-am repetat...
Catalina2307 nici nu mai stiu ce sa zic iubita! A fost intr-adevar un an greu...si i-mi pare rau!

Mergi la inceput