FIV 208

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland i l-am schimbat deja, pe motiv de cadou, unul care mi s-a parut mai putin "suparator pentru mine". Ma rog, nu stiu cat o sa-l suport si pe asta, dar deocamdata sper sa mearga. Mersic de sfat!
Lauravoinicu felicitari pentru cele trei "floricele", sa fie lipicioase si cuminti la mami in burtica. Cand ai facut ET-ul?? Eu doua zile am lenevit prin casa, dupa care mi-am reluat programul obisnuit si m-am menajat mai mult. Tu faci cum vrei, insa asa cum spunea si Elenada, statul la pat nu e un sfat bun.
Elenada ai fost la eco???
2bobocei la Giulesti, departamentul FIv e in concediu pina pe cel putin 7 ianuarie. Te-ai hotarat sa mai faci un FIV-ulet??

4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Ioana, multumesc frumos pentru informatie. Banuiam eu ca si-au luat vacanta ca prea am sunat in disperare si nu raspundea nimeni. In rest, cred ca o sa incep un nou FIV, inca nu sunt f hotarata dar sa speram ca Dumnezeu imi arata calea cea buna. si sarcina usooooara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ioana am fost la eco si am avut cea mai mare surpiza. se pare ca am gemeni. Unul e ascuns in spatele celuilalt. Sunt ok amandoi dezvoltati normal si cu doua inimioare puternice.
Eu sangerez de azi de la pranz din cauza unor hematoame dar deocamdata sarcina nu este in pericol. Repaos la pat si sa speram ca totul va fi bine
Sunt fericita ca sunt doi dar si putin ingrozita. Sper sa fie bine pana la capat.
Pupici fetelor si bafta multa

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

2bobocei ce ma bucur ca te-ai gandit sa incepi un nou FIV! Sa crezi ca vei reusi si sa nu te indoiesti nici o clipa!! Dar te-ai hotarat sa ramai tot la Marinescu, sa vrei sa schimbi ceva???
Elenada asta da surpriza frumoasa, felicitari si aici iubita! Da, e un pic mai riscant, dar nu te gandi la asta acum, fii la fel ca si pina acum si va fi bine! Esti cumva sora geamana cu Moniland??

4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

la ce te referi cand ma intrebi daca sunt sora geamana cu moniland?

elena +8

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

am lipsist un pic si vesti!!!

Elenada,felicitari din suflet pentru gemeni,iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara..fara nici un stres sau probleme..felicitari din inima..la gemenuti..si take it easy..

pentru ca plec azi in vacanta,facem bagajele dar ma intorc pe 29,vreau din suflet sa va urez tuturor fetelor:

UN CRACIUN FERICT PLIN DE BUCURII,UN AN NOU EXTRAORDINAR,CU MULTI BEBELUSI ,SANATATE FETELOR LA TOATA LUMEA,SA VA DUCETI VISELE LA CAPAT SI SA VA OCROTEASCA BUNUL DUMNEZEU SI SA VA INDRUME PASII IN VIATA SPRE LUMINA..SI MULTA,MULTA IUBIRE..

Va pup cu drag si din inima,sa ne vedem cu bine-sper sa am semnal,vim fi in padure...

Celor care nu au reusit inca sa nu renuntati fetelor..Huski,Florela 30..din gasca veche...iar celor care au reusit sa aibe sarcini usoare,fara probleme..si bebelusi sanatosi..

la toata lumea..pentru o lume mai buna.si sa fie pace.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor va doresc Craciun Fericit un an nou cu impliniri si numai bucurei,realizari si sa ne indeplineasca visul de a fi mamaici,si celor gravidute sarci usoare si la termen fara probleme.SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna dimineata!

Vad ca toata lumea se cam pregateste de sarbatori asa ca am intrat si eu sa va spun ca:
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri(e).

Fetele cu burtici sa aveti grija de bebici!

Iar noi, cele care inca mai muncim la proiectul bebe, sa privim cu incredere spre anul care vine si 2010 sa ne gaseasca pe toate la odisee povestind despre burtici si bebici

Vacanta placuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Elena, asta da o veste tare!!!! sa ai grija de voi trei si sa fiti sanatosi!

Fetelor, eu va doresc sarbatori fericite si sa ne "revedem" in 2009 si cu bebei!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nici de data asta nu a fost sa fie......

Mergi la inceput