Puiuti de Randunici 2008!! (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si David ce cret si frumusel e!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI CLEME!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de pletoasa ta mica frumoasa si de randunoi!

incerc sa citesc din urma..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cat despre curatenie... cu 2 pici e greu sa mentii ordinea... pozele erau din sufragerie, abia dadusem cu aspiratorul... Nu sunt de-alde Bubu, no way, as vrea eu... nu ma tin balamalele!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Mimo, e lung ma baiatul meu! Nush cu cine seamana, ca noi 1.70 si 1.81. Cat despre curatenie, lasa ca am vazut io cum stralucea bucataria ta... Sa o vezi pe a mea...

Mergi la inceput

Gata? Sau sunteti la smotru?? Eu, de maine...

Mergi la inceput

DECI un masaj mi-ar prinde bine, poate ma mai dezmortesc si fac smotru mai cu spor de maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=1068328

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Fetele multumesc pt urarile adresate atat mie si Dianei si . As vrea sa scriu mai des dar pur si simplu nu mai am timp, de cand am inceput munca mai mult sunt plecata decat acasa.
In rest nu ma pot "lauda" cu prea multe: incepand de azi Lucian e somer, plus ca relatia dintre noi e din ce in ce mai dificila si tensionata
pe toate si toti mosuletii si elfii dansatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Na seara.
LA MULTI ANI CU SANATATE CLEME!SA FII FERICITA SI IUBITA!
LA MULTI ANI BBILOR SARBATORITI AZI!

Cristina,Cris
Si eu vreau sa-mi petrec odiseea2 tot aici peste 3-4 ani si sper ca atunci sa fiu sprintena.
Raluca,am vazut-o pe Briana dantzuind.
Ioana,ce tare e Mosul tau!Super!!Multzam de pont.
Naty,felicitari Iuliei!Bine ca te-a convins ca ai o fata extraordinara de 10,5 luni!
Cuscra,l-am vazut si pe Mosul de gineremeu!

Daca acum 2 zile,Tea zicea TA-TA,azi a zis MA-MA si la un moment dat se rastea la pereti si a zis:TATA-MAMA!Si a inceput sa bombane intr-una de 2 zile si sa certe nush pe cine.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cleme imi pare tare rau de perioada in care treci, sper sa se aseze lucrurile, macar intre voi doi, ca apoi restul sunt mai usoare de "reparat".

tuchi, poate ii dati de capat acum, mult ati dus-o!

bravo iulia!!!, hai spulbera toate grijile mamei, da-i de acum dureri de spate, ca cele de cap vin pe la adolescenta

am vazut mosulici si ajutori de mosulica... toti frumosi, terminatori! eu zic sa nu indraznim sa facem intre noi concursuri de mis si mister, ca nu reusim sa-i departajam

si eu sunt in... cu treaba. poate de maine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput