Puiuti de Randunici 2008!! (168)
Raspunsuri - Pagina 7
adriuta spune:
Nicoleta are fiu-tu niste ochi.... Parca te inneaca in ei, asa sunt de frumosi. Si mi-a placut cum Chick Magnet-ul de frate-su incerca sa iti arate CA EL A GASIT NUFERI Am urmarit filmuletul de 2 ori , Matei este dulce rau cum da el din fundic.si am vazut cum merge hotarat spre camera...doar-doar o pune manutza pe ea. Felicitari pentru BUSELELALA
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
numeioana spune:
Mah, Luny, ce Mos adevarat!! De unde l-ati luat? Am vazut toti Mosicii in afara de Mufy. Site-ul are ceva probleme, sorry! Il sitam si pe cel pus de Adriuta, dar nu-mi place ca e imaginea sacadata.
Liana, mi-a placut la nebunie Mosulica ta!
Uitati aici si ajutorul lui Mos Craciun
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Adriuta, nici cu fiu-tu nu mi-e rusine ma! Frumos foc! Si unde pui ca e si harnic rau cu mersul!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Ioana, ce cretulic e David! Asa era si Stefan, pe la un an! Dar acum nu mai e cret :(.
mimonix spune:
Nicoleta, splendid baiatul tau si lung soro se incurca in cracii aia, cum vrei sa mearga Dar unde e dezordinea aia mare? Ca nu se vede Sau de cand aveti aspirator , faceti curat toata ziua? Sau esti sora cu Bubu si te dai dezodonata? Chiar asa, ca de cand tot zic sa fac asta:
BUBUUUU, daca nu apari pana numar la 3 UNUUUU, DOOOIIIII.....
Adriuta, super si varianta cu elfi, ca sunteti toti trei
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Mah, Luny, ce Mos adevarat!! De unde l-ati luat? Am vazut toti Mosicii in afara de Mufy. Site-ul are ceva probleme, sorry! Il sitam si pe cel pus de Adriuta, dar nu-mi place ca e imaginea sacadata. Liana, mi-a placut la nebunie Mosulica ta! Uitati aici si ajutorul lui Mos Craciun Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Demential , ce figura blajina si cu buclele alea ...tztztz, e concurs mare de Miss si Mr. pe crenguta
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
numeioana spune:
Nicoleta, s-a indreptat cand l-ai tuns dupa motz? Eu nu cred ca i se va indrepta, ca seamana cu mine...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Adriuta,mama -mama ce m-am mai distrat!super familia de elfidansatori!
Nicoleta,Matei e pur si simpul sarmant cu ochisorii lui albastrii
si am vazut toti Mosuletii dansatori si Mosulletelesi pe Mufarinul cu Mosu!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
numeioana spune:
Mersi, Mimo! Toti sunt niste frumosi, fara exceptie!! Sunt atat de diferiti si toti asa frumosi si dulci!!
Nicoleta spune:
Ioana, da, nu s-a mai incretit, dar nici nu i l-am mai lasat asa de lung... Si noi il avem drept, eu si sotul, doar soacra il are ondulat...