Puiuti de Randunici 2008!! (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Noi si Mos Craciun!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Nici nu stia bietul mos in ce pericol a fost

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Vizionat Mosulicii: Vladutde Mimo, Mosulica scumpica Teo a Lianei, Muffy Mosulici de Luny, Mosuicul Top Secret al lui Tuchi, David Mosulicul cretz al Ioanei, Barosanelul si Fratiorul MARE al lui Simo, Bubu al Cameliei, Sanzi-zana Mosulica a lui Kya,

Vreau sa ii zic la Tuchi ca imi pare foarte rau ca Sebilus-surubel inca mai se lupta cu uratul de microb dar ca sper din tot sufletul ca noul antibiotic ii va veni de hac. Si mi-a placut Mosulicul de parca e top secret santa

Si avem si noi ceva funny, sper sa mearga
ELF FAMILYhttp://elfyourself.jibjab.com/view/bQp0qlhWXDCSAkBYWUFT

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

LUNY, asta sigur a fost Mosu!!! Ce barba fainaaaa! Si ce bebe dlaguuuuut! Cum se uita el sa-l smotoceasca pe mos!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mda ... si din ciclul una calda una rece, back to the real world.
Va vorbeam in una din ultimele mele postari despre criza si despre cum unele companii chiar sunt afectate.
Ei bine astazi am asistat la o scena care mi-a intors stomacul pe dos. Nu avea de a face cu nici o criza ci cu folosirea crizei de unii manageri (a se citi the very top management) pt a-si justifica unele practici.
Pacat ca unii manageri cu au invatat ca principala resursa pe care o manageriaza si singura care-n timp nu pierde din valoare este resursa umana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Si sa nu uit ...

Haioase foc animatile cu mosuleti!

Si cu asta va puuuuuup si va urez nb

Mergi la inceput

Gudinde, din pacate cam asa e... unii manageri se cred buricul lumii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

GUdinde,eram sigura ca asa se intampla in real world :( Dorinta de afirmare ia forme nebanuite cand unora li se urca "scaunul" la cap Dar asta cu "resursa umana e cheia succesului", cine stie secretul e cu adevarat stapan pe situatie Asa ca lasa-i in bezna mintii lor ...eee, ce molicele , ce caldicele ...v-am zis eu ca se termina ?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2128097960103379982rbKsAc

Poze cu Matei (daca va era dor de ochii lui...) si 2 filmulete, in primul incerca sa ma impresioneze, in al doilea am surprins mersul hotarat...

Mergi la inceput

Iulia, felicitari pentru evolutie!! Naty, e bine!! Dar vin vremuri scotocitoare :D!

Tuchi, e bine ca ai aflat cum sa dai in cap mizerabilului aluia! Microbul prapadit! Pup bb sa scape repede!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Da are dreptate Andreea in legatura cu atributiile manager-icesti ale unora. Din pacate unii dintre ei aflati in posturi de conducere inteleg gresit atributiile lor si dupa luni sau ani in care au ravnit acel post, acum incep "sa-si intre in drepturi"

Si pentru ca mi-am amintit de intamplarea cu sotul Nataliei, stiu ca este o practica des intalnita ca cel mai nou angajat... , dar parerea mea este ca trebuie sa fiu batuta in cap sa dau afara afara un angajat BUN si competent doar pentru ca a fost ultimul venit in business. Un manager bun face o selectie pe alte criterii cand este vorba de o restructurare.

Si daca mai vreti sa va amuzati si sa dansati cu noi...
VA INVITAM LA DANS
http://elfyourself.jibjab.com/view/YZgwfe8gz3oEGnTO5zIC

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput