Gravidutze si mamici de Cluj - 104

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANY mersi mult si felicitari pt casutza impodobita
ANCA garantat o sa fi happy cu bradu artificial si la mine e prima data fara brad natural dar asta mi place f f mult si chiar ca nu mi trebuie un brad natural
ADRIANA totusi partea buna cu masinutele e ca nu se poate lovi

va pup ,o zi minunata la toate

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

AM pus poze pt cine vrea sa ne vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex, ce mortala e Tiadris cu treningul roz si cu mina pe cardurile lui mami! stie ea ce e important, nu? ps: sprincenele tale arata bestial.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

fetelor, va multumesc din suflet pt urarile de ziua Soraneri,mi-au mers direct la suflet ,sunteti niste dragute.

din pacate nu am petrecut nicicum de ziua ei pt ca a fost tare bolnava,de dim in 20 choar de ziua ei sa trezit cu voma,febra,tuse,muci...asa ca am contramandat tot,si m-am ocupat de ia sa o pun pe picioare sa nu ajungem la spital...azi e mai bine inca tuseste rrraaauuu si mai are muci,e acasa cu sotul meu a zis ca nu a mancat nimic ,ofofofof.
a primit insa cadouri de care sa bucurat tare.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

Eric e la bunici de sambata, asa ca am avut si noi vreme de noi si de cumparaturi, bineinteles...[:D

Ioana13, multu'...

anca.b, bex, alex,

bex jucaria de la fischer price am comandat-o din America, a fost 340 ron...dar eu zic ca-si face banii, avand in vedere ca Eric e incantat de ea...si ne jucam amandoi...ca sa vedeti ce stie, puteti vedea demo pe fischerprice.com

zebra nu-l atrage, deocamdata..cred ca abia cand va mai creste putin, sa poata pune picioarele jos si sa vada ca poate sa sara pe ea si sa se invarta, va fi mai distractiv pt el...

anca.b, Eric s-a dat pe calut destul de mult, la inceput il tineam eu din spate, apoi se tinea singurel...statea asa mandru si teapan in el, era mortal...:D]

intra-devar, in Polus a fost nebunie, cel putin ieri...dar am facut muuuulte cumparaturi, pentru toata familia(reunita)...

la DEBENHAMS sunt mari reduceri, merita sa va luati lucrusoare de acolo... si pt. voi si pt. pici...reducerile sunt de 50% din pretul original...i-am luat si lui Eric hainute, desi nu mai avea nevoie, dar le-am luat mai marisoare, pt primavara...

astazi imi vine tornada acasa, asa ca ma apuc sa strang putin pe aici, sa cumparam bradul, acu pe ultima suta de metri...is curioasa cum va reactiona Eric... cred ca nu va rezista tentatiei de a trage de el...

mai vorbim! o zi frumaosa va doresc!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

AM pus poze pt cine vrea sa ne vada

asa mami asa fiica... e tare dragalasa, smecherutza...

se vede ca si ea are cam tot ce-si doreste...sau ma rog, ce-si doresc parintii, deocamdata...vorba sotului, daca acum are atatea, desi el nu le-a cerut, ce ne facem cand va creste si va vrea el o gramada de chestii???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

adriana...e mai vioaie.a facut si aseara febra si i-am pus un supozitor novocalmin.azi i-am dat iarasi panadol....i-am desfundat nasul,i-am pus vibrocil.n-a facut febra azi,dra in schimb muci la greu,mai tuseste,stranuta..o sa mergem la dc,sper sa poata sa o vada.

kitzy sanatate multa dianei..

ancab sanatate multa la stefanel..off,off racelile astea si si acuma inainte de sarbatori

virusul asta al sarei e puternic tare,de-a dreptul gripa gripa.eu mi-am facut vaccinul antigripal si tot simt semne de raceala,tuse..stranut.

adriana nu o papa bubele..si acuma au aparut mia multe si parca se vad mai tare.is tare curioasa si eu ce ii cu ele.

nu a castigat sara concursul..a fost o fetita cu mai multe voturi,si nici nu stiu daca a fost pe bune sau nu.adica daca au fost corecti cu voturile sau au stiut de la bun inceput castigatorii...asta e.sanatate sa avem,in rest...oricum multumesc inca odata celor care ne-au votat.a fost doar locul 1 cum ar veni,puteau face macar un locul doi si trei.in fine...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Giany pupici multi! Cred ca va fi f fain Craciunul in casa noua!!!

Alex e o smechera Tiadris!!

Andreea si eu i-am luat lui P de la Debenhams, 2 hanorace, marimea 3-4 ani, ii vor fi numai bune, putin mari, dar nu strica, lui toate bluzele ii sint scurte la mineci si la burtoi... cu vedere la buric si nu se cade la baieti

Azi iar l-am intinit pe Mosu Mi-a luat niste cizme, cu un toooc... de acum trebe sa ii scriu sa ma pazeasca sa nu cad de pe tocuri Si niste bluzite.. si gata, nu mai am voie in magazine, numai cind sint reduceri de 90%!

Fetele, noi nu stiu exact cind plecam, azi sau miine, asa ca va urez un Craciun de Vis, alaturi de minunile voastre!!!

PS Am facut aseara bradul natural, cam rahitic, dar miroase asa de frumos in casa!!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci, Andreeea! e f fain, intr-adevar, dar mai greu de ajuns la el...

Ioana, iese ff bun, am folosit reteta de pe site-ul de la Good Food (new-york cheesecake), e relativ simplu, singura problema e ca trebuie sa stea la frigider cam 8 ore:), e mult mai buna ca cea de la cofetarie dar e comparabila cu ce am mancat la Starbucks. In plus, cum zicea si Anca, pun exact ce e ok (crema de branza, frisca lichida, zahar brun etc) adica poate sa manance si carina. nu se folosesc nici un fel de aditivi alimentari.
Spor la treaba si la gasit cadouri, tuturor!!!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

sarbatori fericite tuturor.
noi plecam maine la parintii sotului meu..asa ca nici vorba de curatenie mare sau bucatareala.

sunt tare stresata ca nu am gasit un cadou pentru finii mei..uf si deseara mergem la ei. aveti vreo idee?
exclus haine/bijuterii /parfumuri..au de toate. help.

Alex tare scumpica fetita ta.noi trebuie sa ascundem tot ce inseamna portmoneu..poseta..Edi adora sa frunzareasca si sa imprastie tot ce gaseste prin ele.

sanatate bebeilor bolnaviori.

mami si edi

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput