Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 10
mami_alexia spune:
Sorana, Sara, multa sanatate. Eu cand aud de febra, muci, tuse, voma...vad negru in fata ochilor.
Maine seara plecam!!!!
Alexiei i-a luat Mosu' un carucior de dus bebe, plus papusile aferente. Dar banuiesc ca va atenta la greu la masinutele verilor. I-as lua si ei una dar sunt sigura ca tot cu ale lor se va juca asa ca nu cred ca are rost sa arunc banii degeaba. De dimineata, de cand a deschis ochii a zis "Bum, nu-i bum" "Mina, nu-i mina" (traducere - Lumina - una din masinute are lumini). Si tot zice "Tati, bum, mina" (sa vina tati acasa sa-i dea bum si lumina)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
dariandra spune:
VELENAMARIA - Daca finii tai au de toate, poti sa mergi in Nobila Casa si gasesti lucruri de design interior, foarte frumoase.Am vazut Nobila Casa si in Polus mai nou.
eladea2005 spune:
Fete dragi,
iata ca se mai termina un an, cu bune si cu rele, nu stiu cum de-a zburat atat de repede, dar ce stiu sigur e ca bebeii nostri
au devenit copilasi
, mereu pregatiti de cate o nazbatie, poznasi si veseli, gata oricand sa ne umple inimile de bucurie si de dragoste neconditionata...
vreau sa va urez de pe acum, in
(pentru ca unele dintre voi ati plecat sau veti pleca curand si probabil nu ne vom mai auzi decat la anul):
, distractie frumoasa tuturor
cat mai multi
pentru saniutele copilasilor nostri, ,sa avem intelepciunea de a accepta ceea ce nu putem schimba, puterea de a trece mai usor peste
si speranta ca maine va fi mai bine ca azi...sa ne bucuram zi de zi alaturi de cei dragi!
sa aveti o
de colindatori la usa,un
darnic si cu multe cadouri frumoase, si numai
minunate...poate si noi
in peisajul odiseei noastre, la anul,cine stie...
la toata lumea si un An Nou plin de tot ce-i mai bun!![]()
va
cu drag pe toti...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
PAI tu fetelor pai voi v ati uitat in albumul din noiembrie ,pozele noi sunt cele din decembrie ,acolo avem si bradutzu ![]()
si nu i portmoneul meu e al lui tati ,de la mine nu mai vede ea portmoneu ca am patit o ![]()
ANCA B mersi mult si eu is f fericita ca mi am facut sprancenele ,tot timpul mi s aranjate si nu mai am treaba vreo 3 anisori 
IOANA 13 hai ca ma pui acu sa merg si eu la Debenhams ,f mari reducerile
si mie imi plac f mult cizmulitele cu tocuri ![]()
sunt negre?
astazi am fost la polus si m am intalnit cu mosu ,,,dar numai pt Tiadris si tati pt mine nimic...inca
am trecut si pe la Cora si i am luat si tablitza ,mersi mult de recomandare 
aia cu 4 mil mai are de asteptat :))
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA(Soanso)sanatate puiului ,bine ca s a bucurat de cadouri ,sa i treaca repede raceala mamarutzei
CO da te ai pus pe treaba nu gluma ,ce mi placea f mult la americani ,dintre dulciuri ,era "apple pie"un deliciu ,mai ales daca era si fierbinte si mai pui si o cupa de inghetzata mori de placere 
IOANA -Sara doar ti am zic ca mamarutza e nr 1 pt noi 
ANDREEA(Eladeea)f frumos mesajul dar cam greu de citit
schimba culoarea
tu fetelor eu de Craciun o sa fiu acasa cu puiutzu ,asa ca s prin zona si mai povestim 
ALEX29 spune:
ADRIANA draga drum bun si Sarbatori fericite
si
super ca ai cu cine te intelege
deja vorbeste ce mai
noapte buna
astazi m am vopsit ,mi am facut pedichiura ,cumparaturi ,,,o gramada ,asa ca s franta ![]()
soanso spune:
neata,
eu prima azi,dau si o cafea 
asa tare ploua afara...in loc sa ninga si sa fie zapada sa se bucure puiutii nostri de saniuta
,tin minte ca anul trecut de Craciun mi-au amortit mainile cat am tras-o cu saniuta asa mult ii placea si tot zicea mai vreau.
Alex,ai avut dreptate si eu mam uitat la alte pozici,ce mai ai o fetita de nota 10 cu steluta ,sunteti tineri, frumosi ,o familie reusita si fericita ,va urez sa fiti la fel pana la adanci batraneti
eladeea,mesajul tau mi-a mers la inima
,iti dorim sa ai parte de un Craciun fericit,sa fii inconjurata de cei dragi tie si sa va umpleti sufletul de iubire,fericire,bucurii.Eric sa fie mandru cu o mamica sufletista gata oricand sa dea o mana de ajutor celor bolnaviori
.
multumin de urarile de insanatosire...suntem mult mai bine ,dar in continuare Sorana e la greva foamei....
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
nnnnnnnnnnnnngv zRRZRZCRCCvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 0lhrrthhjkucv gg 5yyyrdgjl/vxcbkdk, - mesaj de la Alexia.
Alex, foarte frumos bradutul!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Buna dimineata!!!
Anca, multumim de cafea. hai ca mai aveti un pic si o gaseste mosul pe Sorana sanatoasa, vesela si cu pofta de mincare!
Adriana, foarte frumos mesajul Alexiei!
Ioana13, vreau si eu la Debenhams...sint mare fan imbracaminte englezeasca...offf, poate or sa mai fie reduceri si intre sarbatori, ca n-am nici o sansa sa ajung pe acolo inainte...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii