Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 8
anca.b spune:
Kitzy, tare rau imi pare ca e bolnavioara mititica! ser fiziologig gasesti in Auchan, la raionul de cosmetice, acolo unde sint maruntisurile. e o cutie galbena si scrie in italiana pe ea. costa 13 lei. azi am luat, ca si noi avem muci....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Andreea, ce de jucatii a primit Eric!!! Se joaca cu calutul? ca vreau sa-i iau si eu lui stefan la 1 an...da' mi-e un pic frica sa nu cada de pe el...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Kitzy, multa santate.
Anca,
am nasucul lui Stefan ca sa nu mai curga.
Noi sper ca suntem inspre bine, au disparut bubitele, azi aveau doua saptamani.
Ioana, cum se simte Sara?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
ADRIANA ma bucur tare mult ca e ok puiutzu 
KITZY sanatate multa ingerashului 
tu fetelor am fost la Polus pe la 3,sa te fereasca sfantu ce nebunie era ,o aglomeratie de nedescris ,asa ca am lasat o balta cu cumparturile si maine dimineatza dupa ce mi duc piticutza la soacra ma apuc de cumparaturi 
Tu fetelor va rog mult dati mi un sfat ,eu chiar nu stiu cum sa procedez cu iubita mea asta micutza ,
trage tot de pe bradutz ,am incercat so ignor dar nu functioneaza ,am incercat sa i explic ca nu i voie ,nu am cui ,
cum sa fac ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ADRIANA ma bucur tare mult ca e ok puiutzu 
KITZY sanatate multa ingerashului 
tu fetelor am fost la Polus pe la 3,sa te fereasca sfantu ce nebunie era ,o aglomeratie de nedescris ,asa ca am lasat o balta cu cumparturile si maine dimineatza dupa ce mi duc piticutza la soacra ma apuc de cumparaturi 
Tu fetelor va rog mult dati mi un sfat ,eu chiar nu stiu cum sa procedez cu iubita mea asta micutza ,
trage tot de pe bradutz ,am incercat so ignor dar nu functioneaza ,am incercat sa i explic ca nu i voie ,nu am cui ,
cum sa fac ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Neatza!
Alex, nu cred ca exista vreo solutie, nu prea are cum sa inteleaga la varsta asta ca nu are voie. Noi am avut aseara un show cu niste masinute cumparate cadou pt verisori. L-a palit interesul pe tati sa le desfaca...atat i-a trebuit, n-a mai putut scapa de Alexia. Cand ii lua masinutele facea niste crize de plans...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Buna dimineata!
Adriana,
Alex, singura solutie e sa protejati cumva bradul sa nu ajunga la el...noi o sa-l punem intre canapea si un fotoliu, spre perete, astfel incit sa se si vada, dar sa nici nu poate ajunge piciul la el.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
geanina-nica spune:
bua dimineatza si de la noi
Si noi am terminat bradutul, casa de impodobit(e artificial),e frumos tot,
acum vreau sa fac si prajituri,sa vad cum i-mi ies.![]()
Nu ca nu as avea sa -mi cumpar de aici( este o cofetarie Ro) dar nu prea i-mi plac si anul acesta parca am chef sa mananc prajituri ca si acasa
La multi ani!celor sarbatoriti in luna decembrie ca nu prea am timp sa scriu 

sanatate multa bolnaviorilor noi anul asta am scapat pana acum doar cu muculeti.
geanina-nica spune:
alex-
felicitari nasicii tale
da-i un pupic din partea mea si salutari numai de bine.
ioana 13-
soanso-domnisoara te e o scumpa
,vai can dma gandesc ca la anul merge si al meu la gradi(doamne cum trece timpul)
anca.b spune:
geany, ce frumos ca ai terminat toate pregatirile...eu mai am de spalat mobila din camera lui stefan si gata sint si eu cu curatenia mare. mai am de facut mincarica si prajiturile. si eu fac anul asta de casa. am vrut sa cumpar si am luat o portie de incercat...bleah...aveau gust de plastic...asa ca am zis ca mai bine fac eu, sa poata minca si stefan....
bradul cred ca ramine pt 24...si noi facem artificial anul asta...e prima data in viata mea cind n-o sa am brad adevarat in casa...sper sa nu fiu dezamagita...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii