Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
SALUTARE
Multumesc fetelor
DIANA
BINE ca mi ai amintit am si uitat ca am cumparat, de la chisoculetzul acela ,cozonac si e chiar f f bun ,parca acum 5 luni am luat si stiu ca mi a placut f mult
ANCA zici ca faci tu prajiturile ,bravo
,eu o sa le cumpar dar oricum ma salveaza mami si soacra 
IOANA13 ai dreptate la Metro sunt multe produse mai scumpe decat in alte parti ,multumim ca ne ai avertizat 
si eu am pus ochii pe o tabla pt scris ,am gasit ceva pe net pana n 4 mil si are mai multe chestii si chiar arata f fain ,o poate folosi pana pe la 8 anisori
cat ai dat pe ea ?
si eu vreau sa merg in seara asta la pollus ,dar tati ajunge numai la noapte si n am cu cine so las pe piticutza 
mosuletzu a venit aseara la Tiadris cu o pereche de sandalutze turcoaz superbe ,o pereche de ghrtutze cu perinite
,o papusa ,hainutze si multe altele
si o tricicleta dar inca nu i am dat o ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
multa ,multa sanatate bolnaviorilor
IOANA SARA eu m as duce urgent la un pediatru sau sun o pe Dr Campean sa vina acasa 
eladea2005 spune:
salutare mamici!
sanatate puilor, sa se refaca pana la Craciun...
n-am ajuns la Polus, am azuit ca e prea mare nebunia, dar mergem acum...la ceva shopping pt. cadouri...
la Eric mosul a venit mai devreme, dar o sa mai vina...asta pt ca a fost fooaarte 'cumintel'..
puteti vedea cadourile 'minune' in albumul Eric la 1 anisor...
pt. cine n-are idei...![]()
ne auzim mai tarziu!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Andreea mamaaa cite cadouri!! Ce cuminte a fost Eric! In poza asta asa de se scump 

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricLa1Anisor#5279944941338394210
Alex eu i-am luat tabla asta cu 1 mil este la Cora. http://www.thingsforbaby.co.uk/acatalog/Tomy-Megasketcher-Classique.html Am vrut sa iau de aia cu carticica(cum am luat pt surpriza de la intilnire), dar nu am mai gasit la Cora, dar am vazut aseara la Carrfour
Oricum asta e mai mare. Toata ziua P scrie cu pixu, carioci(trebe supravegeat ca le maninca) asa ca va scrie pe tabla.. sper![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
Neata
La multi ani, Sorana!!! Felicitari mami si tati!scuze pentru intarzire...
Andreea, daca nu e secret, de unde ati luat si cu cat jucarie aia gen "jungla" de la Fisher Price? E ff faina si desi Carina are deja trusoul pregatit de la Mos, gata de impachetat, ma gandesc ca as lua un "bonus"e ff faina:)
Ioana, sa stii ca pana la urama am reusit sa ne intalnim cu mosul tuturor, mai avem una alta de luat, dar am facaut aseara cumparaturi, nu gluma:)...pt mine mai putin:(
Sper ca ai transmis pupicul pentru P.:)
Fetelor,m spor la cumparaturi, Ana, spor la prajituri, eu numai de rev o sa fac ceva cheesecake.
Va pupam, o zi faina, mari si mici
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Co iti iese cheesecaku... ca la cofetarie? Eu la Liga am mincat e super bun, iese si acasa asa? Ce reteta folosesti?
Cum nu l-ai intilnit pt tine pe Mosu? Eu l-am intilnit, desi nu voiam
Ioana mama de
ALEX29 spune:
IOANA13 f frumoasa tablitza ,cea de care ti spuneam eu eu mai mare ,un fel de birou
cred ca totusi mai astept ,,,oricum n are suficienti bani in pusculitza
ANDREEA numai un baiat are mami nu ?ce de cadouri frumoase 
kitzy spune:
Io mi-s taaaaare suparata
Diana a facut febra aseara, noaptea trecuta era fierbinte, n-aveam termometru ca n-am avut nevoie pana acuma, i-am dat panadol, dimineata inca era calda, acuma nu are febra, oricum azi i-am dat nurofen dimineata si la amiaz, nu mai are febra, da parca vad ca pe seara iar incepe cu temperatura. I-am cumparat si Paracetamol supozitoare si o sa-i pun deseara unul. Dimineata a papat doar 100 ml de lapte, la amiaz a papat destul de bine legumele, apa n-a vrut sa bea de la 11 incoace, nici ceai, tot am incercat si refuza cu inversunare, o sa mai insist ca hidratarea ii foarte importanta acuma, avea noaptea trecuta nasul un pic infundat, i-am pus picaturi Vibrocil, azi era mai bine, stranuta si tuseste un pic, maine ma infiintez la dr, trebuie s-o sun inainte sa vad daca o sa fie la cabinet sa nu ma duc degeaba.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Kitzy prima raceala e mai grea, pt noi, mamicile
Apoi trecem direct la atac, cu desfundat nasuc si rabdare noaptea, ca atunci e mai rau. Pune-i apa de mare sau ser fiziologic peste zi, apoi desfunda-i nasucul. Inainte de culcare la fel, ii dezfunzi nasucul, apoi ii pui vibrocil.
Ioana mama de
kitzy spune:
Ioana ser fiziologic doar la farmacia de la mall am cautat si n-aveau
si alta farmacie deschisa non-stop n-avem prin jur. Ea a mai fost racita acuma in toamna si m-am gandit ca poate si-a facut niste anticorpi, atunci n-a avut febra da nasul a fost rau infundat o saptamana, numai cu picaturi cu antibiotic i-a trecut, acuma inca nu-i asa rau, sper numa sa nu mai faca febra saracuta si mai rau e ca nu prea bea lichide, am incercat si cu lingurita, foarte tare ne-am chinuit pt cativa ml de apa, ca ceai nici vb 
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)