Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 18
Gabriela77 spune:
Ho, ho, hoooooooooooooooooo, dragii mosului, ati fost cuminti????
Se pare ca da, dupa cate cadouri ati primit. Bravos! Si am vazut niste copii si mamici exceptionale!!!! Frumos!!!!! Minunate poze!
Si noi am petrecut un Craciun minunat! Recunosc ca e sarbatoarea mea preferata! Daramite acum cu Sara...La ea mosul nu a venit in persoana, ci doar a lasat cadourile sub brad, a fost bucurie mare. Apoi au venit verisoarele de la Deva asa ca distractia a fost in toi.
Noi plecam maine la Deva pt Revelion, asa ca nu voi mai intra. Va urez de pe acum
LA MULTI ANI~!!!! Sa fie un an bun, fericit alaturi de familiile noastre, sa fim cu totii sanatosi si sa ne bucuram de ce avem!!!!Va sarut cu drag!
Si niste poze cu noi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
Magda,
. saniuta am luat-o de la selgros, cu 95 de lei. acum sint mai ieftine, undeva pe la 70 de lei. eu sint multumita de ea. e usoara si aluneca bine.
Gabriela, am vazut pozele cu "ajutoarele mosului" si cu Sara linga pom. petrecere frumoasa sa ai!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
meli drgaa patim la fel si noi ,de exemplu azi noa[pte s-a trezit din 30 in 30 de min, ii dadeam laptic si lua somn, dar se trezea in plans, ns ce e de facut, lasati sa planga putin si apoi isi revin,
mult norok
gaby superbe pozele, are tati 2 fetite frumoase frumoasa 

reusita familie 
distractie placuta 
alex nu ii rau k va petreceti in club, o sa va distrati tot anu 

termos eu am de la cora super bun, ii mai mult pt sticlute , iti incap 2 sticlute una langa alta si e ff bine izolat, de la cluj pana la mare s-a pastrat laptele caldut
, cand i-am dat prima sticluta ns cum sa o racim, eu sunt tare multumita de el
andreea cred k tu m-ai intrebat cati vom fi de rev, 20 de persoane adika 10 cupluri plus bebei
, abia astept
anca imi pare rau pt ce ati patit , eu cred k ma luam tare de ei mai ales k nu e prima data.
ce dulce e Stefan aiic http://good-times.webshots.com/photo/2799548930103614316PGilSk 
iar imbracat in mos e superb, tare rau imi pare k nu am gasit si eu costumas de mos pt D
ada superba fetita ai , sa va traiasca si sa va bucurati de ea 

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
va pup pe toate si pe toti copilasi minunati
va dorim distarctie placuta pt cei care pleaca mai repede
noi suntem in zona insa mai raruti k suntem prinsi cu musafiri, maine sper sa ajungem pana la baisoara la sanius sa avem o mica pauza fara musafiri ![]()

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
eladea2005 spune:
neata si de la noi...
am vazut poze cu sara cea dulcica si eleganta, stefan, mosulica cel mic...tare dulce...
va pupam pe toti, va dorim distractie faina oriunde ati merge...sa ne auzim cu bine in 2009!!!!!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Salut
Meli i-au iesit toti dintii? Poate are dureri sau viseaza ceva. P, mai plinge, mitiie, in somn, dar rar. Eu o pun pe seama caninilor, care sint gata sa iasa de 3 luni![]()
Distractie placuta la rev si la ski!! Ce fain de voi!
Am vazut Mosuletul Eric, e un dulce, pe Sara domnisoara si pe Stefanut smecheras.
Alex ce fain ca mergeti in club. Distractie placuta!... noi am sarit anu asta, ca avem rate, nu stim cit mai creste euro... am tinut de bani, cu criza asta
VA pupam, azi fac 2 rulade de carne, o prajitura... ca mergem miine la rev, unde vor fi 89% gravidute si noi cu P
Sper sa mai vina un baietel, sa aiba cu cine se alerga pe acolo.
V-au intrat la toate banii? Aia 8 mil? Ca mie inca nu. Or creste indemnizatiile la pstile cailor, daca nici astia 8 mil nu ni le mai dau la timp
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Salut Meli i-au iesit toti dintii? Poate are dureri sau viseaza ceva. P, mai plinge, mitiie, in somn, dar rar. Eu o pun pe seama caninilor, care sint gata sa iasa de 3 luni Distractie placuta la rev si la ski!! Ce fain de voi! Am vazut Mosuletul Eric, e un dulce, pe Sara domnisoara si pe Stefanut smecheras. Alex ce fain ca mergeti in club. Distractie placuta!... noi am sarit anu asta, ca avem rate, nu stim cit mai creste euro... am tinut de bani, cu criza asta ![]() VA pupam, azi fac 2 rulade de carne, o prajitura... ca mergem miine la rev, unde vor fi 89% gravidute si noi cu P Sper sa mai vina un baietel, sa aiba cu cine se alerga pe acolo.V-au intrat la toate banii? Aia 8 mil? Ca mie inca nu. Or creste indemnizatiile la pstile cailor, daca nici astia 8 mil nu ni le mai dau la timp ![]() Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana,

da, mi-au intrat banii prin 20... nasol ca nu i-ai primit inca, nu e normal...
distractie faina de rev, Patrick va avea cu cine se juca??
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Andree27 spune:
Salutare,
Alex merci mult oricum,am gasit in alta parte pt ca nu era pt mine ,ci pt verisoara sotului care nu sta in tara si vroia sa se faca frumoasa de rev!Oricum merci mult!@
Nu pot sa stau mult ca am o grama de treaba,dar vroiam sa ma laud cu ce baiat mare am,ca deja facem pe olita si mai nou cum sta asa in fundic cand se satura incearca sa se ridice,dar nu reuseste ca doar e mare fundul...![]()
Am pus si ceva poze de la Craciun daca vreti sa ne vedeti..http://good-times.webshots.com/album/569428815QSVDTB
Pupice si daca nu mai intru pana la anul va doresc din suflet tuturor un AN Nou mai bun ,plin de bucurii si de tot ce va doriti alaturi de puiutii dragi!!

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
mami_alexia spune:
SALUTARE!!!
Am prins putin internet si profit de asta ca sa va salut si sa va urez un AN NOU FERICIT, IMBELSUGAT SI PLIN DE BUCURII SI REALIZARI! Noi suntem in nameti, avem zapada din belsug, ne plimbam cu saniuta si ne bucuram de sarbatori in familie. Va pupam!

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
Gabi tare frumoasa mai e printesa ta ,superba si rochitza 
IOANA o sa fie un revelion si cu bebeii? ce superrrrr
ELENA mersi mult ,cand ai timp te rog mult fa o poza sa vad termosu ,ce trupa mare si la voi 
pt cine vrea saniuta ,am vazut la Cora ,f frumoase si din plastic ,in jur de 60 ron

LA MULTI ANI FETELOR SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI DE TOT CE VA DORITI 

VA PUP 

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007