Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 17
adab spune:
Salutare fetelor,
n-am intrat de multicel pe forum....sper ca ati avut cu totzii un Carciun Fericit si Mosu v-a adus daruri frumoase, mai ales la prichindei.
Craciunul l-am sarbatorit aici acasa, cu familia si prietenii. De Rev. ne pregatim deja sa mergem la munte, aici pe Valea Ierii, pt. 2-3 zile. Pe Sara o lasam la bunici unde se simte tare bine. E in mediul ei si acolo si ii place.
Meli...da am fost prin Iulius zilele trecute: am fost la bazin si la 2 filme la cinema. E super filmul "Bolt" 3D....ar merge si pt. copilasi mai maricei (de pe la 4 ani in sus).
AM vrut sa merg si la patinaj da era tare aglomerat si trebuia sa stau o ora jumate pana la urmatoarea serie. O sa merg dupa rev., la Chios probabil...daca va fi inghtzat bine lacul.
Incep sa pun din pozele facute de Craciun....sper sa reusesc pana doarme Sara.
anca.b spune:
Alex, am niste nervi...l-am sunat pe ovi...va merge la proprietara sa-i ceara sa renoveza cloaca aia...stau chiriasi deasupra....de data asta n-a fost vina lor...le-a explodat o teava de la baie....
Andreea am asigurare pe apartament...dar in orice asigurare nu sint cuprinse daunele produse de altii (in speta vecinii). oricum, nu m-as apuca de renovat in mijlocul iernii, cu copil mic....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Alex, avem poze noi la semnatura!
Ada, ce fain ca mergeti la munte de rev! distractie placuta! noi stam acasuca...facem un revelion romantic...in trei!
. foarte frumos din partea buniilor ca au grija de Sara ca sa puteti iesi si voi...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
antoni spune:
fetelor, voi nu ati patit sa se trezeasca bebeii vostri noaptea plamgamd?ma duc o culc inapoi si peste jumatate de ora iar se trezeste si plange.nu stiu de unde vine asta. aveti va rog vreo idee?am luat-o o data si langa noi, dar parca nu avea somn, ii dadea picioare in cap la taioca-su,hihi.si nici nu vrea s-o obisnuiesc langa noi.si asta face cam o ora jumatate dupa care adoarme de tot.m-am gandit si ca papa mult seara poate si de asta?dar chiar nu mananca mult si papa ultima data la 6 seara, dupa numai un pic de laptic.nu mai stiu ce sa fac, e foarte obositor.intr-o noapte a facut pana la 4 dimineata. eram zombie deja. si face numai de vreo luna...please, idei daca aveti sau ati patit careva asemanator.mersi mult.
antoni spune:
Alex-eu am termos, e cu ceva burete inauntru sau ceva material termoizolnat, si in afara ceva modele de copii, am primit-o din ungaria, deci nu prea stiu unde poti incerca. carrefour sau cora?
adab-m-am gandit eu, dar nu eram sigura,hihi. cu pitica si la film?i-a placut in bazin?hihi
anca.b spune:
Meli, si Stefan mai face asa...de obicei cind il dor gingiile. se trezeste plingind, se joaca la noi in pat 30 de minute, ii dau nurofen sau gel pt gingii si il pun la loc in patutz...in general ajunge atit.
e posibil si sa viseze ceva si de asta se tezeste Timea...in cazul asta nu stiu care ar putea fi remediul...![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
Ce zici de poza asta ANCA ?
http://good-times.webshots.com/photo/2172229850103614316gUAjlD
Pai foarte bine ,sa vorbeasca sotul tau cu propietarii apartamentului ,sper sa rezolvati ceva
MELI mersi ca mi ai raspuns ,am vazut ceva genti la Cora ,dar nu stiu cat is de bune ,am una de la Chicco dar nu i buna de nimic
nu stiu ce sa faci cu puiu ,sper sa treaca si sa doarma toata noaptea
doarme cu voi in camera?
ADA ce bine ca i place puiului cu bunicii ,asa stai si tu linistita
si eu cand o mai duc pe Tiadris la mama ,desi mi tare greu so las ,is tare fericita cand stiu cat ii merge de bine cu ea 
tare mult imi place la IARA e f frumos
noi am primit aseara o invitatie de la niste prieteni asa ca o vom onora ,vom petrece intr un club 

asa ca in 2009 vom fi numai prin club uri
...glumesc desigur ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Alex, distractie faina!!!! Ohoho!!! Cluburi tot anul!!! 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
magdutza24 spune:
Alex in ce club mergeti ptr ca si noi tot in club vom fi noi mergem in fostul Latino actualul Autograf
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
magdutza24 spune:
Anca pupic
ptr mosu mic si voinic sania de unde ati luat o si cu cat ca e superba
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24