Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 16
ALEX29 spune:
si sa nu uit !am remarcat un mosuletz tare scump si mititel pe nume Eric 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
MIHA78 multumim mult de urari , la fel si voua 

Andreea27 multumim 
Anca ce dulcica ii Sorana cu rochita albastradar iar cu cea rosie imi vine sa o pap cu coditele ei 

tortul a fost superb , frumos ornat
Meli super k o invatati 2 limbi , ii va fi mult mai usor sa le invete pe retul ,
pt mamaruta
distractie frumoasa
andreea, eladea superbe pozele cu Eric, costumat in mos, eu am cautat costumas pt D insa nu am gasit nikaieri sa ii iau 
iar bradul e superb, aveti o familie si o casuta calda si primitoare 
alexcu cat ai luat saniuta de la metro????
eu vreau sa merg dimineata pana in cora sa vad daca gasesc ceva sa mergem pana la Baisoara sa ne dam cu saniuta , sa facem cateva poze si sa vedem reactia lui D
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
foarte frumoase sarbatori am avut si anul acesta cu toate k imi era groaza de ele, insa au trecut foarte repede, iar casa ne=a fost tot timpul plina , nu am dus lipsa delok de musafiri , maine mai avem cativa si apoi gata .
apoi ne pregatim de petrecere de revelion care va fi la noi acasa
va doresc o seara placuta

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
magdutza24 spune:
NEATZA\ azi dau eu 
Noi suntem foarte bine eu un pic suparata ptr ca l am lasat pe Victoras la parintii mei si noi ne am intors la Cluj ptr revelion
am vazut poze superbe cu Tiadris, Eric ,Sorana, Dragos ,Timea, sunt niste scumpi 
si pupici
si pentru restul copiilor si
ptr mamici
noi nu am facut poze de craciun ptr ca nu am avut aparat ptr ca a dat Victor cu el de pamant

Victoras este un neastamparat merge prin toata casa de a buselea,si se ridica pe unde poate cred ca peste 1 saptamana cand il voi lua acasa deja va merge.
sa aveti o dimineatza superba
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
anca.b spune:
Salutare tutror. se pare ca mi s-a reparat netul. am fost in "pauza" fortata din 23 seara, de la furtuna de zapada...
Sper ca ati petrecut un craciun frumos cu totii...mai ales ca pentru unele dintre noi a fost primul cu bebelusii!
multumesc mult celor care ne-au felicitat de sf stefan.
icei si mai revin
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
ELENA saniuta a costat in jur de 80 ron e doar ok ,nu ma prea multumeste ,poate gasesc ceva mai bun ,ma bucur ca ati avut sarbatori frumoase
http://picasaweb.google.com/sanda252003/IARASILAZAPADA#
MAGDA la fel am patit si eu cu aparatul foto ,asa ca am fost nevoita sa mi iau altul ,ai grija ca asta i inceputul ![]()

ANCA bine ca ai net ,e tare aiurea fara :(
anca.b spune:
Alex, ce fain v-ati distrat la sanius!!!! am fost si noi la buni batrana si ne-am dat prin curte cu saniuta. stefan a fost extaziat...iar tati s-a ales cu febra musculara de la tras copilu...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Va era dor de o ploaie calda de vara???? veniti la mine...ca imi ploua din tavan...din nou! eu cred ca ii omor pe vecinii de deasupra! 

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
nasol cu "ploaia "ANCA draga ,as muri si eu de nervi so patesc
macar is acasa ?ce saracia au facut ?
super ca ia placut puiului cu saniutza 
ceva poze?
tu fetelor nu aveti nici una "geanta termos"?
eladea2005 spune:
salutare si de la noi...![]()
Eric e mai bine, chiar daca mai tuseste putin si mai are ceva muci cand stranuta...![]()
Alex, Elena, Magda, multu' de aprecieri...
costumasul de mos l-am comandat din Anglia, de la o mamica (de pe net)![]()
Alex, saniuta e mica, adica doar pt. copilas...si cred ca la anu trebuie sa luam alta...asa ca nu e buna pt voi....![]()
anca, aoleu, cred ca esti nervoasa, cine n-ar fi...da ce tot
fac vecinii tai???? n-aveti asigurare de locuinta?
elena, super ca faceti revu' acasa la voi...aveti multi invitati??? mie mi-ar fi cam groaza, sincer...mai ales ca acum cu atatia musafiri zilnic...am vazut ce inseamna...![]()
magda, lasa ca trece repede si Revelionul si o sa te vezi curand cu Victoras dragalas...
pusici de la noi, astept sa ne trezim si dam o fuga in Polus... ca afara e cancer...frig rau....brrrrrrrr....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...