Gravidutze si mamici de Cluj - 104

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza ,da toata lumea i plecata?

tu fetelor vreau sa i cumpar lui Tiadris o gentutza "termos"sa i pastrez mancarea calda cand mergem undeva ,daca puteti sa mi recomandati ceva ar fi super

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

raportam un mos bogat, piti tare s-a speriat de el, hihi, dupa ce a plecat tot zicea "momu, a plecac", hihi, cumva se linistea pe ea ca nu mai este.si au urmat doua nopti albe in care a plans si tot acelasi lucru zicea.deci....nu prea am apreciat noi pe domnul mos.

in rest tot mai multe lucruri zice, e asa dulce ca mie mi se adreseaza pe ungureste iar la sotul pe romana,nu le incurca,deja leaga propozitii,nu-mi vine sa cred, pe zi ce trece zice tot mai multe, deja are cateva zeci de cuvinte pe care le zice.

noi am fost 2 zile la baisoara cu bordul, am prin o zapada perfecta,a fost de vis.Miercuri mergem in ungaria de rev si de acolo direct in Austria la ski, venim numai prin 10 acasa, abia astept.

cu mancatul stam la fel de prost,daca nu mai nasol,dar ma gandesc ca daca are atata energie, inseamna ca-i ajunge.

m-am hotarat sa-mi fac histeroscopia la anul, ca poate iese si la noi bebe2, dar numai peste vreo cativa ani, inca nu vreau.

adab-cred ca te-am vazut in Iulius vineri, nu eram sigura daca esti tu si nu am mai zis nimic.

va pupic pe toate, sa aveti mai departe un concediu de vis .mai vin pana plec,hihi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza si de la noi,

La multi ani cu intarziere Stefanutilor si Stefaniilor!!!

Elenasi Eladea aveti niste baietei superbi.M-am delectat cu niste poze superbe!!!
Eu inca nu am descrcat doar cateva poze cu noi,dar daca o sa am timp mai incolo,ca avem intr-una musafiri si asa e de frumos,o sa va pun poze si cu noi!!

Alex parca tu ziceai de permanent la gene daca retin eu bine,poti te rog sa-mi spui sau sa imi dai nr tipei care face si cam cat costa.Merci mult`~

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!
Alex, prezenta! Numa ca nu prea am inspiratie, sint cam adormita!

Meli ce fain ca vb multe, si si in 2 limbi, super! Sint asa de draguti acum cind incep sa lege... P nu leaga cuvinte, dar a inceput sa spuna citeva. La mos ii spune Momo.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

tu fetelor astazi am fost la niste prieteni si am trecut prin Ciurila unde am dat de zapada ,erau f multi oamneni,tare frumos
inca n avem sanie:(( dar maine sigur cumparam una
Tiadris a fost f incantata de zapada

http://picasaweb.google.com/sanda252003/LAZAPADA#
noapte buna

ce frumos....am vrut sa tstam si noi zapada de la Baisoara si saniuta de la Mos, dar cum puiul meu tuseste si-i curg mucii am amanat-o... sper sa ajungem si noi cat de curand la zapada...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

a trecut Craciunul mult asteptat,repede ... pt mine cu o raceala zdravana(a patra pana acum) am bolit la greu abia azi pot spune ca mi-am mai revenit!
azi avem musafiri, tocmai am terninat de facut o salata(orez(prefiert ,sunca,porumb,masline,castraveti murati,ceapa,ardeu gras rosu ,sare,piper,si maioneza),mai am o friptura la cuptor, de maine trecem pe iaurt

mai am cateva poze
http://good-times.webshots.com/photo/2017093160101878452POmVzM...

a primit de la Mos un ursulet Alfie interactiv vtech
, de la fratemeu un laptop, papusele si un iepuras care danseaza .

Alex mai asteapta zic eu cu patul de o persoana,S cade la greu din el mereu ii pun ceva pt protectie!
sara,masuta cu scaunelul sunt doar asa cum le vezi in poze fara alte accesorii.
gaby,canapeaua e extensibila e de 2 pers am comandat-o la Ambient , am ales noi culoarea 990 a costat cu reducere .

culc mandra!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Imi permit si eu sa intru aici sa-i spun prietenei mele dragi Anca:
La Multi Ani pentru frumoasa Sorana!!! Sa creasca mare sa fie sanatoasa si sa stie ca are un curtezan in Apahida!!!!!!
Anca cu intarzaiere dar m-am gandit sa-i urez si aici numai bine Soranei. Am vazut pozele, doamne ce dulce e in rochia albastra. Va pupam si va asteptam la noi.
Numai bine si un AN NOU CAT MAI BUN tuturor celor care scriu aici. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati impreuna cu familiile voastre de micile minuni din viata voastra!!!

Mergi la inceput

MIHA78 multumim de urari
ANCA o sa mai astept cel putzin 1 an pana o voi muta in alt patutz
f frumoase pozele iar matzuca ta e o scumpa asa de mult imi place culoare parutzului ,f f frumoasa
sanatate si sa nu mai racesti
ANDREEA27 imi pare tare rau dar nu mai am nr de telefon al tipei de la cosmetica ,mi am pierdut mobilul :(oricum pe la incep lunii ianuarie o sa trec pe la ea ...sper sa nu fie prea tarziu pt tine
un permanent de gene costa 50 lei cu vopsit cu tot
MELI chiar ca i super ca vorbiti doua limbi cu ea ,f fain
distractie placuta
ANDREEA(Eladeea)si astazi am fost la sanius ,tare bine se mai distreaza piciulica acolo
sanatate puiutzului

ne am cumparat si saniutza de la Metro ,e ok ,nu s incantata de ea ,dar era urgent

IOANA 13 ai chefuit ?

SANIUTZE din plastic ati vazut careva ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

MIHA78 multumim de urari
ANCA o sa mai astept cel putzin 1 an pana o voi muta in alt patutz
f frumoase pozele iar matzuca ta e o scumpa asa de mult imi place culoare parutzului ,f f frumoasa
sanatate si sa nu mai racesti
ANDREEA27 imi pare tare rau dar nu mai am nr de telefon al tipei de la cosmetica ,mi am pierdut mobilul :(oricum pe la incep lunii ianuarie o sa trec pe la ea ...sper sa nu fie prea tarziu pt tine
un permanent de gene costa 50 lei cu vopsit cu tot
MELI chiar ca i super ca vorbiti doua limbi cu ea ,f fain
distractie placuta
ANDREEA(Eladeea)si astazi am fost la sanius ,tare bine se mai distreaza piciulica acolo
sanatate puiutzului

ne am cumparat si saniutza de la Metro ,e ok ,nu s incantata de ea ,dar era urgent

IOANA 13 ai chefuit ?

SANIUTZE din plastic ati vazut careva ????

foarte fain ca ati fost iar la zapada...abia astept sa-l ducem si noi...noi am luat o saniuta faina, de la Chicco, in forma de urs... a fost 165 ron... e tare haioasa...da inca n-am incercat-o...vezi poze...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

ANDREEA ,foarte frumoasa saniutza ,cat e de mare ?cam pana la ce varsta crezi ca o poate folosi ?
tu incapi in ea?eu vreau una mare sa incap si eu si Tiadris sa aiba tati ce trage

Mergi la inceput