Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 19
Gabriela77 spune:
Ciao, fetele!!! Multumim mult de complimente! Si eu am admirat toate pozele si mi-au placut la nebunie. Dragos cu jucariile si bradutul, Craciunelul Andreei, Tiadris in zapada, Stefan, Sorana, toti...niste frumosi!!!!!
Alex, acum am vazut ca ai intrebat de gentuta termizolanta, avem si noi, dar nu e buna, asa ca nu o recomand/ Bine ca ai gasit una buna!Si distractie faina in cluburi! Hai ca nu ar fi rau sa petrecem tot anul!
Elena, ce frumos ca aveti gasca asa mare si toti sunt cu copii!Petrecere frumoasa!
Ioana, m-ai terminat cu bunatatile tale...Eu, recunosc sportiv ca am primit toate bunatatile de Craciun de la mami si soacra! EEE, si nu m-am suparat!
Adriana, ce pofta mi-ai facut de zapada!
Anca, mersi de detaliile despre canapea!
Diana, voi sunteti bine?
NOi trebuia sa plecam azi la Deva, v-am zis ca de revelion mergem la o cabana din apropiere, dar aseara Sara a facut febra mare, asa ca nici nu mai stim ce sa facem...A vazut-o dr si a zis ca e putin rosu in gat!
Daca nu ne mai auzim pana la anul
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
soanso spune:
fetelor...se termina anul 2008...nu-mi vine sa cred ce repede a trecut, toate suntem cu familii reusite, copii minunati toti unul mai frumos decat altul ,suntem mame de copii sanatosi si cred ca acum in prag de sfarsit de an nu tb sa ne dorim decat multa ,multa sanatate pt copilasii si familiile noastre ca-n rest le-am duce noi pe toate.
asta va urez eu muuuuuulta ,muuuuuuuuuuuulta sanatate sa ne vedem cu bine in 2009 bucurosi ,voiosi ,voinici!
un suncer si calduros LAAAA MULLTI ANIII!!!!!!!!!!!
MIHA78 ,multumesc de urari si de complimente ,esti o scumpa,sa ne astepti cu SORCOVA ,Sorana o stie toata
.
te asteptam anul viitor la mamici de cluj alaturi de noi!
pt Tudor un pupic mareeeeeee de la Sorana iar pt tine o imbratisare calda.
gaby,sunteti frumosi toti trei, o familie fericita cu o minune de fetita ,m-am topit dupa ia in poza cu rochita rosie.
anca(tiza mea) al tau flacau zici ca e din reclamele de mancarica pt copilasi,e foarte scumpic ,ptiu ,ptiu sa nu-l deochi
ii sta super in rosu sa-l mai imbraci.
andree27 ce tineri sunteti(zice baba),felicitari opt baiatul mare care face la olita.
alex,vaiii ce frumos va-ti distrat voi la zapada...si eu vreauuu.
va pup apasat -(vb Soranei) si ne recitim ,auzim ,vedem in 2009
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
magdutza24 spune:
Andreea ce mare s a facut Ericut e un scump asa cu parul balai il pupacim

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
Ioana13 spune:
Am fost tare harnica azi ! Un sufleu cu sunca si ciuperci a avut asa succes, ca dupa ce am zis gata cu bucataritul, am mai facut 2![]()
Gabi si eu am avut de Craciun de la mama, tot, dar acum am vrut sa fac si ceva specilitati mai speciale
. P a fost cu tati in Polus, 3 ore, la spatiul de joaca si in casuta de la Miniblu vreo 30 de min... si am avut spor mare, apooi a dormit 3 ore! Sanatate Sarei, daca nu mai face febra, va puteti duce, daca stiti ca sunt conditii bune la cabana aia! Si eu am fost speriata, intr-o noapte s-a trezit P plin de kk... dar s-a oprit din fericire.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Ioana-te rog, imi trimiti si mie reteta de la sufleu te rog?Bravo, mami, esti de trei ori femeie, hihi
legat de nesomn, dintii nu pot fi sigur, i-au iesit deja caninii, iar molarii doi inca nu se arata.
eu nu ma pot mandri cu asa ceva, am jelit toata ziua ca mi-am dus puiul si ma gandesc cum voi rezista fara ea 10 zile.poate voi veni acasa mai repede de dor,hihi.pe bune, asa dor n-am avut niciodata inca.offf...voi cum stati cu astea, hihi?
maine plecam, sper sa mai intru, dar daca nu am tim totusi, va doresc un An Nou fericit,multa sanatate,bucurii alaturi de cei dragi si tot ce va doriti voi de la noul an!!!!
si distractie faina la toata lumea!!!!!!!!!!
Meli+
Timea-Larisa
anca.b spune:
N-am mai intrat ieri, ca m-au inundat vecinii din nou….
. De data asta n-a fost vina lor. O idioata de vecina a dat drumul la apa din beci, fara sa intrebe daca s-a reparat defectiunea…si iaca inca doua galeti de apa au plouat din tavanul meu…am adus proprietara sa vada si i-am zis ca la primavara zugravesc pe banii ei. Pina atunci sa-I pregateasca…
Anca, multumim mult. Si mie imi place cum ii sta in rosu…prin urmare jumate de dulap e rosu…
Elena,
.
Andreea, 
Ioana13,
. Banii mi-au intrat si mie in 18.
LA MULTI ANI!!!!! Pentru toate mamicile si burticile (speram sa avem anul viitor, nu?) de cluj!!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
magdutza24 spune:
fetelor distractie placuta si in noul an sa ne vedem cu bine bebeii sa creasca mari si sanatosi si sa ne bucuram de ei in fiecare clipa va pup
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
elenuta23 spune:
fie ca noul an sa va intampine cu dragoste, fericire, sanatate ,sa nu stiti ce este greul si sa vi se implineasca toate dorintele.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
VA PUPA DRAGOS , ELENA si CLAUDIU
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
ANCA imi pare tare rau pt voi,
sa iti treaca suparararea
noi ne pregatim incet incet de petrecere, pana la urma am ramas doar 14 deoarece s-au adunat fff multi adika 30 si nu incapeam, asa k am facut 2 gasti , asta e poate la anu daca reusim sa ne facem casuta
atunci vom incapea toti.
eu sunt prin zona insa nu cred k mai reusiesc sa intru.
un mare mare 

pt tatici, mamici si pitici 

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
anca.b spune:
Elena,
. petrecere frumoasa!
eu tocmai am termina si tortul...ma am de aspirat si de spalat pe jos si apoi sa ma cup si de mine...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii