Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma
Raspunsuri - Pagina 9
danitin spune:
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
anda spune:
pentru putere si lumina si iubire!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Doris-Alina spune:
Va pup pe toate iubitele mele prietene.
Aida, nimic nu e intamplator!
Tratamentul care va sosi, poate e miracolul Ajunului de Craciun!
Port de ieri cu mine, o singura privire, aceea a pretioasei Emma!
Acest Craciun mie una, mi-a schimbat radical felul de a privi viata!
Ne vom ruga, peste cateva minute, mama, Buni, Ines si eu...
Plus doua grupuri de rugaciune de la doua biserici, tot la ora 13.
Dumnezeu sa fie cu voi!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
helbi spune:
Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Emma , pentru ca este bolnava.
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe ea, si ridica-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din el (ea) si indeparteaza de la ea durerea, ranile, febra si slabiciunile.
Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni.
Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.
Amin.
Bianca si
claudia74 spune:
Pentru un suflet de copil,ptr Emma cu lacrimi si din suflet
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anda spune:
am trimis tot binele inspre sufletul ei. puntea de lumina ne uneste. va multumesc si va iubesc.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Mariaa spune:
toata puterea curata din lume sa fie cu voi! Dumnezeu sa va ocroteasca iubirea curata si sa va pazeasca de rau!
Doamne Ajuta!
un copil creste in inima mea
Doris-Alina spune:
A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, in prag de Sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa, va uram tot ce-i mai bun in aste Sfinte Sarbatori!
De Craciun, sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si Lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
Dati-mi voie sa va colind...
Craciun Fericit tuturor!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories