Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma
Raspunsuri - Pagina 10
silvana75 spune:
Primiti cu colinda?
Craciun fericit cu multa lumina si liniste in suflet!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Fie ca Mosul sa nu uite astazi seara nici un copilas,fie ca in toate casele sa arda luminitzele bradului inmiresmat,sa miroasa a cozonac si carnat afumat,sa fie liniste si armonie in toate familile,copilasii sa zburde pe langa brad in asteptarea Mosului,sa domneasca pacea sufleteasca in toate casile in zi Sfanta de Ajun de nastere a Domnului Iisus Hristos.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Deianira spune:
Va doresc un Craciun fericit, plin de bucurie si impliniri, liniste in suflet si lumina in case!
Ana68 spune:
In Ajun de Craciun vin si eu sa va colind cu "Leru-i ler si flori de mar"...sa va doresc un Craciun Frumos si plin de bucurie si Mosul sa fie darnic si intelegator!
Aida si Kissy....Sper din tot sufletul ca tratamentul sa fie asa cum trebuieVa pup si Dumnezeu sa va ocroteasca!
Si mai vin si eu,printre atatea sperante,dorinte si rugi fierbinti...cu o veste poveste,de la Mosu' Craciunu'...care mie mi-a facut inca o bucurie,caci Mos Craciun exista,trebuie doar sa crezi:de Craciunul asta Mosul o sa puna sub pomul impodobit o nepotica...in aceasta seara mi-am sunat sora sa ii urez Craciun Fericit! si era in drum spre maternitate,sa aduca pe lume o fetita....
Haioasa intamplare...caci in 10 decembrie vorbeam cu cealalta sora a noastra,o intrebam daca sora noastra a nascut deja si mi-a zis ca nu.Am ras si in gluma i-am zis ca pe fetita o s-o aduca barza direct sub pomul de Craciun....si uite ca supercalifragelisticul iarasi s-a adeverit....si-atunci cum sa nu cred ca miracole si Mos Craciun nu exista?!Totul e sa crezi,nu?
Va pup pe toate cu mare drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
gonghy spune:
Buna seara fete dragi?
Terminaratzi bradu de impodobit,mancarica,cozonacii???
Eu am prestat astazi pana la ora 16 si cum ajunsei acasa cum pun'te si fa papica ca de tre' sa am si io ceva de haleala
Vorbeam acum cu Mihi si imi spunea ca nu se poate loga pe forum asa ca am preluat de pe mess mesajul ei si dau acilea paste la ce zice ea:
Multzam Domnului am ajuns la Brasov...am gasit uncomp si repede am venit sa vad ce facetzi...asta dupa ce am\culcat americanul...
ora 13 ne-a prins pe drum inainte de sebes ...ne-am rugat toata trupa...si brusc m-au napadit lacrimile..bine zici mariuka...sa ne rugam mai multe zile la ora 13...soacra-mea zicea de un caz din m-ciuc...ca nu i-au mai dat sanse dr...si mai multe femei sau rugat...si iar s-au rugat...si tipul bolnav si acum traieste...parca mi-a fost greu sa cred...dar puterea credintei...in D-zeu e totul...
fie sa renasca si sa se nasca in inimile noastre Puuncul Isus...sa le curetze de orice rau..si sa le umple de`pace si iubire...
va pup de nu va vedetzi..
mihi
No c-am atata va spun fug sa vad cum mai is sarmele si astept sa vina cumnatu cu cumnata pe la noi.Da nu plec inainte de a va ura inca odata:
Fie ca Steaua Sfanta a Craciunului, sa va calauzeasca pasii pe un drum plin de impliniri, succese si realizari. Craciun fericit! ...printre cei dragi...sa iertati... sa daruiti... sa primiti...sa iubiti... sa va bucurati de tot ce este in jur si sa aveti tot ce va doriti,iar anul nou sa fie plin de impliniri...
SARBATORI FERICITE! !
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
Mariaa spune:
cata magie si cata IUBIRE...
Ana, cand am citit povestea (desi odata stiuta) am dat apa la soareci...pai cum sa nu crezi?! puterea e in noi, in fiecare! si Iubirea! si Lumina! hai Kissy, sus iubita!
un copil creste in inima mea
geta_florina spune:
Craciun Fericit dragilor, bucuria nasterii lui Isus sa va umple sufletele, sa aveti parte de iubire si pace sufleteasca !
Aida, m-am rugat si eu azi la ora 13 pt voi, asa cum o fac de altfel in fiecare zi, sunteti mereu in gandul meu. cred in puterea rugaciunii si in iubirea lui Dumnezeu, sunt sigura ca el nu va va uita.
Geta, mami de Alex
poze
deya spune:
Sper ca sunteti gata cu toate pregatetile si sunteti in jurul bradului.
Ana sa iti traiasca nepoticasi sa va bucure sufletele.
Noi maine ne adunam toti la masa pentru ziua fratelui meu suntem in pline pregateli.Va pup cu drag