Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma
Raspunsuri - Pagina 8
ela03 spune:
Salut, fetelor.
Cum mai este Emma?
Doris, ai contribuit si tu la starea mea de bine, dar are grija cineva sa nu-mi fie tocmai bine. Nu mai sunt abuzata, insa sunt facuta sa ma simt vinovata ca provoc suferinta. M-am chinuit cat am putut sa mentin o familie intacta, insa umerii mei n-au putut duce mai mult.
Si-acum sunt cu lacrimi in ochi.
M-am redescoperit pe mine, am descoperit ca stiu sa-mi pastrez curatenie si ordine in casa, ca stiu sa gatesc si sa ingrijesc un copil, fara sa fiu tratata ca o sluga netrebnica. Si ca sunt oameni pe lume care vad in mine mai mult decat o menajera, si ma apreciaza pentru ceea ce sunt.
Azi mi s-a intamplat cel mai frumos lucru care mi se putea intampla in prag de sarbatori. M-am jucat cu Robi si-am ras impreuna, in hohote. De mult n-a mai fost atata veselie in casa mea.
claudia74 spune:
Eu numai la ore din astea am putina vreme .
Bravos Claudia foarte bine,redescopera-te in continuare,sa-ti dea Dumnezeu putere.
Mihi frumoasa povestea Aninai ce ai postat-o aici .
Dana cat de repede iti trebuie filmuletele,ca la mine e discoteca in casa 12 din 24.
restul fetelor,maine voi fi alaturi la rugaciune de voi toate ptr Emma.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
danitin spune:
Clau draga, acu am aflat ca cica adresa de net nu duce decat 8 k. Asa ca ar fi de preferat ceva poze.
Asadar revin si zic ... vreau de la voi poze cu sarbatorile pe adresa stiri@realitateatm.ro. Am impresia ca la noi echipa nu e inca sudata cum trebuie, de aici niste balbe aferente. Dar chestia cu pozele de sarbatori e o idee de a mea si ar fi super ok pentru mine daca s-ar concretiza. Asa ca, va astept.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
morning
ela, m-a impresionat teribil mesajul tau go for it, fata draga!
printre sarmale si cozonaci va pup pe toate, sa aveti spor la treburi si sa va pregatiti sufleteste de sarbatoare
Aidule, te pup pe suflet.
un copil creste in inima mea
anda spune:
Neatza dragelor.
Io...la munca...puteti crede, mai munceste cineva azi sau numa io? sper sa scap repede...
Ela asta-i drumul tau, nu te mai uita in urma, bineinteles ca poti, sunt convinsa de asta.
Pe restu' va tzuc si va doresc spor la trebi.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
danitin spune:
Craciun linistit !
Pe la colturi unii spun ca exista Mos Craciun
Ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina.
Langa brad si langa foc sa te umple de noroc.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
lizzy spune:
mai sunt si alte mamici cu gandul si ruga la ele .
la 13... din tot sufletul...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
aidaciolac spune:
Dragelor spor la pregateli.
Si ca un facut , azi ne soseste un tratament , ultimul pe care il voi incerca. Este destul de riscat , dar oare ce se poate intampla mai rau decat se prevede!
Poate ca asta si toate rugaciunile de la ora 13 de azi ne vor ajuta. Continuam sa speram pana in ultima clipa.
Va multumim mult si va dorim Sarbatori Fericite pline de bucurie si lumina!
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Criss75 spune:
Aida, sa dea Dumnezeu ca acest tratament sa aiba efect. Iti tin pumnii si va doresc tot binele din lume. Nu inceta sa speri pana in ultima clipa.
Criss si Alex (11.05.2003)