Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna Timisoara,haideti la cafa :

Laurel m-o luat cu dureri de stomac de la cozonacii tai io nu am facut anul asta,nu am mai avuit vreme si nici de cumparat pe aici nu sunt,ce mare a crescut Maya,ce frumos e pe centru Timisoarei, foarte faine pozele,a lui Doris la fel, Silvana la fel,mai am de vizionat cele de pe picassa nu le pot deschide in netscape trebuie sa le deschid in explorer.
Ieri au plecat musafirii in Spania ptr o saptamana asa ca noi am facut planuri de Revelion,mergem cu niste romani de prin zona la o slaa unde au aranjat ei,urmeaza sa fac salate,praji ceva,covrigei,vad eu ce mai duc,ieri a fost zi de smotru in casa (chiar daca a fost Sf.Stefan) era necesar cu atatia copii around,am avut vreme sa ma si vopsesc pe par ca era de mirul lumii deja,ieri am facut o varza a la Cluj numai cu varza acra tare,mai am supa de vita cu taitzei asa ca numai gatesc nimic,m-am saturat de fripturi,carnat,snitzele,salate cu maioneza,deocamdata pauza culinara.

Aida ma bucur si cred ca Emma se schimba in bine pe zi ce trece,credem in minuni si credem ca ne-au fost ascultate rugaciunile,Doamne Ajuta!
Silvana ma bucur ca ati avut si voi putina distractie de Craciun,ai mancat carnat fiert cu hrean?
Claudia zile cu bucurii si multe clipe de liniste va doresc tie si lui Robi la munte si toata viata.
Dana am trimis si eu ceva dar nu e cine stie ce,pe copii numai din zbor abia i-am prins sa le facem poze ca nu au avut ei timp de asa ceva , ma bucur ca te simti mai bine.

Deianara

Lore ma bucur ca te-ai decis sa scrii iarasi,ne-ai lipsit mult.
Andule ai gasit tortul ala mirifc,cu ce bunatati ti-ai incantat familia de Craciun si ce urmeaza de Revelion?
Mariaa voi cum ati petrecut?
Katik sunteti sanatosi,voiosi,s-au bucurat copii de sosirea Mosului,ce au primit?
Anaam citit cu sufletul la gura ce ai scris si nici nu imi inchipuiam ca nu va fi asa,ca nu te vei simti asa in aceea Biserica si in preajma acelui Preot mijlocitor de infaptuire a miracolelor de la Dumnezeu,acel Preot a mijlocit multe minuni.
Va las sa imi gat si eu cafeaua,revin.... azi am vreme.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Deya distractie placuta la Semenic.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna dimineata!

In peisajul asta de mai sus mi-as dorii sa ma trezesc

Vad ca e slaba miscarea astazi cand am si io timp oleaca de conversatie
Dar sa va dau cate o cafeluta ceva www.restaurantdune.ro/media/salata_balcanica.jpg" target="_blank">papica si o felie de cozonac facut de propriile mele manutze

Acu' am si io o intrebare intrebatoare la voi sa vad daca ma ajuta cineva:
Stie cineva o pensiune undeva la munte mai aproape de noi unde e zapada si sa fie oleaca mai lesnea la buzunar???
Vrem sa mergem cu Maya de sambata 3 ian pana duminica,ne trebuie o noapte de cazare dar eu nu prea stiu unde e acum zapada si unde ar fi o cazare cat de cat frumoasa si curata.
Am plecat sa bag ceva la ghiozdan si sa-mi pun o masca pe par ca imi cadeeeee.......de inebunesc.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Laura zi-mi o reteta de covrigei,saratele ceva de rontzait sa fac de revel,da nu vreau cu drojdie ca-s prea tari vreau mai sfaramiciosi cumva,dar te anuntz din start ca nu posed untura ,cu margarina ceva,na spor la stat 6 ore cu masca pe par,io nu asi rezista.
[b]Mihi/b] zici ca vii la mine de revel ,va astept cu drag.
Mai dar voi numai aveti zapada la Cimisoara,s-o topit deja or what?

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

O voce inegalabila,scuze de intarziere :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Claudia iaca o reteta facuta de mine si mai am una primita de la soacra-mea.

1. Cornulete cu nuca

1 margarina 250 g
150g nuca macinata
1 ou intreg
4 linguri zahar
400-420 g faina

Se amesteca margarina cu zaharul,se adauga oul intreg,nuca si faina.
Se ruleaza baghetele mici c-am cat degetul mic de groase apoi se taie de lungimea unui cornulet si se formeaza un semi-cerc.
Se coc la foc iute apoi asa fierbinti se dau prin zahar pudra in care adaugam si zahar vanilat.

Cornulete cu gem

300 g faina
1 margarina UNIREA sau ce e la voi pt prajituri numa nu RAMA
6 linguri apa
2 linguri otet

Toate se amesteca pana rezulta un aluat ca la cel de taitei.
Daca mai trebuie mai pui putina apa.
Se lasa de azi pe maine la frigider!!
A doua zi se intinde aluatul tot asa ca un sul si se imparte in 5 parti egale.Se intinde foaie cat sa iti iasa rotunda dupa care se imparte foaia in 8.Fiecare triunghiulet se umple cu gem de care vrei se ruleaza si se da forma de cornulet.
Cuptorul se incinge cu 20 min inainte si se coc la foc potrivit,sunt gata cand se maronizeaza jos la fund.
Asa arata cornuletele mele.

!!!! TAVA NU SE UNGE CU ULEI!!!

Sper sa te ajute cumva retetele mele.

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Ptr Emma :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Moama ce-o furi Laurico acuma,cine m-o pus sa-ti deschid tot albumul ala cu papicile tale c-o dau in balbaiala deja,mama deci de toate vreau de acolo,oo umplute,pui fripti,ciorba de fasole si aia de burta o incerc cu toate ca nu am mancat niciodata,mama da pogacelele alea chiar arata bine poate ma mai risc sa le fac ca ultima data nu mi-au iesit,ma vreau ceva sarat sa fac ptr noaptea de revel, ceva de rontzait mai ales ptr kinder,hai ca poate gasesc eu ceva, multi.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu va servesc cu o felie de tort festiv: STEA DE CRACIUN

Pofta buna! cu o cafeluta merge perfect.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput