Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Helou, tufete,
vai ce bine e in vacantza. am dormit pana la 11.30 (cu pauzele de rigoare pt. shushu!!), asta fiindca azi-noapte n-am putut adormi pana pe la 1, dupa "ciolhan".
Pe mine medicul nu m-a intrebat nimic de caine, doctorita de familie stie ca am (ea are 3 caini, toti in casa), nasa mea are si ea caine, cateodata chiar 2- cand vine fiica ei de la Bucuresti o pune de baby-sitter pentru beagle-ul ei nebun, asa caine nazdravan mai rar. E absurd sa pui o pierdere de sarcina, Doamne fereste, in seama cainelui! Si nasa ta ce se tot baga, Simina? Rolul nasei e sa marce banul la copil, nu sa faca pe sfatoasa.

22
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mai da si sfaturi , da acuma na...dc nu-i plac animalele la bloc...io ce sa-i fac?!?!
Oricum i-am dat vestea ca nu trebuie sa dau cateluL!!!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

denisa - ai dreptate si eu taiam unghiile la puii mei cand aveau doar 400g/bucata catzel...si nu asa..10-20 ci 160 de unghiutze e adevarat ca imi lua cam juma' de zi. vezi, cred ca de aia se zice sa creshti un animal inainte sa faci un copilceva ceva tot am invatzat si noi.

26+
Poze

160 de unghiute/zi?????

Poze

Mergi la inceput

Ma bag la ca nu-i nimeni pe aici , vb singura!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Neatza!

Simina, ia-ti pentru inceput niste teste de ovulatie si vezi daca se pozitiveaza. In mod normal, ar trebui sa incepi sa faci cate un test la doua zile incepand cu ziua a 9 a. Depinde de durata ciclului. Cand apar cele doua liniute pe testul de ovulatie inseamna ca aceasta va avea loc in urmatoarele 24-48 ore! Legat de post, de admirat vointa ta, dar avand in vedere ca obiectivul e datator de viata si nu " for fun " cred ca nu ar trebui sa-ti mai faci griji si sa treci la treaba imediat ce ti se pozitiveaza testul! Bafta multa!

mihaela

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

denisamada,iti multumesc mult pentru raspuns.Colul meu la 17 saptamani si 2 zile avea 4cm,o inchis iar acum la 22 de saptamani era 37mm o.inchis.crezi ca pot sa aman telefonul la medic pana luni?

Scuze ca raspund abia acum, aseara am avut invitati la impodobirea bradului.. Facand analogie cu cazul meu (care nu este totusi unul prea grav), nu cred ca e ceva urgent si poti amana fara probleme pana luni, evita doar eforturile excesive.

Denisa-Madalina 22+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Neata burtici,

Oooofff, n-am mai intrat de cateva zile pe-aici, iar voi ati fost tare harnicute. Am citit tot din urma si am vazut ca ati discutat despre animalele de companie din casa atunci cand vrem bebe. Si mie mi-a zis medicul ca nu trebuie sa cresc animale atunci cand incerc sa am bebe, dar nici atunci cand sunt insarcinata si nici dupa ce se naste bebe. Ce cel mai bine este dupa ce creste bebe mai marisor. Iar dintre toate animalele cea mai periculoasa este pisica. Eu am avut pisica cu vreo 3 ani inainte sa fiu , iar acum am imunitate la toxoplasmoza. Asta e bine, dar ce te faci atunci cand ai animalul si ramai insarcinata? Este tare, tare greu sa te desparti de un animal drag care devine membru al familiei...

Simina, si eu stiu ca religia noastra spune ca nu este bine sa concepi bebe in post sau in zile de mare sarbatoare! Acum totul depinde de tine, de ceea ce-ti dicteaza tie constiinta... Daca ne gandim bine ar insemna sa astepti sa se termine postul, apoi sa treaca cele 3 zile de Craciun, apoi duminica si asa se ajunge saptamana viitoare! Imi dau seama ce lupta se duce in sufletul tau, asa ca cel mai bine ar fi sa mergi sa vorbesti cu un preot caruia sa-i spui deschis de toate problemele prin care ai trecut, poate te vei si impartasi si atunci Doamne-Doamne iti va lumina gandurile si vei fi mult mai linistita! Bafta!

Va pup si va doresc o duminca minunata!

26+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Simina, ete na, post...doar nu suntem babe habotnice (care nu mananca "de dulce", nu fac sex...ca n-au cu cine...dar continua sa barfeasca si sa faca rele...ce post mai e si asta?). Adica ma rog, fiecare cu gradul lui de religiozitate, dar daca tot ne-ai cerut parerea...Cum sa nu faci sex in preajma Craciunului, cand atmosfera e asa frumoasa, miroase a brad si a bunatati...liniste...pace...iubire?...
Cat despre doctori si animale...si printre doctori exista destui incuiati, hai ca nu toti au absolvit "magna cum laudae", cunosc si eu cativa absolventi de medicina.... Nu-i litera de lege tot ce spune ORICE doctor (sau orice popa sau orice avocat sau orice profesor etc.)

22

Mergi la inceput

PS: daca toti ar tine postul asta, n-ar mai fi copii nascuti in zodia Fecioarei!

22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Apropo de bebe in post. Ziua mea e imediat dupa Craciun (nu e o aluzie) si mai toata lumea considera ca e frumos sa iti serbezi si ziua de nastere intr-o atmosfera asa faina. La un moment dat ma intreaba o tanti mai bisericoasa cand m-am nascut si, cand ii zic, suspina: "Ce nasol! Te-au facut ai tai in postul Craciunului". I-am explicat ca m-am nascut cu o luna mai repede si i s-a luat femeii o piatra de pe inima, ma intreb daca altfel mai vorbea cu mine

Simina, tu fa cum iti zice constiinta. Eu recunosc ca as astepta 2-3 zile pana la Craciun, da' si nush'cate zile dupa deja mi se pare mult. Zise una care probabil a fost conceputa in post

Monik 29+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Monik, daca esti nascuta cam de Craciun, e mai probabil ca parintii tai sa te fi conceput in Postul Pastelui
Eu cand traiam cu impresia ca totul pe lume poate fi planificat, imi faceam planuri cum musai o sa-mi concep copilul Scorpion, cum sunt eu, nu-mi imaginam o zodie mai tare. Erau cam 4 zodii pe care doream sa le evit neaparat, aveam eu impresia ca sunt incompatibila cu ele: fecioare (tipicare, meticuloase, cam ascunse), capricorn (incapatzanarea intruchipata, dar lucru bun ambitia pe masura), berbec (incapatanati, centrul atentiei, agitati, cam bolunzi!) si taur (la fel de incapatanati si cam rigizi). Si iata ca o sa am o berbeaca sau "in cel mai bun caz", daca mai intarzie, o tauritza. Cred c-o sa-mi manance urechile!!

22

Mergi la inceput