Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
inapreda spune:
Simina, ma bucur ca analizele sint ok si ca ai unde verde de la nenea doctoru'!
Personal, nu consider ca ar trebui sa faci uz de abstinenta in post, doar nu faci rau nimanui.
Gina
24+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
miruna22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna22 buna ziua dragelor! ce mai faceti??? nu am mai intrat de multisor ca am fost ocupati cu renovarea casei si nici noutati nu mai aveam.... sper ca totul e bine cu burticile si bebeii! venim si noi cu noutati si suntewm putin ingrijorati... am fost si noi la faimoasa echografie morfofetala de trimestru 2! bebe e bine,are 420 gr, 150 bpm...placenta inserata posterior inalt, col inchis de 3 cm ....totul e normal si la locul lui....mai putin o chestie : IR-ul pe artera ombilicala e putin crescut!!!! pe arterele uterine e normal....ea mi-a spus ca nu e motiv de ingrijorare, dar ca trebuie sa mai urmaresc...si normal ca sunt putin ingrijorata! care v-ati confruntat cu aceasta problema??? sper sa gasesc alinare la voi, ca de fiecare data! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 21+ cu Rares |
nu s-a confruntat nimeni cu problema asta???
sau nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine??
22+ cu
Rares
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. PS: daca toti ar tine postul asta, n-ar mai fi copii nascuti in zodia Fecioarei! 22![]() http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp |
Si eu sunt fecioara (23 aug) , inseamna ca mama a avut "treaba" de Craciun , o sa-i urmez "sfatul"
Poze
bubulina1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miruna22
nu s-a confruntat nimeni cu problema asta??? sau nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine?? 22+ cu Rares |
Medicul tau ti-a zis ca e putin crescuta? O valoare ti-a zis? Intr-adevar este important sa nu creasca mai mult ca bb sa se poata alimenta corect. In astfel de situatii, stiu ca se face eco ceva mai des, la 2-3 saptamani. Eu zic ca e bine sa nu te agiti, ii faci rau lui bb Rares.
Ingerasul meu
Povestea mea
Bubulina +

Doamne ajuta!
anamariame spune:
Miruna, eu nu te pot ajuta, nu am nici cea mai vaga info despre nedumerirea ta.Am fost si eu la eco morfo si am aflat ca avem in burtica o fetita sanatoasa
. Insa dr a zis ca am lichid amniotic in exces, dar ca nu e niciun motiv de ingrijorare. A mai patit cineva asa?Si poate mai sunt fete pe aici care au fost la dr Iliev, am cateva intrebari legat de asta.Weekend placut!Am uitat sa schimb semnatura
Ana-Maria
22+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. PS: daca toti ar tine postul asta, n-ar mai fi copii nascuti in zodia Fecioarei! |
Uite ca la asta nu m-am gandit! Deci ai mei nu au tinut postul!?

Acum serios, daca vreti bebe, lasati postul in pace, mai ales dc zici ca nu obisnuiesti sa tii post, ce ti-a venit acum cand e vorba de bebe!?

Denisa-Madalina
22+
cu Adela
mababei spune:
Ana-Maria, eu am facut echo morfofetala in sapt.21 la dr. Iliev si acelasi lucru mi l-a spus, adica lichid amniotic in exces, aveam un indice de 204 mm ( percentila 95 ). Trei saptamani mai tarziu, la echo facuta la dr. meu ( Socolov ) indicele era de 180 mm. Acum nu stiu daca lichidul amniotic are fluctuatii in privinta cantitatii sau ecografele diferite ale medicilor dau si valori diferite. Oricum nu prea am fost incantata de dr. Iliev: ba ca e lichidul in exces si nu poate vizualiza corect, ba ca bebe sta intr-o pozitie ce nu permite vizualizarea, cert ca am plecat de acolo cu mai multe nevizualizari decat masuratori. Iar dischetele pe care am crezut ca voi avea inregistrarea ecografiei contineau niste grafice si cateva poze care nu stiu ce reprezinta, unde incep si unde se termina! Asa ca m-am lecuit de solicitarea unei alte pareri si merg pe mana dr. meu!
mihaela
26+ 
miruna22 spune:
nu am facut echografia de morfologie la medicul meu....m-a trimis in alta parte...trebuie sa ii comunic rezultatul!
mi-a dat rezultatul tiparit si mi-a spus sa nu ma ingrijorez...m-a chemat si pe 27 sa verifice din nou treaba asta...
mi-a spus sa urmaresc cu medicul meu in timp, deoarece exista riscul sa dezvolt hipertensiune in trimestrul 3 si implicit bebe sa aiba retard de crestere intrauterina

deocamdata nu e cazul, el fiind dezvoltat normal pentru aceasta varsta
multumesc pentru raspuns

22+ cu
Rares
bubulina1 spune:
Miruna, de asta se urmareste mai des gravida: sa nu creasca acel indice, bb sa nu mai se hraneasca bine si sa ramana mai micut. Daca deocamdata e in parametrii, nu iti face griji. Mergi la medicul tau si discuta cu el.
Ingerasul meu
Povestea mea
Bubulina + 
Doamne ajuta!