Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ce tari sunte-ti fetelor..cu cateiii, si eu taiam la papagalii mei cand le crestea cioculetul si gherutele(si se zbateau si erau cat un ou), dar nu se compara cu o manuta si unghiuta de bebitz mic.
Intradevar sa ai animale ai o responsabilitate si o grija in plus, uneori sunt chiar ca niste bebelusi (mai ales ca nu vorbesc, din comportament le analizezi). Cineva ma intreba cum de-mi dau sema ca papagalitza mea este trista si bolnaviaoara?....dar inveti sa comunici, mai ales ca am avut pasarele din clasa a-VI-a.
Prietena mea are 2 cateluse si intr-o sera am pierdut catelul (a coborat din masina fara sa stim)...am cautat o noapte intreaga toata Politehnica...ea era terminata, credeam ca o duc la spital...noroc ca a doua zi am gasit-o.
Noi am pierdut un papagal, a murit iar sotul meu atat de atasat era de ei, a plans si de la suparare o saptamana a luat pastile sa-si revina cu nervii stomacului (erau blanzi si haiosi, baiatul imita sunete, si unde ma duceam eu venea fuga in zbor, la WC se aseza langa mine pe masina de spalat)la sot, cand venea acasa se asezau poe capul sau umarul lui.Ii strugam: "gogoneii mititei".
26+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Eu tin minte ca prima data cand i-am taiat unghiile fetitei i-am "nivelat" si un varf de deget:-s
Le au foarte foarte mici....Cred ca de data asta imi iau si lupa
QAzi i-am anuntat si pe ai mei de bb. Le-am aratat filmuletul de la eco. Mama a fost tare socata. Cik wow dak da din manute si picioruse e deja mare. I-am zis ca doar pare mare ca el n-are decat juma de chil "nedezosat"
De acu incolo sa vezi telefoane si sfaturi:-s

24+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Buna fetele!Am si eu o veste buna si una mai putin buna.Prima veste e ca avem fetita si este perfecta.a doua veste este mai mult o nelamurire si astept cu nerabdare o veste de la voi.La ecografia de 17 saptamani colul avea 4 cm si mi-a spus medicul ca este cam joasa sarcina si astazi la 22 de saptamni este la 2 cm,de fapt scrie polul inferior placentar se termina la 20mm de orificiul intern al colului(de urmarit).Acum am o problema.Aceasta ecografie este facuta la cererea mea la un alt medic fata de cel recomandat de medicul ginecolog si imi este teama sa nu se supere si nici nu stiu daca este cazul sa-l sun.Urmeaza pentru mine inca 3-4 zile de munca greuta si apoi pana in ianuarie stau in pat.Pe 7 ianuarie merg la ecografia de 24 de saptamni si atunci pot sa-l sun.Credeti ca este grava treaba asta cu 2 cm?

iulia 22+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Placenta mea acoperea orificiul intern al uterului la ultima echo si mi s-a recomandat evitarea efortului si a ortostatismuului prelungit, repaus la pat cat mai mult posibil. Eu aveam si niste contractii, ce-i drept nedureroase, asa ca mi-a dat si No-Spa si Uscosin. Colul meu era in regula, dar pe la inceputul sarcinii avusesem orificiul intern deskis.
Din cate inteleg tu stai mai bine (n-am inteles exact cat era colul acum) As spune sa eviti si tu efortul si sa incerci sa stai la orizontala cat mai mult, cate un No-Spa daca simti ceva in neregula si cat de curand pot, mergi si la medicul tau sa iti spuna ceva "persoalizat".

Denisa-Madalina 22+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Buna tuturor,
Sora mea este insarcinata in luna a6a, prima sarcina. O dor foarte tare talpile, oare de ce? Din cauza ca este o greutate mare in corp? Daca ati trecut sau treceti si voi prin asta, ce produse ati folosit pentru ameliorarea durerii?
Imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta in capitolele anterioare.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

denisamada,iti multumesc mult pentru raspuns.Colul meu la 17 saptamani si 2 zile avea 4cm,o inchis iar acum la 22 de saptamani era 37mm o.inchis.crezi ca pot sa aman telefonul la medic pana luni?

iulia 22 + Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Buna tuturor,
Sora mea este insarcinata in luna a6a, prima sarcina. O dor foarte tare talpile, oare de ce? Din cauza ca este o greutate mare in corp? Daca ati trecut sau treceti si voi prin asta, ce produse ati folosit pentru ameliorarea durerii?
Imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta in capitolele anterioare.

Va multumesc!

Buna

Cred ca si eu sunt oarecum in aceeasi oala. Nu ma dor mereu talpile, dar destul de des mi se pune cate un carcel dureros - asta si in talpa, si mai sus la picior. Nu stiu care e cauza. Prin luna a patra erau si mai dese si m-am dat cu Varixinal de 2-3 ori, nu mai mult. Am constatat ca daca stau la caldurica durerile se raresc.

Nu-s prea priceputa in domeniu, dar cred ca mai conteaza si ce fel de incaltaminte poarta si ce obisnuia sa poarte inainte.

Nu cred ca ti-am fost de mare folos, dar macar sa stii ca mai sunt si altii care au stari similare

Monik 28+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Iulia, eu cand am fost la morf-fetala aveam colul de 38 si dr. mi-a recomandat "viata normala". Amu' nu stiu sa interpretez si partea cealalta, cu distanta de la col la placenta (sper ca n-am zis o tampenie cat burta mea de mare), dar cred ca esti OK.

Am schimbat si noi semnatura

Monik 29+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Si eu am carcei si am inteles ( nu de la medic) ca este din cauza lipsei de calciu.

iulia_30 colul de 37mm nu este un col scurt, nu ai de ce sa te stresezi. Nici la 30mm nu poti zice ca este scurt. In legatura cu " polul inferior placentar se termina la 20mm de orificiul intern al colului" asta inseamna ca placenta este putin mai jos inserata dar pana la 28 de saptamani se va mai ridica.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele!!! Am fost la doctor si ne-a zis ca sunt f bune analizele

ARIS nu m-a pus sa dau catelul , deci are un mare +.

Mi-a zis ca pericol sa fac toxo ar fi doar de la pisici , papagali..pasari , animale de la bunici,,,da nu de la cutu al meu , CAT DESPRE BEBE...mi-a zis ca trebuie sa ne punem pe treaba incepand cu 21 ca sa prinda , da i-am zis ca-i post..si-a zis :dc vrei sa ramai in ian lasa-l in colo de post!!. Ce-i drept post nu tin si n-am tinut niciodata , da ma gandem sa ne protejam pana pe 25.Doc a zis sa-i dam drumu la treaba dc vrem bb...CE SA FAC??? VOI CE PARERE AVETI???

Poze

Mergi la inceput