Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Florinela multumesc din suflet pentru tot. Dumnezeu sa te rasplateasca pt bunatatea ta si pt tot ce faci si sa-ti dea, in primul rand un bebe sanatos, la termen si care sa va umple vietile de bucurie! Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bine!

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Buna seara dragele mele ,

Am intrat si eu sa va urez UN CRACIUN FERICIT SI LINSTIT ALATURI DE CEI DRAGI, SI MULTE CADOURI DE LA MOSUL. Eu sunt o idee mai bine, macar moral, ca de contractii nu ma scapat , mai am in continuare si dureroase si nedureroase, dar macar am terminat cu perfuziile. Deja nu mai suportam sa merg zilnic la spital, iar venele mele abia mai puteau fi folosite, asa ca doctorita a decis sa incercam cu medicamente sa vedem cum o sa fie. Si din fericire nu este mai rau dar nici mai bine. Partea buna este ca la ultimul control colul era ok, deci nu este afectat de activitatea intensa a uterului meu, motiv pentru care am capatat incredere ca totul va fi ok.

Va pup pe toate

Carmen 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele.Am intrat sa va urez si eu:

CRACIUN FERICIT, DARURI MULTE SUB BRAD, MULTA DRAGOSTE SI IUBIRE IN CASA. SA AVETI PARTE DE MOMENTE DE NEUITAT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Noi plecam la Predeal maine. Vorbim de revelion. toate fetele

Poze

Mergi la inceput

Buna Carmenada. Inteleg ca te confrunti si tu cu una dinte problemele ce ma chinuie si pe mine: uterul hipercontractil. Si eu am fost pe perfuzii o saptamana iar momentan, de vreo 4 sapt sunt pe medicamente. Din pacate nu stiu sa-ti spun tot ce primesc pt ca sunt in spital si vin cu cutiuta cu medicamente fara sa-mi spuna ce-mi dau. Nici eu nu i-am prea stresat, ce-i drept, mai ales ca degeaba intreb pt ca sunt in Ungaria si medicamentele au denumiri diferite fata de cele din Ro. Ce pot sa-ti spun cu siguranta ca nospa nu primesc, pt mine au efect de bomboane si nimic mai mult. Primesc in schimb, pe langa altele, un magneziu puternic, dar nu magne b6 care e apa de ploaie pt mine si diazepam de 5 mg de 3 ori pe zi. Contractii mai am dar mult mai rare si imi trec daca ma culc pe o parte ceea ce inainte de Ungaria nici nu putea fi vorba.
Tie ce iti dau?
Iti doresc un Craciun fericit si cat mai putine contractii!

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Si inca ceva: Aveti grija de bebeii vostri!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara burtici! Noi cei din pat am intrat sa va uram:

Odata cu venirea sarbatorilor de iarna, cu multa bucurie in suflet ii cerem lui Dumnezeu sa va implineasca toate visele, sa aveti parte numai si numai de bucurii, sa va domneasca linistea in suflet, sa fi-ti alaturi de cei dragi si sa-ii ajutati pe cei care au nevoie de voi.
Acest mesaj este pentru voi prietene, va multumim ca ati fost alaturi de noi cand am avut nevoie si nu uitati ca Dumnezeu vede tot si rasplateste.
CRACIUN FERICIT!!!! IOANA ,CLAU SI BEBELINUL DIN BURTICA!!!!!

27 +

Mergi la inceput

Simina kin, Joanna27, Craciun fericit , un Mos cu sacul plin si numai bucurii va dorim!

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Simina kin, Joanna27, Craciun fericit , un Mos cu sacul plin si numai bucurii va dorim!

Maya25 27+ cu

Maya25 multumim sa iti dea Dumnezeu numai bine si tie si la bebe.
Se pare ca numai noi suntem pe aici....de daca tre sa stam in pat, ma gandesc din cate am citit ca si tu trebuie sa stai la fel.Asa ca sa stii ca nu esti singura.
Nu demult am venit si noi din spital, stiu ce inseamna placenta jos inserata, contractii, dureri, sangerari, col scurtat, uter hipercontractil, voma si neputand sa ma hranesc singura, iminenta de avort de la 6 saptamani,stat in pat, pumni de medicamente, perfuzii, internari si acum mai nou risc de nastere prematura si lista poate continua.
Dar nu asta am vrut sa iti spun neaparat,ci sa ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine.Mai ales acum in perioaa asta Sfanta roagate si iti vei vedea minunea la termen si sanatoasa.
Ma rog Domnului atat pt mine cat si pt toate mamicile cu probleme.
Stiu ca EL SI MAICA DOMNULUI ma va ajuta sa imi vad baietelul in martie, sanatos, la termen, indiferent de ce mi-ar spune altii.
Poate am scris prea mult..scuze,dar nu uita:
CAPUL SUS SI CREDINTA.
DOAMNE AJUTA!!!!

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

CRACIUN FERICIT!!!
SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BUCURII, MULTA MULTA SANATATE TUTUROR (cu siguranta asta ne dorim toate cel mai mult), BEBITI SANATOSI SI FRUMOSI, CARE SA ASTEPTE CUMINTEI IN BURTICA PANA LA TERMEN!!!
Fetelor, va doresc tot binele din lume, sa aveti niste sarbatori deosebite, inconjurate de cei dragi, si sa profitam din plin de perioada asta frumoasa din viata- ca cine stie daca ne mai prinde vreun craciun gravide. Si sa incercam sa nu uitam, ca suntem superbe- macar prin faptul ca avem cea mai mare binecuvantare din lume: un bebe mic in burtici.
curaj mult pentru fetele cu probleme, si nu uitati ca este cea mai buna perioada din an sa va rugati pentru bebitii vostrii.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate!!

diana 24+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la cele mai frumoase burtici.

carmenada, joanna si celorlalte fete care au un pic de problemute va doresc din suflet multa sanatate si sa aveti grija de bb-ii vostri.

iuca, feliccitari, frumoasa pereche ai. esti o fericita, ti-ai luat de-o grija.

maya, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin acel necaz. dumnezeu e mare, o sa ne ajute pana la capat sa ne tinem copilasii mult doriti in brate.

florinela, diagnosticul de tiroidita cronica l-am primit in urma unei echo la tiroida.mai am de facut si niste analize.

simina, distractie placuta la predeal si vezi cu vii cu .... un bb in burtica de-acolo, bine?

noi tocmai am impodobit bradul si vad ca nu prea am somn.

fetelor, va doresc Craciun fericit, sa va aduca mosul ce va doriti, insa in primul rand sanatate voua si bebelusilor.
Sa aveti parte de fericire, numai lucruri minunate si nu in ultimul rand NASTERE USOARA la anul

sa aveti grija cu mancarea ca dupa sarbatori iar ne "batem" in kg.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze "calde" cu mine si fata mea

mitzica26+ sau

Mergi la inceput