Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor
am intrat si eu repede repede sa va pup si sa va urez Craciun fericit , muuuuulta sanatate si voua si bebelusilor si familiilor.

corina 31+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

CRACIUN FERICIT FETELOR
SA NE DEA DOMNUL NUMAI BUCURII, SANATATE SI BEBEI SANATOSI .

Si muuult mai multa sanatate si liniste la fetele care au ceva probleme .

Eu nu am mai avut timp sa intru pe forum (treaba la servici, cumparaturi, ordine si curatenie in casa, etc), dar sunt bine, se pare ca si eu am placenta jos inserata - dar pana acum fara nici o problema.

Azi se pare ca bebelina e suparata ca nu i-a adus mosul si ei ceva (cu toate ca am luat un dulap pt ea pe care pot sa-l folosesc si ca masa de infasat, si saltea pt infasat)ca e destul de agitata. In schimb fetita cea "mare" e incantata ca i-a adus mosul multe cadouri .

Am ramas fooooarte in urma cu cititul si nu cred ca o sa mai recuperez, am citit numai putin si am cautat pagina cu petitia sa o semnez si sa o trimit si la altii.

Numai bine va doresc la toate.

ada 25+ (probabil Maria - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Buna Carmenada. Ce pot sa-ti spun cu siguranta ca nospa nu primesc, pt mine au efect de bomboane si nimic mai mult. Primesc in schimb, pe langa altele, un magneziu puternic, dar nu magne b6 care e apa de ploaie pt mine si diazepam de 5 mg de 3 ori pe zi. Contractii mai am dar mult mai rare si imi trec daca ma culc pe o parte ceea ce inainte de Ungaria nici nu putea fi vorba.
Tie ce iti dau?
Iti doresc un Craciun fericit si cat mai putine contractii!

Maya25 27+ cu

Da, din pacate avem aceeasi problema, dar vad ca tratamentul este diferit. Mi-e mi-au dat No-spa, buscopan si urogestan de 2 ori pe zi, iar diazepam mi-au zis sa iau doar daca am contractii puternice, sau daca sunt eu agitata. Eu am constatat ca daca stau cuminte in pat contractiile sunt mai rare, insa daca ies sa fac o plimbare scurta uterul meu o cam ia razna. Doctorita mea mi-a spus de un medicament care se numeste ATOSIBAN SAU TRACTOCILE care actioneaza la nivelul receptorilor de oxitocina de la nivelul uterului si se pare ca ar ajuta foarta mult la diminuarea contractiilor. Problema este ca eu in Romania nu am gasit inca, dar am niste priteni care pleaca in austria unde am inteles ca se gaseste. Poti sa intrebi si tu doctorul tau de med asta ca poate este bun si in cazul tau.

Te pup si iti doresc si eu putine contractii

Carmen 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ho ho ho

Craciun Fericit!

sper ca e plin de cadouri sub bradul vostru.
pofta buna va doresc, pt ca eu de abia ashtept sa plecam la mama. fetelor aruncatzi cantarele la gunoi si petrecere frumoasa

27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am intrat si eu repede, repede sa va urez CRACIUN FERICIT. Sper ca-i plin sub bradul vostru si mai sper ca sufletele sa va fie pline de iubire si fericire. Sa aveti parte de sarbatori fericite alturi de cei pe care ii iubiti.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 24+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Craciun fericit si linistit!

Monik 29+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou, tufetelor, Craciun fericit!
Ah, am baut azi-noapte la Robby Bubble...manga m-am facut!
Aris, ce cantar, cred ca deja nu mai rezista cantarul la asemenea excese...Am pus si poze ilustrative intr-un nou album, daca vreti sa vedeti ce balena infricosatoare sunt la doar 23 de saptamani!

23+
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Joanna27, multumesc pt mesaj. Imi pare rau ca ne aflam in aceeasi situatie ingrata, si eu stau cu risc de nastere prematura din cauza placentei praevia, uter hipercontracttil, etc de aceea stau internata in spital si voi ramane aici pana la nastere. Placenta ta s-a mai ridicat?
Sa te auda Bunul Dumnezeu si sa ne ajute sa ajungem cu bine la termen si sa avem copilasii sanatosi.

Maya25 28 sapt cu
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Dyana27 Craciun fericit iti dorim si noi.
Mihaelacg, sper ca nu v-am intristat cu povestea mea, nu asta am vrut. Multumesc pentru intelegere! Dumnezeu sa va dea numai bine tuturor.
Ada1974, si tu ai placenta joasa? Sper sa ai mai mult noroc decat mine si la urmatorul control sa ti se spuna ca a urcat la locul ei.
Carmenada, atosiban mi-a spus medicul ca se da aici in Szeged unde sunt eu in spital dar nu stiu daca e sub forma de pastile sau doar perfuzii. Dr mi-a spus ca are mai putine efecte adverse decat gynipralul.De ex astia nu au gynipral pastile, numai perfuzii. Am incredere in medici, stiu ei ce sa-mi dea ca doar de aia ma tin sub observatie non stop.
Doamne ajuta-ne sa trecem cu bine peste toate greutatile si sa ne tinem in primavara bebeii sanatosi in brate.
Craciun fericit tuturor!

Maya25 28 sapt cu
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Craciun Fericit tuturor!

24+ Brisees

gia

Mergi la inceput