Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Maya25 spune:
Maria K, daca mai esti pe aici, vad ca tu ai ticker. Hai, te rog, spune-mi si mie cum se face ca nu reusesc nicicum, numai ma enervez. 
Maya25
27+ cu 
Maria_K spune:
Maya intri aici : http://babystrology.com/tickers/ completezi cu datele tale, apoi alegi varianta HTML short code, copiezi de la "http:/.........pana la babycount=1" apoi intri la semnatura ta si scri [url= apoi dai paste aici la ce ai copiat]scri ce vrei tu, de ex BB MEU[/url] si sub cuvintele tale, in exemplul meu BB MEU se va ascunde tickerul tau. sper ca ti-am explicat corect si o sa-ti iasa. 
Maria
30+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
Maya25 spune:
Maria K, mersi mult. Hai ca ma apuc de treaba sa vad ce iese! Sa-mi tii pumnii!
Maya25
27+ cu 
mababei spune:
Buna fetelor!
Va doresc un Craciun minunat, sa aveti sarbatori fericite cu toti cei dragi alaturi si sa va bucurati de cadouri, colinde si colindatori!

Maya, sa ai un Craciun fericit care sa iti umple sufletul de bucurie, speranta si incredere! Curaj, mamica luptatoare! De data asta va fi bine!
mihaela
27+ 
Maya25 spune:
Mababei
multumesc! Craciun fericit numai bucurii si impliniri iti doresc si eu!
Maya25
27+ cu 
novus spune:
Va doresc tuturor un Craciun linistit si fericit alaturi de cei dragi!!!! Mosu' sa va aduca multe, multe daruri !!!!! 
Va 
29+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Ilinca_M. spune:
Tufete, cum adica sa semnam petitia sa ne dea 85% din salariu indemnizatie?!! Pai aia nu e sigura, nu e lege, nu e valabila incepand cu 1 ianuarie? Ne-am bucurat degeaba, e ca aia cu marirea salariilor la profesori? Ce m-am saturat de glumele lor proaste denumite "legi", uite popa, nu e popa, pfoai ce m-am nevrozat acum in ajun de Craciun. Nu le e rusine? Pe la toate posturile o fluturau pe asta drept sigura, se impaunau Lavinia Sandru si Daciana Sarbu si-n "Tango" cu marea lor izbanda...pana la urma nu-i nimic? Tot cu 6 bulioane+alocatia copilului ramanem?!
22
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp
florinela79 spune:
Am semnat petitia!
Si eu m-am necajit tare cu indemnizatia de 85%, nu inteleg, o lege aprobata de parlament, semnata de presedinte si guvern, publicta in Monitorul Oficial....nu mai intra in vigoare de la 1 ianuarie? de ce?
E criza pe spatelenostru...la ei nu se pot taia din salarii si protocoale. In campanie nu mai puteai sa mergi pe strada..de cantece, baloane, sepci..Votati! Votati!...si la usa veneau..acum au totul asigurat pe 4 ani si nu numai.
Suntem condusi de de niste hoti, analfabeti care vor puterea sa poata fura cat pot.
Scuzati nervii!
Maya nu fi trista, de data asta medicul va fi mult mai atent...si daca nu ai sangerari si respecti intocmai cele spuse de medic... bebe vine in siguranta pe lume, poate face o cezariana mai prematur de data asta. Maine ma duc la biserica, ma rog pt tine bebe mic si medicul care tau
am sa pun si un acatist..tu nu poti merge...dar sa te rogi la Maica Domnului
.
Eu am trecut prin ceva emotii legate de previa...si cred ca stiu ce-i in suflet
.
27+
Albert
fbruma
iuca spune:
Fetelor va multumesc tuturor pt gandurile frumoase
si va doresc tuturor CRACIUN FERICIT si mosul sa va aduca tot ce va doriti.
Am semnat si eu petitia, mi se pare nedrept ca o lege deja votata acum sa nu mai fie sigura. Traim in Romania...
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
21+