Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Craciun fericit! In seara asta plecam si noi spre bunici... cei ce au mai ramas... astfel incat nu voi mai intra pe net decat ocazional.

In alta ordine de idei, voiam sa va intreb, bebeii vostri ce muzica mai asculta? Eu mi-am propus sa o urmaresc pe Adelina la ce muzica reactioneza. Pana acum, in top sunt Nirvana si Pain of Salvation. Aste presupunand ca misca la melodia care ii place. Sau o fi invers!?

Denisa-Madalina 23+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza

alina.n - susbscriu...ma tot uit in jurul meu si nu am chef sa ma apuc de nimic. deh, cand am facut casa ne-am gandit doar sa avem destul spatiu, nu ne-am pus problema cat timp si energie iti trebuie sa dai cu mopul in hardughia asta. sac de dormit nu am cumparat inca dar am vazut la mother care. cred ca de abia dupa sarbatori o sa ajung.

iuca - felicitari! o sa avetzi pereche...ce veste frumoasa. despre col, dimensiunea in sine nu spune mare lucru, pare normala, dar stii cum e, depinde de la om la om la fel ca lungimea nasului. trebuie vazut cum evolueaza, daca se scurteaza pana la urmatoarea eco sau nu. oricum tu trebuie sa ai mai multa grija de tine si sa te protejezi mai mult, e normal, sunt totushi doi....dar si bucuria e dubla

edit: am uitat sa schimb semnatura. sunt oficial in trimetrul 3

27+
Poze

fetelor la ce va trebuie sac de dormit?? mai ales tu alina care nasti in aprilie! O paturica e de ajuns, bb e prea mic sa se dezveleasca singur....apoi va da caldura, nu va mai trebuie saci! abia iarna urmatoare va va trebui. Daca totusi vreti neaparat, gasiti cam peste tot , la magazinele cu produse pt copii, la supermarketuri...

Craciun fericit si bb sanatosi!

Mami de fetita si de baietel 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Dragelor, nu am prea intrat in ultima vreme. Sper sa recuperez si cu cititul.
Va doresc tuturor sarbatori pline de fericire si bucurii, bebei sanatori si cuminti.
Pupici tuturor!

Bq 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fetiliiiii,....!!
Nu am mai intrat iar de o saptamina, dar si voi ati fost mai lenese aici pe forum zilele astea.
Noi ama juns la o vizita la dr saptamina trecuta, ne-am cam intrecut cu gluma cu treaba prin casa si am avut niste contractii, nedureroase dar muuulteee...
Dr a zis ca am colul inchis (la tuseu), contractii slabe ca intensitate, mi-a dat pe linga cele 3 no-spa/zi si 3 utrogestan/zi si a zis ca vrea sa ne vedem intre Craciun si Revelion. Mi se pare asa mult pina atunci....dar banuiesc ca daca era vreun motiv de ingrijorare ma mai chema saptamina asta pe la el. In plus, contractiile au disparut asa ca incerc sa stau calma pina luni...ca sa ma bucur de Craciun e cam mult spus, sint inca ingrijorata

Noi o sa vizitam bunicii si parintii dar toti sint in Iasi sau foarte aproape de Iasi asa ca seara o sa ne intoarcem la nani la casuta noastra, pe principiul "nicaieri nu-i ca acasa". Banuiesc ca multe dintre voi o sa fiti plecate sau foarte ocupate cu musafiri/vizite...probabil ca o sa scriu eu de una singura pe aici, huhurez...

Chiar asa, s-a prins cineva daca bebeii misca pentru ca le place sau pt ca ii deranjeaza ceva? Sau in faza asta nici nu e prea important, conteaza mai degraba faptul ca reusesti sa obtii o reactie?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Fetele haideti sa facem si noi ceva in legatura cu hotii de la guvernare.Semnati aici http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1 .Va urez Craciun Fericit!

iulia 22 + Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Maya, cred ca ti-e greu sa stai in spital dar rezista si gandeste-te ca va veni ziua cand vei strange puiutul in brate !!!

29+ cu Alexandra

Ai perfecta dreptate, Novus, mi-e foarte greu sa stau in spital atat de mult dar ce e si mai greu e faptul ca amintirea sarcinii trecute (care a fost tot cu placenta praevia si am dus-o mult mai usor decat pe asta s-a incheiat cu decesul copilasului meu in sapt 34 de sarcina!) imi vine mereu in minte. Iti dai seama ca sunt demoralizata complet, nu am nici o speranta, stau in spital, fac tot ce pot ca sa nu am ce sa-mi reprosez mai tarziu ca nu am facut dar... sperantele mele... nu prea exista. Precedentul ma omoara
Imi pare rau ca mi-am dat drumul si mi-am varsat oful aici, mai ales acum in prag de sarbatori. Sa ma iertati, nu am vrut sa va necajesc... Sa fiti sigure ca la voi va fi totul bine. V-o doresc din suflet!
Craciun fericit!

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Maria 30+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Iuliya, Sarbatori fericite si tie
Eseea, merci de link. Hai ca mai incerc desi imi cam "prind urechile"
Florinela79 multumesc de incurajari. Nu misc din pat decat pana la baie si inapoi. Si prin spital circul cu caruciorul, fac tot ce-mi sta in puteri sa nu fac nimic gresit. Cum o vrea Dumnezeu, eu fac tot ce e omeneste posibil, totul e ca El sa vrea sa fie bine.
Iulia30, am semnat si eu petitia. Sper sa tina cont cineva si de noi...
Iuca felicitari pt gemenei, fetita si baietel. E minunat! Ce cadou ti-a adus Mosul!

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput

Vai, am scris un mesaj lung pt fiecare dintre fete si a disparut! Imi vine sa mor de ciuda!
Oricum, ce e imporant e ca vreau sa va multumesc tuturor pt suport si incurajari, va doresc un Mos cu sacul plin si numai bucurii! Craciun fericit!

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput

Iulia_30 am semnat petitia. Sper sa si tina cont cineva de ea...
Eseea, merci de link, o sa mai incerc cu tickerul desi imi cam "prind urechile"
Florinela

Maya25 27+ cu

Mergi la inceput